Leder, ikke chef

Bliv en bedre og mere motiverende leder, der er bevidst om sin lederrolle og forstår at bruge den effektivt i virksomheden.

 

 

 

Det lærer du på dette kursus

 • At blive tilpas i din rolle som leder
 • At skabe følgeskab uden formel autoritet
 • Hvordan du skal engagere og inspirere på den rigtige måde
 • At finde frem til din personlige kommunikationsstil over for dine medarbejdere
 • At skabe resultater med en stærk kommunikation
 • At håndtere konflikter på en professionel måde
 • At finde frem til dine styrker via en persontypetest
 • Hvordan du formidler din pointer mest effektivt til dem omkring dig
Næste kursusstart Se alle datoer 02. december 2019, København 10. december 2019, Aarhus
Varighed 3 dage
Scroll down

Tag lederskab og få følgeskab

I dag forandrer virksomheder og organisationer sig hurtigt og konstant. Det gælder også din. Det kræver en fleksibel organisation – og endnu mere fleksible medarbejdere. Der er simpelthen behov for, at dygtige ledere kan arbejde tværgående, få følgeskab, få andre til at levere, udvise handlekraft og skabe resultater. At de kan træde i kraft som ledere, også selvom de ikke har direkte personaleansvar. På dette kursus arbejder du med, hvordan du med dit lederskab skaber følgeskab, og dermed også de bedste resultater. Også selvom det ikke er dig, der sidder med hverken MUS, personlig udvikling eller budgettet til julefrokosten.

Bliv en bedre og mere motiverende leder

Vi kan lige så godt sige det. Du får det rigtig svært som leder, hvis du ikke får medarbejderne til at følge dine idéer. Uden en chefs formelle autoritet kan du nemlig ikke sige “Du skal” eller forlange, at medarbejderne gør, hvad du siger. Det stiller høje krav til din kommunikation! Og netop derfor giver vi dig redskaberne til at engagere, motivere og inspirere dine medarbejdere, så du kan styre jer direkte mod succes. Men for at kunne motivere dine medarbejdere, er det vigtigt, at du selv er motiveret. Derfor gennemgår vi din motivation som leder og finder frem til, hvorfor du er leder, og hvad det er du gerne vil opnå. På den måde skaber vi en rød tråd i dit lederskab og sørger for, at du har alle forudsætningerne for at skabe konkrete resultater.

Find dit leder-DNA

Det er udfordrende at være leder uden at have personaleansvar, og det stiller særlige krav til dine kompetencer. På kurset sætter vi fokus på din lederprofil og finder frem til dine styrker gennem personprofiltest. Det er essentielt som leder at være bevidst om sin profil, og på baggrund af dine resultater finder vi sammen frem til, hvilken ledertype du er, og hvordan du tackler forskellige situationer og forskellige medarbejdere. Du vil blive dygtigere til at forstå magten mellem relationerne, beslutninger undervejs og hvordan du kan udvikle andre og få opbakning til dit lederskab både oppefra, nedefra og fra dine nærmeste kollegaer.

Læs mere om kursusprogrammet

Programmet for kursets første dag

 • Hvad er ledelse? Vi starter dagen med en introduktion til ledelse.
 • Lederstile: Vi arbejder med ledelsesroller, lederadfærd og emotionel intelligens i lederskabet.
 • Brug din magt med omhu. Vi arbejder med personlig magt, positionsmagt, og hvordan man bedst anvender den.
 • Hvem påvirker hvem? Vi stiller skarpt pådit personlige relationskorthvem og hvordan påvirker dudine relationer og interessenter for at opnå dine mål.

Programmet for kursets anden dag

 • Sådan skaber du motivation! Vi lærer om indre og ydre motivation, og hvordan din personlige lederstil, kan påvirke motivationen positivt.
 • Hvad driver mennesker? Vi arbejder med Herzbergs to-faktorteori, Maslows behovspyramide samt Primadonna-ledelse.
 • Vi tager udgangspunkt i din personlige adfærd ud fra Talenttest TT38, som viser hvilke styrker du har, og hvordan du bedst anvender dem i hverdagen.

Programmet for kursets tredje dag

 • Vi stiller skarpt på gruppedynamik. Du lærer at afkode, hvad der sker i dit team, og hvordan du kan påvirke det.
 • Perception og konflikter med andre. Vi arbejder med det indre landkort og konflikttrappen.
 • Din personlige gennemslagskraft – hvordan styrker du den? 
 • Hvordan vinder du det sociale spil? Du lærer om samtaleteknik, og hvordan du bevidst anvender dit kropssprog.
Underviser
Christian Se profil
Christian har flere års erfaring som leder, konsulent og underviser inden for områderne ledelse, forandringsledelse og organisationsudvikling i både private og offentlige virksomheder. Han har uddannet og trænet ledere og nøglemedarbejdere med fokus på individets behov og ambition og omverdens forventninger hertil. Afsættet er en solid teoretisk forståelse og praktiske erfarninger fra forskellige brancher. 

Christian har en MBA in Strategi Management og er oprindeligt uddannet linieofficer i hæren. Han har en række certificeringer i blandt andet i TalentTesten TT38, PeopleTools samt coaching. 
Martin Se profil
Martin har mange års erfaring som både leder, konsulent og underviser inden for områderne ledelse, innovation, projektledelse, organisatorisk forretningsudvikling og forandringsledelse i både private og offentlige organisationer. Han har uddannet og trænet en række ledere og projektledere med udgangspunkt i en effektfuld vekselvirkning mellem udfordringer, realisme, dialog, teori, praksis og refleksion.

Martin har en MBA fra Coventry University i General Management og har en diplomuddannelse i ledelse. Han har en baggrund som linjeofficer og har en række certificeringer inden for projektledelse og ledelse, bl.a. eksamineret projektleder, PMP®, PRINCE2®, DiSC®, Belbin® og SimulTrain® Projekttræningssystem.
Hvem bør deltage?
 • Seniorkonsulenter
 • Specialister
 • Projektledere
 • Mellemledere
 • Teamledere
 • Fremtidige ledere
 • Alle der ønsker at blive bevidste om deres lederrolle og lederkommunikation
Bestil et skræddersyet kursus til jer

Som virksomhed kan I bestille en særligt tilpasset udgave af kurset med fokus på jeres medarbejdere, jeres organisation og jeres specifikke behov. Du kan læse mere her

Medarbejderens udbytte
1

Du bliver bevidst om din lederrolle og får værdifuld indsigt i din lederprofil og dine styrker. Det vil du kunne trække på gennem hele din karriere og bruge til at udvikle både dig, men også dine medarbejdere.

2

Du bliver bedre til at motivere og engagere dine medarbejdere og kollegaer. Det vil ikke kun være til gavn for virksomheden, men også for dig personligt, fordi du mærker glæden (og æren) ved at bringe succesfulde projekter og processer i mål.

3

Du bliver en bedre leder med stærke kommunikationsegenskaber. Du lærer at mestre kommunikationen mellem virksomhedens niveauer og ikke mindst kommunikationen udadtil i samspillet med kunder og interessenter.

Arbejdsgiverens udbytte
1

Din arbejdsplads får en leder, der kan formidle vigtig kommunikation gennem de forskellige niveauer. Det vil uden tvivl lette presset på topledelsen og samtidig få medarbejderne til at arbejde mere effektivt.

2

Engagerede og motiverede medarbejdere betyder også gladere medarbejdere. Og gladere medarbejdere giver en bedre arbejdskultur, og dermed bliver hele organisationen løftet som konsekvens af din nye forbedrede og inspirerende lederrolle.

3

Din arbejdsplads får en leder med redskaberne til at føre processer og projekter fra idé til handling og dermed nedbringe antallet af kuldsejlede projekter markant. Og det kan mærkes på bundlinjen.

Næste kursusstart

Vælg den dato & by der passer dig bedst
København 02. dec 2019 - 04. dec 2019
Aros Konference, København
9.00-16.00
Aarhus 10. dec 2019 - 12. dec 2019
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
9.00-16.00
København 03. feb 2020 - 05. feb 2020
Aros Konference, København
9.00-16.00
Aarhus 25. feb 2020 - 27. feb 2020
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
9.00-16.00
Swipe og se datoer ( 3 flere)
Tilmelding Leder, ikke chef
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Leder, ikke chef
Sted & Datoer
Jeg vil gerne modtage et gratis eksemplar af e-bogen "99+1 tips, tricks og hemmeligheder,
der vil ændre din kommunikation", samt tilmeldes nyhedsbrevet, hvor jeg vil få yderligere gode råd.

Nu kan du godt begynde at glæde dig til at blive meget klogere!

Du vil senere i dag eller den næste hverdag få en mail fra en af vores kursussekretærer med alt det, du har brug for at vide.

Tag en kollega med – og få selv endnu større udbytte!

Hvis du tager en kollega med, får I begge en rabat (og du får en god sparringspartner, når du kommer tilbage fra kurset). I kan se rabatten i kursusbeskrivelsen (hvor du tilmeldte dig). Ved tilmelding skal din kollega blot gøre opmærksom på, at du også deltager. Så får I begge rabatten.

Har du spørgsmål?

Så henvend dig i chatten nede til højre, send en mail til info@arosbusinessacademy.dk eller ring til os på tlf. 70 278 279.

Vi ser frem til at møde dig

Aros
Tilmeldingbekræftelse
................................................................................................
Din besked er blevet sendt.

Vi bestræber ps på at svare så hurtigt som muligt.

Har du yderligere spørgsmål er du også velkommen til at ringe til os på 70 278 279

Aros
Hent materiale
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Leder, ikke chef

Du får desuden en mail med ledige kursusdatoer.

Ja tak, sæt mig gerne på nyhedsbrevet
(ligesom 30.453 andre videbegærlige)

Aros
97,9%
af alle kursister

af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
om kommunikation GRATIS!
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.