Strategi og implementering i praksis: Fra hensigt til handling!

Slut med strategier, der ikke bliver til virkelighed!

Gør gode intentioner til vellykket implementering med dette praksisorienterede lederkursus i strategiimplementering. Du bliver guidet af Anders Madsen Pedersen, en benhård strategistormester med 150 strategiprocesser under bæltet!

 

På kurset arbejder du med at:

 • designe processer, der giver mening og fremdrift i forhold til strategiens sigte
 • operationalisere strategien, så den nedbrydes og oversættes meningsfuldt og struktureret
 • mobilisere hele virksomheden/organisationen, så de rigtige forandringer sker
 • styre implementeringen gennem en klar governance-struktur
 • sikre den rigtige drift af implementeringen.
Næste kursusstart Ny dato på vej
Varighed 2 dage
Pris 11.500 kr. ekskl. moms.
Tilmeld dig Download som pdf
Kurset kan også afholdes hos jer – se mere her
Scroll down

Undgå, at strategien dør i implementeringsfasen

Efter måneder – måske halve år – med strategiudvikling oplever mange ledere, at de må slås med at bevæge virksomheden fra den formulerede hensigt til eksekvering i strategiimplementeringen. Det er et ærgerligt spild af tid, ressourcer og potentialer, som med de rette værktøjer sagtens kan undgås! Derfor har vi allieret os med en sand strategistormester, Anders Madsen Pedersen, som har gennemført intet mindre end 150 strategiprocesser. Med sin store erfaring ved han præcis, hvorfor jeres strategi ikke udvikler sig fra hensigt til de ønskede handlinger. I løbet af kurset får du rig mulighed for at arbejde med din egen implementeringsplan, som du kan tage med hjem efter kurset.

Strategiens succes afhænger af dig!

Strategiudvikling foregår ofte på den store klinge; der defineres visioner og besluttes, hvor virksomheden overordnet skal bevæge sig hen. Strategiimplementering foregår derimod i detaljen; der skal designes en konkret implementeringsproces, strategien skal brydes ned i mindre dele, og eksekveringen skal sikres. Og alle disse elementer udgør en ledelsesopgave, som du får redskaberne til at løfte med succes. Visionen bag strategien kan være den helt rette, men hvis ikke implementeringsprocessen og eksekveringen er på plads, falder alle de gode intentioner til jorden med et brag.

Få svar på de vigtigste spørgsmål:

 • Hvorfor er strategiimplementering ofte besværligt?
 • Hvornår er en strategi tilstrækkeligt formuleret og nedbrudt, så den kan danne grundlag for succesfuld implementering?
 • Hvordan designes implementeringsprocessen? Hvornår starter og slutter den?
 • Hvilke roller og opgaver er typiske i strategiimplementering? Hvordan sikres de udfyldt?
 • Hvilke værktøjer anvendes til at operationalisere og implementere strategi effektivt?
 • Hvilke kræfter er på spil i implementeringen? Hvordan anvendes disse kræfter meningsfuldt?
 • Hvordan udvikles en model, som passer til din virksomheds behov?

 

6 vitale byggeklodser til dit arsenal!

På dette lederkursus i strategi og implementering tager vi udgangspunkt i en principmodel, der arbejder med 6 elementer af implementeringsarbejdet:

 1. Strategiformulering: før implementeringen
 2. Designfasen: ledelsens rolle som arkitekt/designer af strategien, så den fremmer implementering
 3. Operationaliseringsfasen: værktøjer til nedbrydning af strategien, valg af metode og udarbejdelse af en masterplan
 4. Mobiliseringsfasen: værktøjer til at sikre, at organisationen er gearet til at bidrage
 5. Styringsfasen: værktøjer til at sikre en klar governancestruktur, herunder klare roller og ansvar i implementeringen, som sikrer fremdrift
 6. Driftsfasen: værktøjer til at sikre overdragelse til linjeorganisationen, hvor projekter går fra udvikling til drift.

 

Undervisning, best practice-modeller og øvelser

Vi har sammensat et tætpakket lederkursus, der i løbet af to dage giver dig de værktøjer, du behøver for at få jeres strategi til at lykkes. Vi tager afsæt i best practice-modeller fra underviserens knap 10 års erfaring som managementkonsulent og strategisk rådgiver for topledelsen i førende danske og internationale virksomheder. Disse modeller er udviklet på baggrund af flere hundrede strategiforløb og cases i virksomheder, offentlige organisationer og kommuner. Fordelingen mellem undervisning og praktiske øvelser er 60/40, så du har masser af tid til at afprøve værktøjerne og drøfte indholdet løbende.

Hvem bør deltage på lederkurset?

Kurset henvender sig til ledere, der allerede arbejder med, eller som står overfor at skulle arbejde med, strategi i virksomheden, divisionen, forretningen, funktionen, afdelingen eller staben. Det gælder både ledere i privat og offentligt regi.

Mød din underviser!
Anders Madsen Pedersen Se profil
Anders Madsen Pedersen er ekspert i strategi og ledelse. Han er ansat som kommerciel direktør hos Dahl Advokatfirma og har en baggrund som senior advisor hos Hildebrandt og Brandi, hvor han rådgav ledere i større og mellemstore virksomheder.

Anders har undervist på MBA-uddannelser på Aarhus Universitet, hvor han selv har taget sin uddannelse, nemlig cand.merc. i organisation, strategi og ledelse.
Tilmeld dig, og få en gratis miniguide!

Når du tilmelder dig dette kursus i strategi og implementering i praksis, sender vi dig vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.

Bestil et skræddersyet kursus hos jer!

Som virksomhed kan I bestille en særligt tilpasset udgave af kurset med fokus på jeres medarbejdere, jeres organisation og jeres specifikke behov. Du kan læse mere her.

................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Strategi og implementering i praksis: Fra hensigt til handling!

Nu kan du godt begynde at glæde dig til at blive meget klogere!

Du vil senere i dag eller den næste hverdag få en mail fra en af vores kursussekretærer med alt det, du har brug for at vide.

Tag en kollega med – og få selv endnu større udbytte!

Hvis du tager en kollega med, får I begge en rabat (og du får en god sparringspartner, når du kommer tilbage fra kurset). I kan se rabatten i kursusbeskrivelsen (hvor du tilmeldte dig). Ved tilmelding skal din kollega blot gøre opmærksom på, at du også deltager. Så får I begge rabatten.

Har du spørgsmål?

Så henvend dig i chatten nede til højre, send en mail til info@arosbusinessacademy.dk eller ring til os på tlf. 70 278 279.

Vi ser frem til at møde dig

Aros
Din besked er blevet sendt.

Vi bestræber ps på at svare så hurtigt som muligt.

Har du yderligere spørgsmål er du også velkommen til at ringe til os på 70 278 279

Aros
Hent materiale
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Strategi og implementering i praksis: Fra hensigt til handling!
[cf7lead cf7_id='780' debug='false' fields='Company=|First Name=|Last Name=user-name|Email=user-email|Phone=|Title=title|Course name=source|Description=|URL source=url_source']

Aros

Tak for et par udbytterige dage om strategi og implementering! Stor ros til Aros Kurser for rammerne og informationen om kurset, samt til underviseren for hans indlevelse og velforberedte materiale.

Allan Bjelke Jensen

97,9%
af alle kursister

af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
om kommunikation GRATIS!
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.