Investér i vækst

Viden en driver for fremgang

Nøglen til vækst i virksomhederne ligger i høj grad hos medarbejderne og deres vidensniveau. Selvom omkostningsreduktioner lige nu er i højsædet, kan der være god økonomi i at have fokus på udvikling af kompetencerne både på individuelt niveau og på afdelingsniveau.

 

De virksomheder, der satser på at udvikle medarbejdernes  faglige kompetencer, så de er i overensstemmelse med markedets fremtidige krav, vil have større chance for succes.

Både den enkelte medarbejder og HR-afdelingen har et ansvar for at sætte nogle mål og rammer for efteruddannelse og medarbejderudvikling.

 

Hos Aros Kurser kan medarbejderne dygtiggøre sig via korte, men yderst effektive kurser. Aros Kurser er Danmarks største udbyder af kurser i kommunikation og udbyder både åbne og specielt tilpassede kurser.

Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
om kommunikation GRATIS!
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.