Design Thinking

Skab resultater med kreativ systematisering af virksomhedens produktudvikling og innovationsprocesser

 

 

6 grunde til at implementere Design Thinking i jeres virksomhed:  

 • Virksomheden bliver i stand til nøjagtigt at identificere kunders behov og skræddersy en specifik produktudviklingsproces
 • Test og valideringsprocesser af nye koncepter og idéer bliver systematiseret og effektiviseret gennem brugerdrevet innovation
 • Et overskud bliver frigivet, når alle innovationsprocesser er skabt som et produkt af velovervejede beslutninger
 • Efter kurset er virksomheden i stand til kompetent og målrettet at fremlægge og implementere nye koncepter
 • De kreative redskaber, kurset tilbyder, er et frisk pust, der vil gavne virksomhedens effektivitet både internt og eksternt
 • I kan straks begynde at bruge Design Thinking, fordi jeres medarbejder skal arbejde med et innovationscase fra jeres virksomhed på kurset!
skal vi skræddersy et kursus til jer? Hele forløbet kan tilpasses efter jeres behov. Kontakt os og hør om mulighederne!
Varighed Kurset afholdes som internt kursus i jeres lokaler. Længden og udgangspunktet skræddersyes efter jeres behov. Deltagerantallet er op til jer.
Pris fra 9.200 pr. deltager
Tag en snak med Christel
70 278 279
Hvad koster det? Download som pdf
Kurset kan også afholdes hos jer – se mere her
Scroll down

Skab succes med Design Thinking 

Design Thinking er en effektiv metode til at arbejde med udviklingsprojekter, så du udvikler løsninger, der kan testes i praksis og implementeres i forretningen. Design Thinking tager afsæt i dine brugeres behov og er baseret på en struktureret og tværfaglig tilgang til at skabe idéer og nye løsninger. Med Design Thinking arbejder man fokuseret med udviklingsprocessens forskellige faser. Det er en proces, men er først og fremmest et mindset, som er en velafprøvet måde at gå til arbejdet med udviklingsprocesser på. Du inddrager dine kunder og brugeres reelle behov, og skaber værdi for både dem og forretningen. På kurset lærer du at anvende Design Thinking til at målrette dine arbejdsprocesser og styrke udviklingsprojekter til gavn for forretningen. Det er en metode, som egner sig rigtig godt til udviklingsprocesser og kan kobles med andre agile udviklingsmodeller , men den kan også bidrage til de mere traditionelle tilgange.

Kom hele vejen fra observation til implementering

Kurset giver dig en grundig indføring i Design Thinking-mindsettet, Design Thinking-grundprincipperne og Design Thinking-processen. Metodens innovative strategi handler om at arbejde med at udvikle idéer og løsninger, som kan testes i praksis, så du sikrer feedback og fremdrift. Du effektiviserer din udviklingsproces, når du starter med at sætte dig grundigt ind i kundens behov, før du begynder din idéudvikling. På kurset lærer du at materialisere dine idéer med prototyper, så du kan teste dem og generere feedback både hos brugere og kunder, men også skabe en fælles forståelse for opgavens elementer og dermed sikre samarbejde og fremdrift i dit eget team.

Hvorfor netop et kursus i Design Thinking?

Design Thinking giver din virksomhed en konkurrencemæssig fordel. Når kunderne sættes i centrum mindskes risikoen for tvivl, usikkerhed og spildt arbejdskraft i både produkt- og forretningsudvikling. Med andre ord er kurset en suveræn investering. På kurset får du Design Thinking værktøjer til at gennemføre de forskellige faser i en udviklingsproces. Design Thinking gør dig i stand til at styre brugerdrevne, innovative tiltag og udviklingsprocesser med et professionelt overskud, hvilket løfter virksomhedens arbejde og skaber loyale kunder og brugere.

Stil skarpt på de essentielle spørgsmål

Med Design Thinking lærer du at identifcere problemet, udvikle idéer og teste dem i praksis og planlægge en udviklingsproces, der sikrer, at du når frem til konkrete resultater hver gang. Du lærer teknikker til at udvikle og validere idéer i praksis. Kurset er tilrettelagt ud fra Design Thinking-principper og teori om aktiv case-baseret læring. Kurset er derfor baseret på samarbejde og læring i grupper og plenum. På kurset gennemgår du en fuld designproces, som du efterfølgende kan skalere og tilpasse dine egne projekter. Forud for kurset får du tilsendt 3 artikler og en podcast, du skal læse inden kursusstart. Der er desuden hjemmearbejde mellem modul 1 og modul 2, hvor du skal arbejde med din egen case i organisationen.

Læs mere om kursusprogrammet

Program for kursets første dag

Design Thinking i praksis: Mindset, Principper og Proces.

 • Du bliver introduceret for Design Thinking som innovationsmetode, mindset, proces og principper.
 • Vi prøver teorien af i praksis med afsæt i Design Thinking Deep Dive øvelse.
 • Design Thinking Mindset: Fra problem solving to problem finding. Vi stiller skarpt på, hvordan du sikrer, at du løser det rigtige problem og skaber fokus og retning.
 • Design Thinking Mindset: Making to Advance Thinking. Hvordan konkretiserer du idéer og koncepter og hjælper teamet med at tænke højt sammen med brugerne?

Program for kursets anden dag

Design Thinking i praksis: Nye løsninger, øvelser og case.

 • Design Thinking Mindset: Creativity and Curiosity. Hvordan stimulerer du kreativ tænkning og finder nye løsninger?
 • Design Thinking processen. Her går vi i dybden med faser og aktiviteter.
 • Gruppearbejde med case: Vi går i dybden med faser og aktiviteter i Design Thinking processen og du arbejder i praksis med skabeloner, der hjælper til en endnu bedre forståelse for dine brugere; nemlig Empathy Map og User Journey Map.
 • Grupperne præsenterer i plenum – dialog og feedback fra underviseren og de øvrige deltagere.
 • Hvad har du lært, og hvordan vil du bruge din nye viden?
Hvem bør deltage?

Kurset er for dig, der arbejder med innovationprojektledelse eller udvikling af nye services, produkter eller forretningsområder, og som ønsker konkrete værktøjer og en systematisk måde at gå til kreativitet og nytænkning på. Om du er bekendt med strategien og ivrig efter at lærer mere, eller du er helt grøn, lover vi et maksimalt udbytte af kurset!

Du kan fx være HR-medarbejder, der skal udvikle og teste et nyt uddannelseskoncept eller en projektleder, der står over for et innovationsprojekt. Det kan også være, du er en del af et team, som mangler en metode til at arbejde med idéudvikling og innovation.

Underviser
Uri Se profil
Uri er en af Danmarks mest erfarne designtænkere. Han har undervist og gennemført workshops for 1.500+ mennesker i brugen af design thinking til forretningsudvikling og digital innovation.

Uri er facilitator og konsulent indenfor udvikling og ledelse af digital produktudvikling og design-drevet innovation. Han har gennemført prisvindende projekter for Danmarks ledende virksomheder såvel som for kommuner og ministerier. Desuden udvalgt design-sprint facilitator hos DDC samt ekstern lektor i strategisk design på Det Kgl. Kunstakademi.

Uris baggrund fra Danmarks Designskole, CBS og IT-U har i kombination med et bagkatalog af personlig træning hos internationale profiler som Alexander Osterwalder, Jack Knapp og IDEO haft tydelig indflydelse på Uris tilgang og undervisning.

Forvent en engageret og skarp underviser, der mestrer designtænkningen og som elsker at lære fra sig.
Udfyld formularen, og få et estimat på prisen.
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Design Thinking

  1 Jeg vil gerne modtage et gratis eksemplar af e-bogen "99+1 tips, tricks og hemmeligheder,
  der vil ændre din kommunikation", samt tilmeldes nyhedsbrevet, hvor jeg vil få yderligere gode råd.

  Nu kan du godt begynde at glæde dig til at blive meget klogere!

  Du vil senere i dag eller den næste hverdag få en mail fra en af vores kursussekretærer med alt det, du har brug for at vide.

  Tag en kollega med – og få selv endnu større udbytte!

  Hvis du tager en kollega med, får I begge en rabat (og du får en god sparringspartner, når du kommer tilbage fra kurset). I kan se rabatten i kursusbeskrivelsen (hvor du tilmeldte dig). Ved tilmelding skal din kollega blot gøre opmærksom på, at du også deltager. Så får I begge rabatten.

  Har du spørgsmål?

  Så henvend dig i chatten nede til højre, send en mail til info@arosbusinessacademy.dk eller ring til os på tlf. 70 278 279.

  Vi ser frem til at møde dig

  Aros
  Din besked er blevet sendt.

  Vi bestræber ps på at svare så hurtigt som muligt.

  Har du yderligere spørgsmål er du også velkommen til at ringe til os på 70 278 279

  Aros
  Hent materiale
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Kursus/Uddannelse Design Thinking
  [cf7lead cf7_id='780' debug='false' fields='Company=|First Name=|Last Name=user-name|Email=user-email|Phone=|Title=title|Course name=source|Description=|URL source=url_source']

  Aros

  Super god og inspirerende underviser! Jeg har fået værktøjer der er lette at implementere i mit daglige arbejde.

  Ditte Grabow

  97,9%
  af alle kursister

  af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

  Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
  om kommunikation GRATIS!
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.