Personlig planlægning og effektivitet

Dette inspirerende kursus i personlig effektivitet hjælper dig med at bryde de dårlige vaner og få styr på din tid og dine daglige gøremål. Du får effektive værktøjer til at organisere og strukturere din arbejdsdag, så du får større overblik, bedre workflow og reduceret din dårlige samvittighed. 

 

 

Det lærer du på dette kursus:

 • At tage tidsrøvere og overspringshandlinger ved hornene
 • At håndtere dine e-mails
 • Opgaveløsning via Outlook
 • At skabe ro og fordybelse i en hverdag med mange afbrydelser
 • At bryde de vaner, der spænder ben for en effektiv hverdag
 • At prioritere din tid og dine opgaver
 • At undgå at være slave af din indbakke
 • At bevare orden og overblik i travle perioder
 • At arbejde med et konstruktivt workflow
 • At få de vigtigste ting gjort.

 

Næste kursusstart Se alle datoer 27. februar 2024, København 29. februar 2024, Aarhus 14. marts 2024, Roskilde 16. maj 2024, Kolding
Varighed 1 dag
Pris 5.500 kr. ekskl. moms.
Tilmeld dig Download som pdf
Kurset kan også afholdes hos jer – se mere her
Scroll down

Få ro og overblik i en travl hverdag!

Rod, manglende overblik og følelsen af ikke at have styr på tingene er nogle af de væsentligste årsager til stress. Dette kursus vil gøre dig bedre til at planlægge dine arbejdsopgaver og dine e-mails, så du får skabt ro og overblik. Slutresultatet er et bedre workflow, et reduceret stressniveau og en større arbejdsglæde, hvilket styrker både motivationen, produktiviteten og resultaterne.

Vi giver dig GRATIS adgang til ”Din læringsbank”!

Som deltager på vores kursus i personlig planlægning og effektivitet får du automatisk adgang til vores læringsunivers ”Din læringsbank”.
Vi har fyldt læringsbanken med de vigtigste pointer fra kurset – og også en nøje udvalgt samling ekstramateriale. Det er fra os til dig, så du kan holde dig skarp længe efter kurset

Skrot dine dårlige vaner!

Det kan være rigtigt svært at bryde vaner, særligt de dårlige. Du har måske allerede forsøgt dig med to-do-lister eller lignende, uden at det har hjulpet markant. På dette kursus i personlig planlægning og effektivitet arbejder vi intenst med at bryde vanerne én gang for alle. I den forbindelse får du en håndfuld vigtige værktøjer, men vi fokuserer også på det mentale aspekt i at bryde vaner. 

Læs mere om kursusprogrammet

Sådan ser kursusdagen ud

 • Få overblik i din hverdag! Lav en to-do liste, tilføj deadlines og fokuser kun på én opgave.
 • Lister der virker. Få konkrete råd til, hvordan du laver effektive to-do lister.
 • Planlæg din uge og opdel din dag! Vi arbejder med planlægning i blokke.
 • Bryd de dårlige vaner i indbakken. Du får konkrete råd til, hvordan du får en struktureret mail. Vi gennemgår 2-minutters reglen og Inbox Zero.
 • Fjern forstyrrelser og lær at håndtere afbrydelser. På dagens sidste punkt arbejder vi med fokusstyring.
 • Outlook– du får værktøjerne til bedre at styre dine arbejdsopgaver og din tid. 
Hvem bør deltage på dette kursus?
 • Dig, der har mange bolde i luften og ofte meget travlt
 • Dig, der savner ro og overblik i dit arbejdsliv
 • Dig, der gerne vil være mere produktiv, men har svært ved at finde tid til det hele.
 • Dig, der arbejder med projektledelse i større eller mindre projekter
 • Dig, der ofte bliver forstyrret af e-mails, telefonen eller kollegaen, der prikker dig på skulderen, hvilket gør det svært for dig at fordybe dig og nå dine opgaver og de aftaler, du har indgået.
Underviser
Vibeke Se profil
Vibeke har i mange år arbejdet med at optimere arbejdsprocesser. Som både chefkonsulent, projektleder, topleder og effektivitetskonsulent har hun hands on experience med mange typer problemstillinger inden for manglende tid og styring af opgaver. I baggagen har hun en lang række konkrete eksempler på, hvad der virker i praksis, men også hvad der IKKE virker.
Vibeke har et godt blik på den enkelte deltagers udfordringer og kommer med kreative og anvendelige råd til, hvordan lederen såvel som medarbejderen kan undgå at miste overblikket i en travl hverdag på jobbet. Vibeke er uddannet cand.merc. fra Syddansk Universitet.
Bestil et internt kursus eller et personligt forløb

I kan bestille et internt kursus i personlig planlægning og effektivitet. Det er også muligt at bestille et forløb, hvor en eller flere medarbejdere får hjælp til at ændre arbejdsvanerne og deres workflow via personlig sparring på deres eget kontor. Ring på tlf. 70 278 279 for mere information og priser.

 

Underviseren tager ansvar for din læring!

For AROS KURSER handler alting om at skabe en positiv forandring for dig! Vi spørger derfor ind til dine behov og forudsætninger inden kurset. Og underviseren hjælper dig til at overføre den nye viden og de nye færdigheder til din dagligdag efter kurset. 

Tilmeld dig, og få en gratis miniguide!

Når du tilmelder dig dette kursus i personlig planlægning og effektivitet, sender vi dig vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.

Bestil et skræddersyet kursus til jer!

Som virksomhed kan I bestille en særligt tilpasset udgave af kurset med fokus på jeres medarbejdere, jeres organisation og jeres specifikke behov. Du kan læse mere her eller ringe på tlf. 70 278 279.

Find overskuddet tilbage

På dette kursus i personlig planlægning og effektivitet lærer du at arbejde effektivt samtidigt med at du undgår stress. Lyder det som noget for dig? Så tag på dette kursus, og lad dig inspirere de effektive, enkle og klare teknikker, der hjælper dig med at øge din præsentationsevne, styrker din koncentration, forebygger stress og skaber overskud på din tidskonto i en travl hverdag.

 

Du lærer at:

 • Håndtere en stigende arbejdsbyrde
 • Strukturere dine opgaver og optimere dit arbejde
 • Overkomme dine største tidsrøvere, hvilket gør dig til en endnu mere effektiv medarbejder
 • Effektivisere dit arbejde foran computeren
 • Planlægge det uventede
 • Skabe energi og resultater
 • Performe bedre uden at skabe unødig stress.

 

Bliv en effektiv medarbejder

På dette kursus i personlig planlægning lærer du at få nye arbejdsmetoder til at skabe struktur i din hverdag. Du får redskaberne til at identificere dine dårlige vaner og overspringshandlinger, så du en gang for alle kan slippe af med dine største tidsrøvere i dit arbejde.

 

Effektivitet betyder ikke at arbejde hurtigere – men smartere. Det er hverken et medfødt talent eller et personlighedsspørgsmål, men en række teknikker du lærer. Det afgørende er, at du får værktøjskassen fyldt op med de teknikker, der virker for netop dig.

 

Dette kursus henvender sig til dig, som gerne vil øge din effektivitet. Dig der gerne vil arbejde aktivt for at mindske stress og samtidig bevare et højt energiniveau og forblive effektiv i jobbet. På kurset bliver du klædt på til at håndtere denne opgave gennem de enkle, klare og effektive redskaber, der er skræddersyet til dig og dine behov.

 

Kom foran!

Kender du til at have lange arbejdsdage og en uoverskuelig lang og rodet indbakke? Har du ofte en følelse af, at du altid er et skridt bagud? Har du får meget arbejde og for lidt tid til at udføre dine opgaver? Kende du følelsen af uro og stress, når du går hjem fra arbejde med en lang liste af ting, som du heller ikke nåede i dag?

 

Dette kursus giver dig overskud på tidskontoen, så du en gang for alle kan få skabt luft til de mere spændende arbejdsopgaver, der har betydning for dig og din arbejdsglæde. Dette hjælper til at øge din trivsel og giver dig ro i sindet, så du kan gå glad hjem fra job og slippe den dårlige samtidighed.

 

Brug din tid bedst muligt

Overvind kampen mod tiden, dine lange to-do-lister, din dårlige samvittighed og dine konstante afbrydelser. På dette kursus bliver du inspireret af en række konkrete redskaber, der er specielt designet til at fremme din præsentationsevne, styrke din koncentration, mindske stress og give dig overskud i dit daglige arbejde, hvor tid oftest er en mangelvare.

 

Kurset er spækket med konkrete værktøjer til, hvordan du bruger din tid bedst muligt, prioriterer dine opgaver, undgår overspringshandlinger og kommer dine tidsrøvere til livs.

 

Hvem henvender kurset sig til?

Dette kursus i personlig planlægning og effektivitet er for dig, der gerne vil fremme strukturen i dit daglige arbejde, blive mere effektiv og skabe overskud på din tidskonto. På kurset får du værktøjskassen fyld op med redskaber, der skaber luft til de arbejdsopgaver, der skaber værdi for dig.

 

På kurset kommer vi hele vejen rundt!

 • Teknikker til at tage styring over tiden, så den ikke styrer dig
 • Redskaber til at håndtere afbrydelser
 • Her og nu anvendelige tips til realistisk planlægning i en travl og uforudsigelig hverdag
 • Indblik i hvordan du skaber en arbejdstilstand med større koncentrationevne
 • Metoder til at komme af med de største tidsrøvere
 • Få kontrol over den stadigt voksende indbakke
 • Forstå din adfærd og opdag, hvad der motiverer dig
Medarbejderens udbytte
1

Få roen tilbage i din hverdag. Når du lærer at tilrettelægge din tid, bliver forvirrende post-its, stressende Smartphone påmindelser og tidsrøvende overspringshandlinger fortid. I bytte får du et fornyet overblik og en klar struktur i dit arbejde.

2

Der er ikke langt mellem travlhed og stress – på kurset lærer du at identificere den hårfine grænse mellem de to fænomener, og hjælp til, hvordan du undgår, at travlhed udvikler sig til stress.

3

Når du tager hjem efter en velstruktureret arbejdsuge, går du hjem med fremragende samvittighed. Efter kurset kan du altså tage dine weekender tilbage! Fordi du har lavet en grundlæggende ændring i din tilgang til opgave- og tidsstyring, kan du smække benene op fredag aften og slappe af efter en uges konstruktivt arbejde.

Arbejdsgiverens udbytte
1

Din arbejdsplads får en veltilfreds og afbalanceret medarbejder tilbage fra kurset. Når du kommer tilbage med styr på din personlige planlægning, vil du opleve, hvordan dine jobrelaterede bekymringer og frustrationer viger til side for en fornyet energi og effektivitet.

2

Det er naturligvis mest konstruktivt at arbejde med én ting af gangen. En forbedret personlig planlægning gør dig til en mere effektiv medarbejder, fordi din nye kompetence giver dig ro til at arbejde med opgaven foran dig, når der ikke flyver 117 andre ting rundt i hovedet på dig.

3

Frugten af dine nye kompetencer vil inspirere dine kolleger til at følge dit eksempel. En kombination af øget arbejdsglæde og effektivitet vil brede sig som ringe i vandet, når samtlige medarbejdere forbedrer deres personlig planlægning, og får et større overblik i deres hverdag.

Næste kursusstart

Vælg den dato & by der passer dig bedst
København 27. februar 2024
Aros Konference, København
9.00-16.00
5.500 ekskl. moms. Tilmeld dig
Aarhus 29. februar 2024
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
9.00-16.00
5.500 ekskl. moms. Tilmeld dig
Roskilde 14. marts 2024
Comwell Roskilde
9.00-16.00
5.500 ekskl. moms. Tilmeld dig
Kolding 16. maj 2024
Comwell, Kolding
9.00-16.00
5.500 ekskl. moms. Tilmeld dig
Aarhus 22. maj 2024
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
9.00-16.00
5.500 ekskl. moms. Tilmeld dig
København 23. maj 2024
Aros Konference, København
9.00-16.00
5.500 ekskl. moms. Tilmeld dig
Roskilde 27. maj 2024
Comwell Roskilde
9.00-16.00
5.500 ekskl. moms. Tilmeld dig
Swipe og se datoer ( 6 flere)
Tilmelding Personlig planlægning og effektivitet
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Personlig planlægning og effektivitet
Sted & Datoer

  1 Jeg vil gerne modtage et gratis eksemplar af e-bogen "99+1 tips, tricks og hemmeligheder,
  der vil ændre din kommunikation", samt tilmeldes nyhedsbrevet, hvor jeg vil få yderligere gode råd.

  Nu kan du godt begynde at glæde dig til at blive meget klogere!

  Du vil senere i dag eller den næste hverdag få en mail fra en af vores kursussekretærer med alt det, du har brug for at vide.

  Tag en kollega med – og få selv endnu større udbytte!

  Hvis du tager en kollega med, får I begge en rabat (og du får en god sparringspartner, når du kommer tilbage fra kurset). I kan se rabatten i kursusbeskrivelsen (hvor du tilmeldte dig). Ved tilmelding skal din kollega blot gøre opmærksom på, at du også deltager. Så får I begge rabatten.

  Har du spørgsmål?

  Så henvend dig i chatten nede til højre, send en mail til info@arosbusinessacademy.dk eller ring til os på tlf. 70 278 279.

  Vi ser frem til at møde dig

  Aros
  Tilmeldingbekræftelse
  ................................................................................................
  Din besked er blevet sendt.

  Vi bestræber ps på at svare så hurtigt som muligt.

  Har du yderligere spørgsmål er du også velkommen til at ringe til os på 70 278 279

  Aros
  Hent materiale
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Kursus/Uddannelse Personlig planlægning og effektivitet
  [cf7lead cf7_id='780' debug='false' fields='Company=|First Name=|Last Name=user-name|Email=user-email|Phone=|Title=title|Course name=source|Description=|URL source=url_source']

  Aros

  Det var en øjenåbner. Jeg har fået rigtig gode værktøjer, som jeg skal lære at bruge og efterleve. Det var et rigtig informativt kursus, hvor vi gik i dybden med de fejl, vi gør og fik forståelse for, hvorfor vi gør dem, og hvordan vi kunne ændre på dem. Jeg vil helt sikkert blive mere effektiv og blive bedre til at bruge min tid optimalt.

  Carina Wedel

  Kurset var en åbenbaring i forhold til, hvor lidt tid jeg egentlig har til rådighed til mine egne opgaver – så tror da pokker, at planlægningen skrider. Det var fedt at holdet var lille, så der var god tid til os alle sammen. Generelt en rigtig god oplevelse.

  Miriam Niemann 

  Meget god kursuskvalitet præget af gode eksempler og en solid faglighed. Kurset har klædt mig på til bedre at planlægge min tid og opnå større effektivitet.

  Preben Gaedt 

  Meget relevant og brugbart. Det har allerede haft en betydning - jeg føler at min arbejdsdag er langt mere effektiv - pga. simple værktøjer som oprydning/strukturering af mailen.

  Mette Møller Sørensen 

  97,9%
  af alle kursister

  af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

  Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
  om kommunikation GRATIS!
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.