People & Culture er fremtidens HR! Uddannelsen lærer dig at transformere alle de klassiske HR-discipliner på arbejdspladsen, så I kan fremtidssikre organisationen og tiltrække og fastholde de rette medarbejdere – mens I samtidig skaber bedre resultater!
1. Du får 5 intensive undervisningsdage (over cirka 2 måneder)
2. Du bliver undervist af førende HR-eksperter, der ikke blot er teoretikere, men også praktikere
3. Du får det forkromede overblik over ‘people & culture’ som faglig disciplin
4. Du bliver up-to-date på de nyeste strømninger inden for HR
5. Du lærer, hvad fremtiden sandsynligvis byder på inden for HR
6. Du får en bogpakke til en værdi af 1.0000 kr.
7. Du får papir på dine nye kompetencer inden for HR
8. Og endelig: Du bliver en langt mere værdifuld medarbejder for din arbejdsplads!
Arbejdslivet har ændret sig markant over det seneste årti, og med corona-årene er ændringerne gået endnu hurtigere. Jobsøgere og medarbejdere stiller krav til kultur, mening, passion, fleksibilitet, diversitet og selvrealisering, og mange forventer samtidig at kunne arbejde hjemme en del af ugen. De ændrede omstændigheder påvirker samtlige HR-discipliner, og gennem uddannelsen ser vi på, hvordan det påvirker dem, og hvordan du som HR-professionel skal agere for at styrke medarbejdernes velbefindende og samtidig underbygge, at organisationen når de strategiske mål, der er sat for fremtiden.
Er HR-medarbejderen til for medarbejdernes skyld eller for topledelsens skyld? Svaret er nok: begge dele. Engang fik HR-afdelingen (sat lidt firkantet op) hvert år en pose penge til at sikre glade medarbejdere og sikre, at der var styr på al ansættelsesjura. I moderne organisationer og moderne HR-afdelinger er denne pose penge ikke en udgift, men en investering, der skal skabe gode tal på bundlinjen – og hvor vejen til målet går gennem glade medarbejdere, en stærk kultur og et godt fællesskab. Som HR-medarbejder befinder man sig således i grænselandet mellem topledelse og medarbejderne.
“MasterClass i People & Culture” er en kort, men samtidig ambitiøs HR-uddannelse, der sikrer dig, at du har de rette kompetencer til samtidens og fremtidens HR-arbejde. Uddannelsen er Danmarks eneste alternativ til helt korte HR-kurser og til de lange universitets- og akademiuddannelser inden for HR. Den strækker sig over 2 måneder, og du kan tage den ved siden af et fuldtidsarbejde.
HR-uddannelsen giver dig et karriereforspring
Det er ingen hemmelighed, at der er rift om HR-stillingerne i Danmark. Der er nemlig rigtig mange danskere, der gerne vil arbejde inden for HR (og rigtig mange, der er klar til at tage din HR-stilling, hvis muligheden skulle byde sig). Det stiller større krav til dig.
Uddannelsen giver dig et mærkbart karriereforspring. Den giver dig fagligt overblik og overskud – og giver dig samtidig et helt konkret bevis for, at din HR-faglighed er i top. Desuden sender du et vigtigt signal til din arbejdsgiver (eller en potentiel arbejdsgiver) om, at du har en passion for kontinuerligt at blive endnu bedre til at udføre dit HR-arbejde.
På uddannelsen møder du ligesindede, der også brænder for moderne Human Resource Management, og I kommer til at arbejde sammen og sparre med hinanden gennem uddannelsen. Et stærkt HR-netværk er guld værd for dit HR-virke, fordi det giver dig adgang til vidensudveksling og professionel sparring. Men det er også guld værd for din videre karriere inden for HR.
“MasterClass i People & Culture” er for dig, der arbejder med HR og kan drage nytte af at opdatere din HR-viden og få endnu flere værktøjer at arbejde med. Du er fx ansat som HR-assistent, HR-chef, HR-konsulent, Rekrutteringskonsulent, HR-udviklingskonsulent eller HR Business Partner. HR-uddannelsen er for ansatte i såvel offentlige som private virksomheder og institutioner..
Der er ingen formelle optagelseskrav på uddannelsen.
“MasterClass i People & Culture” er bygget op over 5 moduler fordelt over cirka 2 måneder, hvor modulerne afholdes i tre ‘klynger’ på 1+2+2 undervisningsdage. Der er desuden cirka 500 siders pensum, du skal læse gennem uddannelsen, altså cirka 100 sider til hvert modul. Der er ingen eksamen på HR-uddannelsen. Efter sidste modul modtager du et uddannelsesbevis.
Modulerne for denne HR-uddannelse er (i store træk) bygget op over en medarbejders livscyklus:
Hvilke medarbejdere har organisationen brug for, at vi ansætter? Og hvordan tiltrækker og ansætter vi så de nye medarbejdere? Hvordan får vi medarbejderne godt ombord? Hvordan udvikler vi medarbejderne og får dem til at performe optimalt? Hvordan udvikler vi talenterne og organisationens ledelse? Hvordan sikrer vi engagement og trivsel på arbejdspladsen? Og hvordan ændrer vi uhensigtsmæssig kultur på arbejdspladsen? Og endelig: Hvordan bruger vi data og it til at understøtte alt ovenstående?
HR-uddannelsen kommer således igennem alt det, du skal have styr på for at blive en endnu bedre HR-medarbejder. Det eneste, vi ikke dykker ned i, er HR-jura, som ligger uden for HR-uddannelsens fokusområde.
Det første modul giver dig et solidt indblik i, hvorfor arbejdspladser bør arbejde med Strategic Workforce Planning (SWP), hvordan man som organisation kommer i gang med arbejdet – samt hvad har det af betydning for HR’s rolle som facilitator og sparringspartner. Vi kobler desuden viden og proces omkring SWP til organisationens arbejde med employer branding og rekruttering.
Temaer, vi bl.a. behandler på HR-uddannelsens første modul:
På dette modul vil du få indsigt i de seneste tendenser inden for onboarding af nye medarbejdere: Hvad er vigtigt, når man udvikler onboarding-programmer? Hvordan skaber man en sund kobling mellem onboarding og kompetenceudvikling? Hvilken rolle spiller HR ift. kompetenceudviklingen? Hvordan kan performance management være med til at understøtte den løbende udvikling? Hvad skal der til for at performance management-processer understøtter læring og motivation for den enkelte medarbejder?
Temaer, vi bl.a. behandler på HR-uddannelsens andet modul:
På dette modul arbejder vi med, hvorfor og hvordan man arbejder løbende med ledelsesudvikling i organisationen. Hvilke værktøjer og strategier har vi til rådighed i den lavpraktiske ledelsesudvikling? Hvordan kan HR generelt kan spille ind ift. at styrke ledelseskraften i organisationen? Og hvilken rolle spiller topledelsen i det generelle fokus på lederudvikling?
Derudover arbejder vi med forskellige måder og tilgange til at arbejde med og udvikle talenter. Hvordan ved vi hvem vores talenter er? Hvordan fastholder vi dem? Hvad er fordele og ulemper ved arbejdet med talenter? Og hvad skal HR gøre for at få sat disse talenter aktivt i spil ift. performance, succession og transformation?
Temaer, vi bl.a. behandler på HR-uddannelsens tredje modul:
På modul 4 udforsker vi nøglefaktorer, der bidrager til en positiv og produktiv arbejdsplads. Du får indblik i forståelsen og forbedringen af medarbejdernes oplevelser, engagement og motivation, hvilket i sidste ende påvirker organisationes/virksomhedens succes. Modulet giver dig en holistisk forståelse af medarbejderengagement, oplevelse og motivation og gør dig i stnd til at implementere strategier og praksisser, der fører til en mere produktiv og positiv arbejdspladskultur. Modulet understreger betydningen af inkluderende ledelse, performancestyring, anerkendelse og datadrevet beslutningstagning for at fremme medarbejdertilfredshed og organisatorisk vækst.
Temaer, vi bl.a. behandler på HR-uddannelsens fjerde modul:
På modul 5 dykker vi ned i brugen og betydningen af data og analyser inden for Human Resource Management, populært kaldet ‘People analytics’. Modulet giver dig viden og færdigheder, der er nødvendige for at benytte datadrevne indsigter til effektiv beslutningstagning gennem hele medarbejderens livscyklus – til gavn for virksomheden/organisationen. Kurset dækker en bred vifte af emner lige fra grundlæggende begreber inden for dataanalyse til etiske overvejelser ved håndtering af medarbejderdata.
Alt i alt udruster dette modul dig til at bruge data og analyser til strategisk HR-beslutningstagning, optimering af arbejdsstyrken – og til at fremme en mere inkluderende og produktiv arbejdsplads. Modulet indeholder ligeledes praktiske øvelser undervejs, der sætter de teoretiske input i spil.
Temaer, vi bl.a. behandler på HR-uddannelsens femte modul:
Der er cirka 100 siders pensum til hver af de fem moduler, som du frit kan læse løbende i de frirum, du har mellem modulerne. Pensum er spækket med al den vigtigste viden om moderne human resource management og varierer fra alt lige fra bøger og artikler til videoer.
Pensum og materiale indgår i prisen for “MasterClass i People & Culture”.
Hvis du selv skal betale for HR-uddannelsen og er ansat et sted, kan du muligvis benytte Bruttolønsordningen. Den reducerer din samlede udgift (og koster ikke din arbejdsgiver noget). Ring til os på tlf. 70 278 279 eller skriv til info@arosbusinessacademy.dk for at høre mere om ordningen.
Du får en grundig teoretisk og praktisk viden om HR. En viden, du nemt kan omdanne til handling på din arbejdsplads.
Du bliver undervist af nogle af landets førende HR-eksperter, der sikrer, at du får et mærkbart kompetenceløft, du kan trække på gennem resten af din karriere.
Du styrker din værdi på arbejdspladsen markant, idet du er i stand til at arbejde endnu mere professionelt og kompetent med HR - til gavn for både medarbejderne, organisationen, ledelsen og dig selv.
Din arbejdsgiver får en stærk HR-ressource, der kan rådgive og sparre med ledelsen ift. kompleks organisationsudvikling og medarbejderudvikling.
Din arbejdsgiver får en engageret HR-ressource, der selvstændigt kan iværksætte nye komplekse HR-tiltag til gavn for forretningen og for medarbejderne.
Din arbejdsgiver får en kompetent HR-ressource, der forstår sin rolle som bindeleddet mellem medarbejderne og forretningen.
af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.