Moderne undervisningsteknik

Nu behøver du ikke at lede videre. Dette underviserkursus er uden sammenligning det mest ambitiøse på markedet! Vi giver dig tre kursusdage med to medrivende undervisere: Læringseksperten Ole og specialisten i kropssprog og performance: Dya – og de lærer dig alle deres bedste tricks!

 

Det lærer du på dette kursus:

 • At tage højde for forskellige læringsstile i din undervisning. 
 • At strukturere korte kurser og længere undervisningsforløb.
 • At bruge din krop og stemme til at fremstå troværdig og tillidsvækkende.
 • At skabe energi og nærvær i lokalet.
 • At udvælge de rette øvelsestyper.
 • At formidle dine faglige pointer levende.
 • At styrke dit helt eget personlige udtryk som underviser.
 • At motivere og engagere dit publikum.
 • At bruge spændende og levende øvelser.
 • At bruge forskellige undervisnings-teknikker til forskellige målgrupper.
 • Hvordan interaktion og aktivitet skaber den bedste indlæring.
Næste kursusstart Se alle datoer 17. september 2019, København 24. september 2019, Aarhus
Varighed 3 dage
Scroll down

Få indsigt i moderne undervisningsteknik

Dette kursus i moderne undervisningsteknik giver dig ny indsigt, redskaber og praktisk træning i at levere en spændende, struktureret og meningsfuld undervisning, der motiverer deltagerne og giver dem lyst til at lære. På kurset bliver du undervist og rådgivet af to passionerede og kompetente undervisere: En læringsekspert, der desuden er forfatter til en række grundbøger om undervisning. Og en skuespiller, der ved alt om, hvordan du bedst leverer varen som underviser.

Det mest ambitiøse underviserkursus på markedet

Som kursusvirksomhed er vi lidt nørdede omkring god undervisning. Og derfor har vi besluttet at udbyde det absolut bedste underviserkursus, du finder på markedet. Til formålet har vi udvalgt to af vores bedst-evaluerede undervisere til at guide dig til at blive en bedre underviser! Læs mere om dem nedenfor.

Få ny energi som underviser!

Dette kursus i undervisningsteknik og voksenpædagogik har to målgrupper: Dig, der er ny underviser. Og dig, der har erfaring i at undervise, men ønsker at løfte din undervisning fra “god” til “suveræn”. Du bliver præsenteret for 

moderne undervisningsteknikker, den nyeste forskning inden for kunsten at undervise, og du vil samtidig få masser af inspiration til nye øvelsestyper og til nye måder at formidle dit faglige indhold på.  

Som underviser skal du skabe rammerne for læring

Man kan ikke fylde læring på et menneske, som man fylder benzin på en bil. Det er et forældet læringssyn. Læring foregår inde i deltagerens hoved, og det kræver, at deltageren er motiveret og engageret. Som underviser er det din vigtigste opgave at skabe de rammer, der motiverer deltagerne til at lære. Og det kræver, at din undervisning tager udgangspunkt i dem, du underviser.

Aktivér dine deltagere og tænd for deres indlæring

Tilbageholdenhed og stationær indlæring hører fortiden til. Den bedste underviser bruger de bedste metoder – og dem lærer du på vores kursus. Lær, hvordan du skal inddrage dit publikum aktivt gennem relevante cases, spændende øvelser og det sidste nye fra forskerne. Alt sammen med baggrund i øvelser, hvor du forandrer dine færdigheder aktivt. 

Kurset styrker din brug af stemme og kropssprog

Som underviser er det afgørende, at du udstråler troværdighed og et fagligt overskud – og at du formår at etablere en professionel, personlig og tillidsfuld relation mellem dig selv og deltagerne. Alt det lærer du på kurset. Og du lærer at bruge din stemme og dit kropssprog til at understøtte det via stemmetræning med fokus på tempo, rytme, melodi, betoninger, pauser og volume.

Kurset tager udgangspunkt i din undervisning.

Al træningen tager udgangspunkt i dine egne eksempler og dit eget faglige indhold for at gøre øvelserne så virkelighedsnære som muligt. Når du går fra kurset, har du således et lille undervisningsmateriale, du kan bruge fremover i dit arbejde som underviser.

Læs mere om kursusprogrammet

Programmet for kursets første dag

Den gode undervisning​

 • Hvad er god undervisning, og hvad siger forskningen?
 • Relationsarbejde i praksis, empati og arbejdet med kursistforventninger. Vi fokuserer på relationstrekanten og påvirkningsfaktorer.
 • Den gode lektion i praksis – planlægning og undervisningsstile. Vi tager udgangspunkt i Knowles’ 6 undervisningsprincipper.
 • Tag skridtet videre med din undervisning. Du får 10 lavpraktisk tips, som du kan anvende i din undervisning.

Programmet for kursets anden dag

Din egen praksis (casedag)

 • Vi stiller skarpt på forandringer i undervisningen. Her vil du lære om forandringsteori, Kotters 8-trinsmodel for forandring og forandringspædagogik.
 • Casearbejde: Vi tager udgangspunkt i jeres virkelighed – hvordan du løser udfordringer?
 • Bliv klogere på udfordringer! Du får konkrete eksempler på, hvordan undervisere har løst forskellige udfordringer.
 • Omsæt dine ideer til praksis. Vi lærer, hvordan man omsætter ideer til praksis, bruger tiden fornuftigt og om livet som underviser. Her ser vi på Pareto-fordelingen, Parkinsons lov og de mentale aspekter.

Programmet for kursets tredje dag

Performance

 • Tal til hovedet, hjertet og kroppen. Vi gennemgår de tre appelformer: logos, ethos og pathos.
 • Bliv en stærk formidler! Vi stiller skarpt på det nonverbale sprog. Vi arbejder med stemme, pauser og vejrtrækning.
 • Vi slutter dagen af med at arbejde med åbning, struktur og sprog.
Undervisere
Dya er en erfaren underviser, som i flere år har undervist medarbejdere og ledere i bl.a. kommunikation, kundeservice, præsentationsteknik og personlig gennemslagskraft. Hun er uddannet skuespiller fra Århus Teater og har en master i drama- og teaterpædagogik. Dya er en inspirerende underviser med en bred faglig profil, der gør hende yderst kompetent og nuanceret i sin undervisning. Som skuespiller er Dya Bodilnomineret for sin medvirken i spillefilmen ’Lang historie kort’. Og mange kender hende nok også fra hendes rolle i ’Klovn’.
Kim arbejder med teamudvikling og vinderkultur i en bred vifte af organisationer. Facilitering af teamudvikling og undervisning i teamteori er ikke bare et job, men en passion. Kim har en bred erfaringsbase fra sit arbejde med alt fra erhvervsledere, medarbejderteams og frivilligorganisationer til nogle af verdens bedste atleter.
Kim er uddannet cand. scient fra Københavns Universitet med speciale i team coaching og teamudvikling. Han har desuden en master i præstationspsykologi med fokus på teamdynamik.
Ole er undervisingskonsulent og forfatter - og så har han selv mere end 15 års undervisningserfaring bag sig. Han har skrevet en række populære og anmelderroste bøger om undervisningsteknik, lærerrollen og forandringspædagogik.

Ole har stor erfaring som kursusleder, og hans undervisning er båret af et højt aktivitetsniveau og en omfattende passion for faget. Han lægger vægt på at forene en stærk faglighed med en et skarpt fokus på kursisternes dagligdag og de konkrete udfordringer, de har. Det handler om, at alle får en masse med hjem, som de praktisk og konkret kan bruge i dagligdagen!
Hvem bør deltage på dette kursus?

Dette kursus i undervisningsteknik er for dig, der har ansvaret for at udvikle andres kompetencer. Kurset er både for dig, der er ny i faget og for dig, der er en erfaren underviser.

Underviseren tager ansvar for din læring!

For AROS KURSER handler alting om at skabe en positiv forandring for dig! Vi spørger derfor ind til dine behov og forudsætninger inden kurset. Og underviseren hjælper dig til at overføre den nye viden og de nye færdigheder til din dagligdag efter kurset.

 

Tilmeld dig, og få en gratis miniguide!

Når du tilmelder dig dette kursus i moderne undervisningsteknik, sender vi dig vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.

Bestil et skræddersyet kursus til jer!

Som virksomhed kan I bestille en særligt tilpasset udgave af kurset med fokus på jeres medarbejdere, jeres organisation og jeres specifikke behov. Du kan læse mere her

Medarbejderens udbytte
1

2

En udvidet værktøjskasse guider dig til, hvordan du fremadrettet kan fortsætte din udvikling som underviser og skabe den bedst mulige undervisning.

3

Når du får et større overskud som underviser, bliver du også i stand til at lege med din undervisningsstruktur. Du lærer forskellige greb og virkemidler, så du kan skræddersy din undervisning ned til den mindste detalje.

Arbejdsgiverens udbytte
1

Din undervisning bliver langt mere inspireret, når du griber opgaven an med nyt gåpåmod og skarptslebne værktøjer ved hånden. Denne entusiasme smitter af på dine tilhørere og giver din arbejdsgiver et produktivt og dynamisk arbejdsmiljø.

2

Dit overskud til at strukturere din undervisning på nye og kreative måder gør dig til en bemærkelsesværdig underviser, der vil inspirere dine kollegers arbejdsindsats.

3

Man kan sige det meget kort: Jo bedre undervisning er, jo dygtigere og mere tilfredse studerende får man.

Næste kursusstart

Vælg den dato & by der passer dig bedst
København 17. sep 2019 - 19. sep 2019
Aros Konference, København
9.00-16.00
Aarhus 24. sep 2019 - 26. sep 2019
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
9.00-16.00
Aarhus 03. dec 2019 - 05. dec 2019
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
9.00-16.00
København 10. dec 2019 - 12. dec 2019
Aros Konference, København
9.00-16.00
Swipe og se datoer ( 3 flere)
Tilmelding Moderne undervisningsteknik
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Moderne undervisningsteknik
Sted & Datoer
Jeg vil gerne modtage et gratis eksemplar af e-bogen "99+1 tips, tricks og hemmeligheder,
der vil ændre din kommunikation", samt tilmeldes nyhedsbrevet, hvor jeg vil få yderligere gode råd.

Nu kan du godt begynde at glæde dig til at blive meget klogere!

Du vil senere i dag eller den næste hverdag få en mail fra en af vores kursussekretærer med alt det, du har brug for at vide.

Tag en kollega med – og få selv endnu større udbytte!

Hvis du tager en kollega med, får I begge en rabat (og du får en god sparringspartner, når du kommer tilbage fra kurset). I kan se rabatten i kursusbeskrivelsen (hvor du tilmeldte dig). Ved tilmelding skal din kollega blot gøre opmærksom på, at du også deltager. Så får I begge rabatten.

Har du spørgsmål?

Så henvend dig i chatten nede til højre, send en mail til info@arosbusinessacademy.dk eller ring til os på tlf. 70 278 279.

Vi ser frem til at møde dig

Aros
Tilmeldingbekræftelse
................................................................................................
Din besked er blevet sendt.

Vi bestræber ps på at svare så hurtigt som muligt.

Har du yderligere spørgsmål er du også velkommen til at ringe til os på 70 278 279

Aros
Hent materiale
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Moderne undervisningsteknik

Du får desuden en mail med ledige kursusdatoer.

Ja tak, sæt mig gerne på nyhedsbrevet
(ligesom 30.453 andre videbegærlige)

Aros

Kurset var præget af to dygtige undervisere og en god atmosfære. De to undervisere er begge meget kompetente, og de komplementerer hinanden godt. Jeg blev presset ud i de svære situationer på en meget empatisk måde, så jeg på intet tidspunkt var utryg. Det har jeg ikke oplevet før.

Anette Suhr Rasmussen

Det var et utroligt veltilrettelagt og inspirerende forløb. Undervisningen var en god kombination af redskaber, oplæg, refleksion og øvelser. Jeg er blevet bedre til at nyde det!

Lene Bjerg Jacobsen 

Det var et godt, varieret og dynamisk kursus. Jeg har fået en god føling med mig selv som underviser. Det har ændret noget grundlæggende i min måde at gå til undervisning på.

Anne Stine Bang-Andersen

Spændende kursus, det var meget relevant i forhold til min undervisningsteknik. Jeg har lært, hvordan jeg kan gøre min undervisning mere interessant og have mere kommunikation med deltagerne.

Tamas Kerekes

97,9%
af alle kursister

mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
om kommunikation GRATIS!
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.