Uddannelse: Masterclass i Marketing Management

Sæt fart på din marketingkarriere, og tag dit marketingarbejde til næste niveau med denne intensive og ambitiøse marketinguddannelse.

 

 

De 7 bedste grunde til at tage marketinguddannelsen:

 • Du får 5 intensive undervisningsdage (over cirka 2 måneder) på nogle af landets bedste konferencesteder
 • Du bliver undervist af 2 førende eksperter, der er toneangivende inden for marketingbranchen
 • Du bliver fuldt opdateret på den nyeste viden og de nyeste metoder og værktøjer inden for marketing
 • Du lærer at arbejde langt mere strategisk med jeres marketing
 • Du får det forkromede overblik, der gør dig i stand til at se muligheder for at forbedre marketingarbejdet på din arbejdsplads
 • Du får en bogpakke til en værdi af 1.000 kr.
 • Og endelig: Du bliver en langt mere værdifuld medarbejder, og du får papir på dine nye kompetencer.
Næste kursusstart Se alle datoer 12. september 2024, København 17. september 2024, Aarhus
Varighed 2 måneder med blandt andet 5 undervisningsdage
Pris 24.950 kr. ekskl. moms.
Tilmeld dig Download som pdf
Kurset kan også afholdes hos jer – se mere her
Scroll down

Som ingen anden marketinguddannelse

Før vores marketinguddannelse så dagens lys, kunne man som ambitiøs og passioneret marketingmedarbejder gå to veje for at styrke sin viden og færdigheder inden for markedsføring: Man kunne vælge helt korte kurser om specifikke emner. Eller man kunne vælge en bredere akademiuddannelse eller diplomuddannelse over 1-2 år. MasterClass i Marketing Management placerer sig midt imellem disse muligheder: Den behandler marketingfeltet bredt og giver dig det, du skal vide for at styrke dit marketingarbejde, men på blot to måneder, hvor du har tid til at passe dit almindelige arbejde samtidig.

Kom et spadestik dybere i dit arbejde med marketing!

Hverdagen i en marketingafdeling er ofte præget af skarpe deadlines og eksekvering af nye kampagner, og der er sjældent tid og plads til at stoppe op og gå i helikopterperspektiv på marketingarbejdet. MasterClass i Marketing Management giver dig mulighed for at gå et spadestik dybere i dit arbejde med marketing. Du præsenteres for en masse ny teori. Du får indblik i, hvad andre gør. Du får andres blik på det, du selv gør. Og vi støtter dig i at bruge al din nye viden og dine nye perspektiver på at styrke jeres marketingstrategier og marketingkampagner.

 

Læs om de 6 moduler

Uddannelsens modul 1:

Corporate strategy & brand strategy

På det første modul slår vi tonen an ved at sætte virksomhedens brand-position i en større kontekst, idet markedspositionen ses som udgangspunkt for en lang række afhængigheder i den moderne organisation. Vi vil se på brandet som et af virksomhedens vigtigste strategiske aktiver – og dermed blandt de primære kilder til konkurrencemæssig fordel og vækst.

Emner som (blandt andet) vil blive behandlet:

 • Brand equity
 • Brandet som ledelsesværktøj
 • Profitable positioning
 • Distinkte brand assets.

Underviser: Morten Kjær, CEO hos NoA Consulting.

markedsføring uddannelse

Uddannelsens modul 2:

Marketing planning, market research & kreativ udvikling

På dette modul arbejder vi med, hvordan man får skabt en god sammenhæng mellem det strategiske og det operationelle marketingarbejde. Det gør vi ved at skabe en tydelig sammenhæng mellem identifikation af marketing-problemstillinger, opstilling af marketing målsætninger og oversættelse heraf i et stærkt kreativt udtryk.

Emner som (blandt andet) vil blive behandlet:

 • Den gode marketing-plan
 • Analytics & insights
 • Indsigts-drevet kreativitet.

Underviser: Morten Kjær, CEO hos NoA Consulting.

markedsføring uddannelse

Uddannelsens modul 3:

Brand health & marketing performance

Dette modul fokuserer på, hvordan man praktisk måler effektiviteten af sin markedsføringsindsats. Herunder hvordan man måler og designer evidens-baserede, nyttige værktøjer til overvågning, måling og evaluering af virkningsgraden af de kommercielle aktiviteter på brandet og samtidigt giver indsigter, der informerer fremadrettede kommercielle anbefalinger og implikationer.

Emner som (blandt andet) vil blive behandlet:

 • Brand strength-evaluering
 • Base-salg vs. aktivitetsbåret salg
 • Marketing ROI
 • Brand health tracking.

Underviser: Morten Kjær, CEO hos NoA Consulting.

markedsføring uddannelse

Uddannelsens modul 4:

Go to market strategy

På det fjerde modul arbejder vi med go-to-market strategi, og hvordan man sikrer en metodisk og effektfuld eksekvering – uanset om det drejer sig om lancering af nye produkter, penetrering af nye markeder eller omsætningsfremmende kampagneaktiviteter.

Det er et modul med fokus på den effektive praksis, hvor blandt andet disse emner behandles:

 • En nyfortolkning af de klassiske 4 p’er
 • Kampagnehierarkiet
 • Performance marketing
 • Connecting the dots.

Underviser: Mads Jensen, CEO hos MadeAbout Consulting.

markedsføring uddannelse

Uddannelsens modul 5:

Digital Transformation og AI

Det sidste modul er meget praksisnært og fokuserer på, hvordan man opbygger digital modenhed i organisationen og skaber forståelse for den vigtige rolle, som marketing spiller i processen. Til CMO’en vil dette give inspiration til, hvordan du leder processen. Og for fagspecialisten vil det hjælpe med at skabe en større holistisk forståelse for, hvordan du kan øge dit bidrag til forretningen.

Nogle af de emner som vil blive behandlet, er:

 • Hvordan digitalisering og AI påvirker konkurrencesituationen i markedet og hvad det medfører af muligheder og trusler
 • En indflyvning til AI og mulighederne forbundet med blandt andet ChatGpt
 • Den digitale modenhedstrappe og hvilke steps, der er på vejen mod digital excellence.

Underviser: Mads Jensen, CEO hos MadeAbout Consulting.

Undervisning, studiegrupper, pensum og eksamen - sådan er uddannelsen opbygget!

MasterClass i Marketing Management er bygget op over 5 moduler fordelt over cirka 2 måneder, hvor modulerne afholdes i tre ‘klynger’ på 1+2+2 undervisningsdage. Der er desuden cirka 200 siders pensum, du skal læse gennem uddannelsen, altså cirka 40 sider til hvert modul. Der er ingen eksamen på marketinguddannelsen. Efter sidste modul modtager du et uddannelsesbevis.

 

Undervisere
Mads Jensen Se profil
Mads Jensen har været marketingchef hos Bestseller og CCO hos Søstrene Grene. Hos Søstrene Grene var han desuden ansvarlig for virksomhedens digitale transformation og spillede en central rolle i virksomhedens udvikling og store internationale ekspansion.

Mads arbejder i dag som strategisk digitaliseringsrådgiver i egen virksomhed og betragtes som en af de førende kommercielle og digitale eksperter i landet. Han er desuden bestyrelsesmedlem i en række danske virksomheder.

Han har været på Berlingskes Talent100-liste og har fire år i træk været på Dansk Markedsførings M-List.

Mads har en kandidatuddannelse i Virksomhedskommunikation og Marketing fra Aarhus Universitet og er efteruddanet fra INSEAD.
Morten Kjær Se profil
Morten Kjær har mange års erfaring med marketing fra både reklamebureau, mediebureau og et internationalt konsulenthus. Til daglig er Morten Brand & Growth Strategist hos NoA Consulting og Partner i The North Alliance, hvor han rådgiver ledende danske og internationale virksomheder omkring kommercielle og marketingstrategiske problemstillinger.

Morten er en af initiativtagerne til The M List, der årligt portrætterer branchens 200 mest toneangivende profiler. Derfor er han en fast bestanddel af M-List Advisory Board og har de sidste 3 år siddet med i juryen til kåring af Årets CMO.
Mulighed for betaling via Bruttolønsordning

Hvis du selv skal betale for uddannelsen og er ansat et sted, kan du muligvis benytte Bruttolønsordningen. Den reducerer din samlede udgift (og koster ikke din arbejdsgiver noget). Ring til os på tlf. 70 278 279 eller skriv til minimba@arosbusinessacademy.dk for at høre mere om ordningen.

Hvem bør deltage på Mini MBA i Finans og Økonomi?

Marketinguddannelsen er for dig, der allerede arbejder med marketing, men gerne vil arbejde endnu mere professionelt og strategisk med emnet. Du er for eksempel ansat som marketingmedarbejder, marketingassistent, brand manager, digital marketing specialist eller marketingchef.

Det er ingen formelle adgangskrav til MasterClass i Marketing Management.

 

Medarbejderens udbytte
1

På denne uddannelse får du lagt et solidt teoretisk fundament, som du kan bringe i spil og give dig resultater straks ved uddannelsens start.

2

Du får papir på, at du har gennemført en ambitiøs uddannelse inden for økonomi og finans - hvilket kan tjene som springbræt for fremtidig avancement eller helt nye stillinger eller måske en bestyrelsespost.

3

Du bliver nemlig medlem af Aros Executive Club, hvor du efter uddannelsen får adgang til foredrag og masterclasses med førende erhvervsledere og eksperter.

Arbejdsgiverens udbytte
1

Din arbejdsplads får en leder/medarbejder med en dybere indsigt, som bedre og mere effektivt vil kunne håndtere virksomhedens eller organisationens mange udfordringer på både kort og lang sigt.

2

Dine kolleger i økonomiafdelingen vil få en mere kompetent sparringspartner, så I sammen kan skabe bedre resultater.

3

Hvis I har overvejelser omkring store strategiske ændringer, opkøb eller frasalg, vil I have en medarbejder, der fra start kan tænke 360 grader om projektet.

Næste kursusstart

Vælg den dato & by der passer dig bedst
København 12. september 2024
Aros Konference, København
9.00-16.00
Uddannelsen består af flere moduler
 1. Modul 1: 12. september 2024
 2. Modul 2: 2. oktober 2024
 3. Modul 3: 3. oktober 2024
 4. Modul 4: 28.10.2024
 5. Modul 5: 29.10.2024
24.950 ekskl. moms. Tilmeld dig
Aarhus 17. september 2024
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
9.00-16.00
Uddannelsen består af flere moduler
 1. Modul 1: 17. september 2024
 2. Modul 2: 7. oktober 2024
 3. Modul 3: 8. oktober 2024
 4. Modul 4: 4. november 2024
 5. Modul 5: 5. november 2024
24.950 ekskl. moms. Tilmeld dig
Aarhus 07. november 2024
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
9.00-16.00
Uddannelsen består af flere moduler
 1. Modul 1: 07.11.24
 2. Modul 2: 25.11.24
 3. Modul 3: 26.11.24
 4. Modul 4: 16.12.24
 5. Modul 5: 17.12.24
24.950 ekskl. moms. Tilmeld dig
København 26. november 2024
Aros Konference, København
9.00-16.00
Uddannelsen består af flere moduler
 1. Modul 1: 26.11.24
 2. Modul 2: 16.12.24
 3. Modul 3: 17.12.24
 4. Modul 4: 15.01.25
 5. Modul 5: 16.01.25
24.950 ekskl. moms. Tilmeld dig
Swipe og se datoer ( 3 flere)
Tilmelding Uddannelse: Masterclass i Marketing Management
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Uddannelse: Masterclass i Marketing Management
Sted & Datoer

  1 Jeg vil gerne modtage et gratis eksemplar af e-bogen "99+1 tips, tricks og hemmeligheder,
  der vil ændre din kommunikation", samt tilmeldes nyhedsbrevet, hvor jeg vil få yderligere gode råd.

  Nu kan du godt begynde at glæde dig til at blive meget klogere!

  Du vil senere i dag eller den næste hverdag få en mail fra en af vores kursussekretærer med alt det, du har brug for at vide.

  Tag en kollega med – og få selv endnu større udbytte!

  Hvis du tager en kollega med, får I begge en rabat (og du får en god sparringspartner, når du kommer tilbage fra kurset). I kan se rabatten i kursusbeskrivelsen (hvor du tilmeldte dig). Ved tilmelding skal din kollega blot gøre opmærksom på, at du også deltager. Så får I begge rabatten.

  Har du spørgsmål?

  Så henvend dig i chatten nede til højre, send en mail til info@arosbusinessacademy.dk eller ring til os på tlf. 70 278 279.

  Vi ser frem til at møde dig

  Aros
  Tilmeldingbekræftelse
  ................................................................................................
  Din besked er blevet sendt.

  Vi bestræber ps på at svare så hurtigt som muligt.

  Har du yderligere spørgsmål er du også velkommen til at ringe til os på 70 278 279

  Aros
  Hent materiale
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Kursus/Uddannelse Uddannelse: Masterclass i Marketing Management
  [cf7lead cf7_id='780' debug='false' fields='Company=|First Name=|Last Name=user-name|Email=user-email|Phone=|Title=title|Course name=source|Description=|URL source=url_source']

  Aros
  97,9%
  af alle kursister

  af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

  Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
  om kommunikation GRATIS!
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.