MasterClass i Machine Learning, AI og Big Data (fra idé til forretning!)

Én ting er sikkert: Kunstig intelligens vil ændre jeres branche! Og har I ikke allerede en strategi (og business case), der omfavner teknologien, risikerer I at få trukket tæppet væk under jer - uanset hvor solid jeres organisation er i dag!

De 5 bedste grunde til at tage på MasterClass i Machine Learning og AI

 

1) Du får en solid forståelse af, hvorfor og hvordan AI-teknologier vil sætte agendaen de næste mange år

2) AI-projekter er både teknologi og forretning. Du bliver introduceret til de forretningsmæssige og organisatoriske forhold I bør overveje, inden I går i gang med arbejdet. Ingen succes uden implementering!

3) Du bliver klædt på til at agere ‘oversætter’ mellem de omfattende teknologiske muligheder og de konkrete forretningsmæssige muligheder

4) Du får en introduktion til teknologierne og de forudsætninger, der skal være på plads, for at I kan anvende dem i praksis

5) Du tager til kurset med en idé og kommer hjem med en AI-specific business case.

Næste kursusstart Ny dato på vej
Varighed 2 dage
Pris 11.500 kr. ekskl. moms.
Tilmeld dig Download som pdf
Kurset kan også holdes hos jer se mere her
Scroll down

Derfor skal I have styr på AI og Machine Learning lige nu!

Machine Learning, Artificial Intelligence (AI) og Big Data er ikke værktøjer fra et fremtidsscenarie. De har forlængst gjort deres indtog, og hvis din branche ikke allerede er forandret, er den godt i gang med at blive det – lige foran næsen på dig. Vores kursus klæder dig på til at blive en del af forandringen, så du ikke risikerer at blive sat af udviklingen, men i stedet kan bruge teknologiens mange nye potentialer til din fordel.

Gør din idé til en business case

Denne MasterClass i Machine Learning, AI og Big Data er designet, så du får så meget som muligt ud af din nye viden gennem en hands-on-tilgang til stoffet. Derfor arbejder vi aktivt med at bygge og forstærke din egen case i løbet af kurset. Vi identificerer, hvordan de nye teknologier påvirker din organisation, og de muligheder, som forandringerne åbner for.

Vi ser på implementeringsmuligheder og identificerer risici for dit valgte projekt. Du udvikler din case i løbet af kurset, så du på dag 2 står med en gennemarbejdet business case. Du bliver udfordret på din idé og klædt på til at præsentere den i din organisation.

Du sidder på en skatkiste af data – dyk ned i den og kom foran!

AI handler om data. Og uanset hvilken branche I er i, bygger virksomheden på enorme mængder af data. I bruger sikkert en del af den data i jeres hverdag uden at tænke nærmere over det. Fx når I søger i kundekartoteket eller laver status. Men har du overvejet, hvilke forretningsmuligheder, besparelser eller gode ideer, der ligger gemt i al den data, som I ikke bruger? Det er svært at gå til sådan en guldmine uden de rette værktøjer – men på vores tætpakkede MasterClass får du et indblik i, hvad AI, Machine Learning og Big Data kan gøre for jer!

Mød dine undervisere!
Morten Se profil
Morten er ekspert i at gøre it og digitale strategier til forretning. Gennem sin karriere har Morten arbejdet for store konsulenthuse som Deloitte, PwC og PA Consulting Group og har haft førende danske og internationale virksomheder som kunder. Morten var indtil for nyligt partner i Deloitte Digital med fokus på at hjælpe kunder med at formulere og implementere digitale strategier og platforme. Han har nu startet sin egen rådgivningsvirksomhed med fokus på den menneskelige side af digitalisering.


Han har i løbet af sin karriere arbejdet med en række af verdens førende virksomheder inden for teknologi, finansielle ydelser og life science. Han har en IT-baggrund, som kombineret med en MBA og næsten 20 års erfaring som ledelseskonsulent, giver ham en unik kombination af IT, forretning og ledelse – det er den, hans kursister får gavn af, når han underviser.
Hvem bør deltage?

Denne MasterClass er for dig, som skal agere bindeled mellem forretning og IT/teknologi – enten i form af en projektrolle eller i form af din daglige rolle. Dit ansvar vil være at binde forretning og teknologi sammen og sikre at projektideerne bliver til beslutningsoplæg, der bliver vedtaget og finansieret.

Programmet for kursets 2 dage

Dag 1

 • Intro, agenda mv.
 • Teknologitrends
 • AI-teknologi – hvad omfatter det
 • AI-business casen – nødvendig og relevant
 • Jeres egne “use cases”
 • Innovation med AI – kundedreven udvikling
 • Infrastruktur for AI
 • Opsamling

Dag 2

 • Recap af dag 1
 • AI deep-dive baseret på konkrete idéer
 • Organisatorisk impact
 • Etiske implikationer
 • Individuelt arbejde med egen case samt plan for produktion
 • Afslutning
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse MasterClass i Machine Learning, AI og Big Data (fra idé til forretning!)

Nu kan du godt begynde at glæde dig til at blive meget klogere!

Du vil senere i dag eller den næste hverdag få en mail fra en af vores kursussekretærer med alt det, du har brug for at vide.

Tag en kollega med – og få selv endnu større udbytte!

Hvis du tager en kollega med, får I begge en rabat (og du får en god sparringspartner, når du kommer tilbage fra kurset). I kan se rabatten i kursusbeskrivelsen (hvor du tilmeldte dig). Ved tilmelding skal din kollega blot gøre opmærksom på, at du også deltager. Så får I begge rabatten.

Har du spørgsmål?

Så henvend dig i chatten nede til højre, send en mail til info@arosbusinessacademy.dk eller ring til os på tlf. 70 278 279.

Vi ser frem til at møde dig

Aros
Din besked er blevet sendt.

Vi bestræber ps på at svare så hurtigt som muligt.

Har du yderligere spørgsmål er du også velkommen til at ringe til os på 70 278 279

Aros
Hent materiale
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse MasterClass i Machine Learning, AI og Big Data (fra idé til forretning!)
[cf7lead cf7_id='780' debug='false' fields='Company=|First Name=|Last Name=user-name|Email=user-email|Phone=|Title=title|Course name=source|Description=|URL source=url_source']

Aros
97,9%
af alle kursister

af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
om kommunikation GRATIS!
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.