Fra kollega til chef

På dette 3-dages kursus bliver du bevidst om din nye lederidentitet og din nye rolle i virksomheden.

Bliv bevidst om dig selv i rollen som leder og få værktøjerne til at aktivere og skabe følgeskab blandt dine tidligere kollegaer

 

På dette kursus lærer du:

  • At blive tryg ved din nye lederrolle
  • At håndtere de udfordringer, der følger med forandringen
  • At forebygge men også håndtere konflikter konstruktivt
  • Hvordan du navigerer mellem det gamle fællesskab og det nye
  • At navigere mellem medarbejdernes præferencer og virksomhedens forventninger
  • Hvordan du får gennemslagskraft som leder
  • Hvordan du undgår de typiske faldgruber, som nye ledere ofte falder i
  • At forstå dit team, og hvordan du leder det.
Næste kursusstart Se alle datoer 13. november 2019, København 18. november 2019, Aarhus
Varighed 3 dage
Scroll down

Find til rette i din nye lederidentitet

Når du tager springet fra medarbejder til leder, er det ikke bare en ny stilling, du tiltræder. Det er også en ny arbejdsidentitet, hvor du både skal forholde dig til dine tidligere kollegaer på en ny måde men også finde dig til rette i nye arbejdsopgaver og mere ansvar. Dette kursus hjælper dig med at stille skarpt på, hvilken leder du vil være. Du får altså mulighed for at reflektere over din lederrolle, og hvilke svagheder og styrker du vil sætte i spil som leder. Kurset sætter derfor stort fokus på feedback og vidensdeling mellem kursister og underviser, så du går derfra med helt konkret sparring på netop dine behov.

Lær at give slip!

Som medarbejder har du måske været ansat som specialist i en særlig opgave eller med en meget specifik arbejdsfunktion. Din nye lederrolle kræver imidlertid, at du sætter dig udover dine tidligere fagligheder og kompetencer og dedikerer dig til din nye faglighed som leder. På dette kursus arbejder du med at give slip på din tidligere specialistrolle og lære at stole på dine kompetencer som leder. Samtidig får du værktøjer til at aktivere og motivere dine medarbejdere, så du helt trygt kan overlade specialistfunktionerne til dem.

Kom ubehagelige oplevelser i forkøbet

Når du tager skridtet fra kollega til chef, er det ikke sikkert, at du er helt forberedt på, hvad der venter dig. Dette kursus ruster dig til at tage eventuelle ubehagelige overraskelser i optrækket. Med relevante cases, opgaver der er tilpasset din situation, samt den nyeste ledelsesteori bliver du trænet i konkrete ledelsessituationer. Det gør dig klogere på både egne reaktionsmønstre og dine medarbejderes. Så har du en konkret værktøjskasse til både at forebygge ubehagelige situationer men også håndtere konflikter, der allerede er opstået.

Hvem bør deltage på dette kursus?

Fra kollega til chef er et kursus for dig, der står over for eller netop har taget skridtet fra kollega til chef. Kurset hjælper dig med at få det optimale ud af overgangen og etablere dig selv som en kompetent og handlekraftig leder – både over for tidligere kollegaer og topledelsen.

Underviser
Christian Se profil
Christian har flere års erfaring som leder, konsulent og underviser inden for områderne ledelse, forandringsledelse og organisationsudvikling i både private og offentlige virksomheder. Han har uddannet og trænet ledere og nøglemedarbejdere med fokus på individets behov og ambition og omverdens forventninger hertil. Afsættet er en solid teoretisk forståelse og praktiske erfarninger fra forskellige brancher. 

Christian har en MBA in Strategi Management og er oprindeligt uddannet linieofficer i hæren. Han har en række certificeringer i blandt andet i TalentTesten TT38, PeopleTools samt coaching. 
Martin Se profil
Martin har mange års erfaring som både leder, konsulent og underviser inden for områderne ledelse, innovation, projektledelse, organisatorisk forretningsudvikling og forandringsledelse i både private og offentlige organisationer. Han har uddannet og trænet en række ledere og projektledere med udgangspunkt i en effektfuld vekselvirkning mellem udfordringer, realisme, dialog, teori, praksis og refleksion.

Martin har en MBA fra Coventry University i General Management og har en diplomuddannelse i ledelse. Han har en baggrund som linjeofficer og har en række certificeringer inden for projektledelse og ledelse, bl.a. eksamineret projektleder, PMP®, PRINCE2®, DiSC®, Belbin® og SimulTrain® Projekttræningssystem.
Bestil et skræddersyet kursus kun til jer!

Som virksomhed kan I bestille en særligt tilpasset udgave af kurset med fokus på jeres medarbejdere, jeres organisation og jeres specifikke behov. Du kan læse mere her.

Medarbejderens udbytte
1

Du får et solidt fundament at bygge og udvikle din lederrolle på, som vil forme dit lederskab gennem resten af din karriere.

2

Du bliver en (endnu) dygtigere leder, fordi du lærer de grundlæggende ledelsesteorier og processer, der styrker din nye faglighed.

3

Du bliver ganske enkelt gladere for dit arbejde, fordi du har en klar idet om din egen lederidentitet, og hvordan du bruger den til aktivt at spille alle i teamet gode.

Arbejdsgiverens udbytte
1

Din arbejdsplads får en leder, der tør stå fast på sin autoritet og sine kompetencer, fordi du nu kender dine styrker og svagheder, og kan navigere i dem.

2

Virksomheden bliver langt mere effektiv, fordi du er blevet indført i de nyeste ledelsesprincipper og handlingsplaner og kan omsætte dem til konkrete resultater.

3

Arbejdsmiljøet forbedres, fordi du nu kan tage eventuelle konfrontationer ved hornene og vende dem til konstruktive læringer.

Næste kursusstart

Vælg den dato & by der passer dig bedst
København 13. nov 2019 - 15. nov 2019
Aros Konference, København
9.00-16.00
Aarhus 18. nov 2019 - 20. nov 2019
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
9.00-16.00
København 13. jan 2020 - 15. jan 2020
Aros Konference, København
9.00-16.00
Aarhus 21. jan 2020 - 23. jan 2020
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
9.00-16.00
Swipe og se datoer ( 3 flere)
Tilmelding Fra kollega til chef
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Fra kollega til chef
Sted & Datoer
Jeg vil gerne modtage et gratis eksemplar af e-bogen "99+1 tips, tricks og hemmeligheder,
der vil ændre din kommunikation", samt tilmeldes nyhedsbrevet, hvor jeg vil få yderligere gode råd.

Nu kan du godt begynde at glæde dig til at blive meget klogere!

Du vil senere i dag eller den næste hverdag få en mail fra en af vores kursussekretærer med alt det, du har brug for at vide.

Tag en kollega med – og få selv endnu større udbytte!

Hvis du tager en kollega med, får I begge en rabat (og du får en god sparringspartner, når du kommer tilbage fra kurset). I kan se rabatten i kursusbeskrivelsen (hvor du tilmeldte dig). Ved tilmelding skal din kollega blot gøre opmærksom på, at du også deltager. Så får I begge rabatten.

Har du spørgsmål?

Så henvend dig i chatten nede til højre, send en mail til info@arosbusinessacademy.dk eller ring til os på tlf. 70 278 279.

Vi ser frem til at møde dig

Aros
Tilmeldingbekræftelse
................................................................................................
Din besked er blevet sendt.

Vi bestræber ps på at svare så hurtigt som muligt.

Har du yderligere spørgsmål er du også velkommen til at ringe til os på 70 278 279

Aros
Hent materiale
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Fra kollega til chef

Du får desuden en mail med ledige kursusdatoer.

Ja tak, sæt mig gerne på nyhedsbrevet
(ligesom 30.453 andre videbegærlige)

Aros

Underviserens formidlingsevne og engagementet var helt i top. Jeg har lært at tænke over ledelse på en langt mere omfattende, effektiv og struktureret måde, end jeg ellers ville have været i stand til, så kurset vil have meget stor indflydelse på mit daglige arbejde.

Andreas Schønbeck

97,9%
af alle kursister

af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
om kommunikation GRATIS!
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.