Design Thinking

Systematisér produktudvikling og innovationsprocesser med friske og kreative redskaber - og skab synlige resultater!

Dette kursus over tre dage er skræddersyet til dig, der arbejder med innovation, projektledelse og udvikling af nye services og produkter. Implementering af Design Thinking skaber et dynamisk designerteam, der effektiviserer virksomhedens interne kommunikation og fastholder virksomhedens professionelle image udadtil.

 

På kurset lærer du:

  • nøjagtigt at identificere dine kunders behov og skræddersy den bedst mulige udviklingsproces
  • at bruge kreativitet til konstruktivt at skabe gode forretningsløsninger
  • at teste og validere nye koncepter og idéer
  • at skabe strukturerede og gennemtænkte innovationsprocesser
  • at være i stand til kompetent og målrettet at fremlægge og implementere nye koncepter
  • at udvikle målrettede strategier, services og produkter via brugerdrevet innovation
  • at bruge kreative redskaber til at effektivisere arbejdsgangen
  • …og du skal arbejde med et innovationscase fra din egen virksomhed!
Næste kursusstart Se alle datoer 28. januar 2019, København 22. maj 2019, Aarhus
Varighed 3 dage (kl. 9-16)
Pris 11.600 kr. ekskl. moms. / 9.860 kr. med 15 % kollegarabat
Scroll down

Skab succes med design thinking 

Design thinking er en ny og effektiv metode til håndtering af udviklingsprojekter og brugerdrevet innovation. Kurset giver dig redskaber, der garanterer målrettede arbejdsprocesser og styrkede udviklingsprojekter. Brugen af kreativitet i udviklingsprocesser er et håndværk, alle kan lære at bruge. Design thinking er nemlig ikke en kompliceret manøvre forbeholdt en udvalgt kreds af smarte hipstere. Design thinking kan handle om at designe hipt tøj og fancy møbler – men det kan også handle om alt muligt andet! Det handler i bund og grund om at tilrettelægge en proces, der skaber værdi for kunder og virksomheder i alle erhverv og erhvervsmæssige sammenhænge.

Design thinking  A-Z

Vores kursus giver dig en indføring i design thinkings basale elementer. Metodens innovative strategi handler i al sin enkelthed om, at vende den traditionelle udviklingsproces på hovedet. Du effektiviserer din udviklingsproces, når du starter med at sætte dig grundigt ind i kundens behov og problematikker, før du begynder din idéudvikling. Indsigt i den enkelte kundes sag giver dig muligheden for at skræddersy produktidéer, du effektivt kan teste og rette til vha. konkrete redskaber som prototyper og feedback.

Hvorfor netop et kursus i design thinking?

Design thinking giver din virksomhed en konkurrencemæssig fordel. Med andre ord er kurset en suveræn investering. Arbejdsmiljøet bliver forbedret, når du kan garantere succesfulde håndteringer af avancerede opgaver, der sikrer glade og tilfredse kunder eller brugere. Så selvom metoden har udgangspunkt i empati og en konstruktiv udvikling af samarbejde, er det ikke bare kreativitet for kreativitetens skyld: De kreative værktøjer gør dig i stand til at styre brugerdrevne, innovative tiltag og udviklingsprocesser med et professionelt overskud, hvilket løfter virksomhedens arbejde og skaber loyale kunder og brugere.

Stil skarpt på de essentielle spørgsmål

Design thinking gør op med idéen om ‘det gode produkt’. Det gode produkt følger ikke en formel, men er i stedet en unik udvikling formet med udgangspunkt i den enkelte kundes specifikke ønsker og behov. ‘Det gode forslag’ er altså ikke (nødvendigvis) den billigste eller mest originale løsning. Men design thinking giver dig redskaber, så du kan lave en grundig analyse, der med udgangspunkt i kundernes problematikker og successer, skaber det helt rigtige produkt for dem.

Hvem bør deltage?

Kurset er for dig, der arbejder med innovationprojektledelse eller udvikling af nye services, produkter eller forretningsområder, og som ønsker konkrete værktøjer og en systematisk måde at gå til kreativitet og nytænkning på. Om du er bekendt med strategien og ivrig efter at lærer mere, eller du er helt grøn, lover vi et maksimalt udbytte af kurset!

Du kan fx være HR-medarbejder, der skal udvikle og teste et nyt uddannelseskoncept eller en projektleder, der står over for et innovationsprojekt. Det kan også være, du er en del af et team, som mangler en metode til at arbejde med idéudvikling og innovation.

Underviser
Terne Se profil
Terne er specialist i design thinking og co-creation processer. Hun faciliterer og rådgiver til daglig nogle af de største virksomheder i Danmark og internationalt indenfor strategiimplementering ved hjælp af designmetoder. Terne har desuden mere end 10 års erfaring i at facilitere møder og workshops og i at designe visuelle procesværktøjer, som styrker samarbejdet og hjælper grupper med at træffe beslutninger, som kan implementeres i deres daglige arbejde. Hun har en master fra Danmarks Designskole og er ansat som ekstern lektor på RUC, hvor hun underviser i designmetoder og projektledelse.

Terne er en engageret og energisk underviser, der vægter samarbejde, gruppedynamik, kreativitet og erfaringsudveksling højt.
Bestil et skræddersyet kursus til jer!

Som virksomhed kan I bestille en særligt tilpasset udgave af kurset med fokus på jeres medarbejdere, jeres organisation og jeres specifikke behov. Du kan læse mere her.

Medarbejderens udbytte
1

Dine designprocesser og projekter effektiviseres, fordi du lærer at arbejde målrettet med kreativitet og innovation.

2

Du lærer at bruge værktøjer som prototyping, evaluering og iteration til at skabe succesfulde processer.

3

Du bliver en bedre designer, når problemfinding og ikke problemløsning bliver din nye spidskompetence: Du lærer at identificere kunden specifikke behov, og det kan ses på bundlinjen.

Arbejdsgiverens udbytte
1

Efter kurset kommer din medarbejder hjem med redskaber, der vil forbedre designteamets indsats. Den nye kompetence skaber en bedre dynamik, fordi nye koncepter og idéer bliver visualiseret og evalueret klart og tydeligt.

2

Din medarbejder bliver i stand til at få en dybere forståelse af den enkelte kundes behov og specifikke udfordringer. Det giver et løft til virksomhedens underelationerne, hvilket vil gavne alle lag af organisationen.

3

Virksomheden kommer et skridt foran konkurrende virksomhede, fordi design thinking introducerer spritnye og tidssparende designmetoder, der forstår den interne forbindelse mellem teknologiske redskaber, kundebehov og succesfulde forretning.

Næste kursusstart

Vælg den dato & by der passer dig bedst
København 28. jan 2019 - 28. feb 2019
Aros Konference, København
9.00-16.00
Uddannelsen består af flere moduler
Modul 1 28.01.2019
Modul 1 29.01.2019
Modul 2 28.02.2019
København 03. apr 2019 - 25. apr 2019
Aros Konference, København
9.00-16.00
Uddannelsen består af flere moduler
Modul 1 03.04.2019
Modul 1 04.04.2019
Modul 2 25.04.2019
Aarhus 22. maj 2019 - 13. jun 2019
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
9.00-16.00
Uddannelsen består af flere moduler
Modul 1 22.05.2019
Modul 1 23.05.2019
Modul 2 13.06.2019
Aarhus 21. aug 2019 - 13. sep 2019
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
9.00-16.00
Uddannelsen består af flere moduler
Modul 1 21.08.2019
Modul 1 22.08.2019
Modul 2 13.09.2019
København 28. aug 2019 - 20. sep 2019
Aros Konference, København
9.00-16.00
Uddannelsen består af flere moduler
Modul 1 28.08.2019
Modul 1 29.08.2019
Modul 2 20.09.2019
Swipe og se datoer ( 4 flere)
Tilmelding Design Thinking
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Design Thinking
Sted & Datoer
Jeg vil gerne modtage et gratis eksemplar af e-bogen "99+1 tips, tricks og hemmeligheder,
der vil ændre din kommunikation", samt tilmeldes nyhedsbrevet, hvor jeg vil få yderligere gode råd.

Nu kan du godt begynde at glæde dig til at blive meget klogere!

Du vil senere i dag eller den næste hverdag få en mail fra en af vores kursussekretærer med alt det, du har brug for at vide.

Tag en kollega med – og få selv endnu større udbytte!

Hvis du tager en kollega med, får I begge en rabat (og du får en god sparringspartner, når du kommer tilbage fra kurset). I kan se rabatten i kursusbeskrivelsen (hvor du tilmeldte dig). Ved tilmelding skal din kollega blot gøre opmærksom på, at du også deltager. Så får I begge rabatten.

Har du spørgsmål?

Så henvend dig i chatten nede til højre, send en mail til info@arosbusinessacademy.dk eller ring til os på tlf. 70 278 279.

Vi ser frem til at møde dig

Aros
Tilmeldingbekræftelse
................................................................................................
Din besked er blevet sendt.

Vi bestræber ps på at svare så hurtigt som muligt.

Har du yderligere spørgsmål er du også velkommen til at ringe til os på 70 278 279

Aros
Hent materiale
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Design Thinking

Du får desuden en mail med ledige kursusdatoer.

Ja tak, sæt mig gerne på nyhedsbrevet
(ligesom 30.453 andre videbegærlige)

Aros
97,9%
af alle kursister

mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
om kommunikation GRATIS!
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.