Design Thinking

Lær at arbejde systematisk med brugerdrevet innovation, og skab bedre produkter og mere effektive udviklingsprocesser

Dette kursus over to dage er skræddersyet til dig, der arbejder med innovation, projektledelse og udvikling af nye services, produkter og arbejdsprocesser. Med Design Thinking lærer du at identificere problemet og udvikle idéer, som kan testes i praksis. Du lærer at arbejde fokuseret med en effektiv udviklingsproces og skabe resultater i form af løsninger, som skaber værdi for både kunder og forretning.

 

På kurset lærer du:

 • At identificere problemet og udvikle løsninger, som kan testes i praksis
 • At anvende en udviklingsproces, der tager afsæt i dine kunders behov og omsætte det til løsninger
 • At arbejde systematisk med en udviklingsproces, der skaber gode løsninger og værdi for både kunder og forretninger
 • At teste og validere nye koncepter og idéer
 • At planlægge strukturerede og gennemtænkte innovationsprocesser
 • At udvikle målrettede strategier, services og produkter via brugerdrevet innovation
 • At bruge redskaber til at effektivisere arbejdsgangen
Næste kursusstart Se alle datoer 15. januar 2020, Aarhus 22. januar 2020, København
Varighed 2 dage
Scroll down

Skab succes med Design Thinking 

Design Thinking er en effektiv metode til at arbejde med udviklingsprojekter, så du udvikler løsninger, der kan testes i praksis og implementeres i forretningen. Design Thinking tager afsæt i dine brugeres behov og er baseret på en struktureret og tværfaglig tilgang til at skabe idéer og nye løsninger. Med Design Thinking arbejder du fokuseret med udviklingsprocessens forskellige faser. Det er en proces, men er først og fremmest et mindset, som er en velafprøvet måde at gå til arbejdet med udviklingsprocesser på. Du inddrager dine kunder og brugeres reelle behov og skaber værdi for både dem og forretningen. På kurset lærer du at anvende Design Thinking til at målrette dine arbejdsprocesser og styrke udviklingsprojekter til gavn for forretningen. Det er en metode, som egner sig rigtig godt til udviklingsprocesser og kan kobles med andre agile udviklingsmodeller, men den kan også bidrage til de mere traditionelle tilgange.

Kom hele vejen fra observation til implementering

Kurset giver dig en grundig indføring i Design Thinking-mindsettet, Design Thinkings grundprincipper og Design Thinking-processen. Metodens innovative strategi handler om at arbejde med at udvikle idéer og løsninger, som kan testes i praksis, så du sikrer feedback og fremdrift. Du effektiviserer din udviklingsproces, når du starter med at sætte dig grundigt ind i kundens behov, før du begynder din idéudvikling. På kurset lærer du at materialisere dine idéer med prototyper, så du kan teste dem og generere feedback både hos brugere og kunder, men også skabe en fælles forståelse for opgavens elementer og dermed sikre samarbejde og fremdrift i dit eget team.

Hvorfor netop et kursus i Design Thinking?

Design Thinking giver din virksomhed en konkurrencemæssig fordel. Når kunderne sættes i centrum mindskes risikoen for tvivl, usikkerhed og spildt arbejdskraft i både produkt- og forretningsudvikling. Med andre ord er kurset en suveræn investering. På kurset får du Design Thinking-værktøjer til at gennemføre de forskellige faser i en udviklingsproces. Du medbringer din egen case, som du kommer til at arbejde med på kurset. Design Thinking gør dig i stand til at styre brugerdrevne, innovative tiltag og udviklingsprocesser med et professionelt overskud, hvilket løfter virksomhedens arbejde og skaber loyale kunder og brugere.

Stil skarpt på de essentielle spørgsmål

Med Design Thinking lærer du at identifcere problemet, udvikle idéer og teste dem i praksis og planlægge en udviklingsproces, der sikrer, at du når frem til konkrete resultater hver gang. Du lærer teknikker til at udvikle og validere idéer i praksis. Kurset er tilrettelagt ud fra Design Thinking-principper om teori og aktiv case-baseret læring. Kurset er derfor baseret på samarbejde og læring i grupper og plenum. På kurset gennemgår du en fuld designproces, som du efterfølgende kan skalere og tilpasse dine egne projekter. Forud for kurset får du tilsendt 3 artikler og en podcast, du skal læse inden kursusstart.

Læs mere om kursusprogrammet

Program for kursets første dag

Design Thinking i praksis: Mindset, Principper og Proces.

 • Du bliver introduceret for Design Thinking som innovationsmetode, mindset, proces og principper.
 • Vi prøver teorien af i praksis med afsæt i Design Thinking Deep Dive øvelse.
 • Design Thinking Mindset: Fra problem solving to problem finding. Vi stiller skarpt på, hvordan du sikrer, at du løser det rigtige problem og skaber fokus og retning.
 • Design Thinking Mindset: Making to Advance Thinking. Hvordan konkretiserer du idéer og koncepter og hjælper teamet med at tænke højt sammen med brugerne?

Program for kursets anden dag

Design Thinking i praksis: Nye løsninger, øvelser og cases.

 • Design Thinking Mindset: Creativity and Curiosity. Hvordan stimulerer du kreativ tænkning og finder nye løsninger?
 • Design Thinking-processen. Her går vi i dybden med faser og aktiviteter.
 • Gruppearbejde med case: Vi går i dybden med faser og aktiviteter i Design Thinking-processen og du arbejder i praksis med skabeloner, der hjælper til en endnu bedre forståelse for dine brugere; nemlig Empathy Map og User Journey Map.
 • Grupperne præsenterer i plenum – dialog og feedback fra underviseren og de øvrige deltagere.
 • Hvad har du lært, og hvordan vil du bruge din nye viden?
Hvem bør deltage?

Kurset er for dig, der arbejder med innovationprojektledelse eller udvikling af nye services, produkter eller forretningsområder, og som ønsker konkrete værktøjer og en systematisk måde at gå til kreativitet og nytænkning på. Om du er bekendt med strategien og ivrig efter at lærer mere, eller du er helt grøn, lover vi et maksimalt udbytte af kurset!

Du kan fx være HR-medarbejder, der skal udvikle og teste et nyt uddannelseskoncept eller en projektleder, der står over for et innovationsprojekt. Det kan også være, du er en del af et team, som mangler en metode til at arbejde med idéudvikling og innovation.

Underviser
Terne Se profil
Terne er specialist i Design Thinking og co-creation processer. Hun faciliterer og rådgiver til daglig nogle af de største virksomheder i Danmark og internationalt indenfor strategiimplementering ved hjælp af designmetoder. Terne har desuden mere end 10 års erfaring i at facilitere møder og workshops og i at designe visuelle procesværktøjer, som styrker samarbejdet og hjælper grupper med at træffe beslutninger, som kan implementeres i deres daglige arbejde. Hun har en master fra Danmarks Designskole og er ansat som ekstern lektor på RUC, hvor hun underviser i designmetoder og projektledelse.

Terne er en engageret og energisk underviser, der vægter samarbejde, gruppedynamik, kreativitet og erfaringsudveksling højt.
Bestil et skræddersyet kursus til jer!

Som virksomhed kan I bestille en særligt tilpasset udgave af kurset med fokus på jeres medarbejdere, jeres organisation og jeres specifikke behov. Du kan læse mere her.

Medarbejderens udbytte
1

Dine udviklingsprocesser og projekter effektiviseres, fordi du lærer at arbejde målrettet med kreativitet og innovation.

2

Du lærer at de forskellige faser i en Design Thinking udviklingsproces at kende og lærer teknikker og værktøjer, der knytter sig til hver enkelt fase.

3

Du lærer at stille skarpt på problemet, som skal løses inden du går i gang med idégenerering og hvordan du kan bruge din viden om dine kunders behov til at skabe løsninger, som skaber værdi for både kunder og forretning.

Arbejdsgiverens udbytte
1

Din arbejdsplads får en medarbejder med redskaber, der bidrager til at strukturere udviklingsprocesser og gøre dem mere effektive. Den nye kompetence skaber effektive udviklingsprocesser, fordi nye koncepter og idéer bliver visualiseret og evalueret klart og tydeligt.

2

Din arbejdsplads får en medarbejder, der er i stand til at få en dybere forståelse af den enkelte kundes behov og specifikke udfordringer. Det giver et løft til virksomhedens underrelationer, hvilket vil gavne alle lag af organisationen.

3

Virksomheden kommer et skridt foran konkurrerende virksomheder, fordi Design Thinking er en effektiv og målrettet metode, der forstår den interne forbindelse mellem teknologiske muligheder, kundebehov og succesfuld forretning.

Næste kursusstart

Vælg den dato & by der passer dig bedst
Aarhus 15. jan 2020
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
10.00-17.00
Uddannelsen består af flere moduler
Modul 1 15.01.2020 10.00-17.00
Modul 2 16.01.2020 08.00-15.00
København 22. jan 2020 - 23. jan 2020
Aros Konference, København
9.00-16.00
Aarhus 29. apr 2020
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
10.00-17.00
Uddannelsen består af flere moduler
Modul 1 29.04.2020 10.00-17.00
Modul 2 30.04.2020 08.00-15.00
København 06. maj 2020 - 07. maj 2020
Aros Konference, København
9.00-16.00
Aarhus 09. sep 2020
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
10.00-17.00
Uddannelsen består af flere moduler
Modul 1 09.09.2020 10.00-17.00
Modul 2 10.09.2020 08.00-15.00
København 16. sep 2020 - 17. sep 2020
Aros Konference, København
9.00-16.00
Swipe og se datoer ( 5 flere)
Tilmelding Design Thinking
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Design Thinking
Sted & Datoer
Jeg vil gerne modtage et gratis eksemplar af e-bogen "99+1 tips, tricks og hemmeligheder,
der vil ændre din kommunikation", samt tilmeldes nyhedsbrevet, hvor jeg vil få yderligere gode råd.

Nu kan du godt begynde at glæde dig til at blive meget klogere!

Du vil senere i dag eller den næste hverdag få en mail fra en af vores kursussekretærer med alt det, du har brug for at vide.

Tag en kollega med – og få selv endnu større udbytte!

Hvis du tager en kollega med, får I begge en rabat (og du får en god sparringspartner, når du kommer tilbage fra kurset). I kan se rabatten i kursusbeskrivelsen (hvor du tilmeldte dig). Ved tilmelding skal din kollega blot gøre opmærksom på, at du også deltager. Så får I begge rabatten.

Har du spørgsmål?

Så henvend dig i chatten nede til højre, send en mail til info@arosbusinessacademy.dk eller ring til os på tlf. 70 278 279.

Vi ser frem til at møde dig

Aros
Tilmeldingbekræftelse
................................................................................................
Din besked er blevet sendt.

Vi bestræber ps på at svare så hurtigt som muligt.

Har du yderligere spørgsmål er du også velkommen til at ringe til os på 70 278 279

Aros
Hent materiale
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Design Thinking

Du får desuden en mail med ledige kursusdatoer.

Ja tak, sæt mig gerne på nyhedsbrevet
(ligesom 30.453 andre videbegærlige)

Aros
97,9%
af alle kursister

af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
om kommunikation GRATIS!
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.