Søger du job som kommunikationsmedarbejder?

 

Vores åbne kurser er oplagte valg for dig, der ønsker at give dine kommunikative kompetencer et håndgribeligt løft.

 

Kurserne har alle et meget konkret udbytte, der nemt kan være tungen på vægtskålen, når du søger job som kommunikationsmedarbejder. Står du for eksempel med den samme uddannelse som fire andre ansøgere, men har samtidig taget et kursus i at skrive nyhedsbreve, pressemeddelelser, nettekst eller jobannoncer, har du forbedret dine chancer for at få jobbet.

I nogle tilfælde kan en konkret færdighed som at kunne skrive tekster til hjemmesider endda være en større kvalifikation i arbejdsgiverens øjne end din grunduddannelse.

 

Er du ledig og forelsker du dig i et af vores kurser, er der gode chancer for, at dit jobcenter vil sponsorere kurset. Er de ikke helt med på idéen, er de meget velkomne til at kontakte os på tlf. 70 278 279.

Find dit kursus i menuen til venstre - vælg først kategori, dernæst et kursus
Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
om kommunikation GRATIS!
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.