Projektledelse på en dag

Kursus

Projektledelse på en dag er et lynkursus i projektlederens værktøjer. Du får et overblik over projektlederens værktøjer, og du lærer, hvordan du kan bruge dem der, hvor du er – uanset om du er kommende projektleder, projektdeltager eller blot interesseret i at snuse til projektarbejdsformen. Vil du mere i dybden med din projektledelse, så tag et kig på Den Intensive Projektlederuddannelse.

 

 

Projektledelse på en dag giver dig hele pakken: 

 • Du lærer, hvad der definerer et projekt
 • Viden om, hvorfor projektet er den foretrukne arbejdsform
 • Kendskab til projektfaser og modeller
 • Kendskab til risiko- og interessentanalyse
 • Viden om, hvordan du bruger forventingsafstemning, der virker
 • Du lærer, hvordan du planlægger et projekt trin for trin, så det når i mål!

 

Næste kursusstart Se alle datoer 28. oktober 2019, København 02. december 2019, Aarhus
Varighed 1 dag
Pris 2.500 kr. ekskl. moms.
Scroll down

Bliv fortrolig med projektarbejdsformen

Selvom projektarbejdsformen er en af de mest brugte arbejdsformer i det danske erhvervsliv, er det de færreste, der faktisk kan definere et projekt. Det skaber misforståelser i samarbejdet og projekter, der aldrig når i mål. Vores kursus i basal projektledelse hjælper dig med at komme godt fra start med din projektledelse og giver dig et grundlæggende kendskab til projekter. 

Hvad definerer et projekt?

På kurset får du indsigt i, hvilke af dine arbejdsopgaver, der kan kvalificeres som projekter, og hvilke der bare er rutineopgaver. Det virker måske basalt, men hvis du har ambitioner om at arbejde konstruktivt med projektarbejde, er det vigtigt at kende definitionen på et projekt. At implementere et nyt it-system på arbejdspladsen kræver nemlig en helt anden tilgang, end det rutinemæssige indkøb af kontorartikler.

Få udbygget din faglige værktøjskasse

Udover din basale viden om projektet og projektledelse, giver kurset dig også en stor praktisk dimension. Du bliver introduceret for de nøgleværktøjer, som du altid skal bruge, når du arbejder med projekter, og du lærer, hvordan et projekt styres uden om problemer og faldgruber. Vi ser på risiko- og interessentanalyse, forventningsafstemning og ikke mindst en model til planlægning af projektet – inklusive dets afslutning. Og vigtigst af alt giver vi dig også konkret viden om præcis hvornår, du skal bruge de forskellige værktøjer.

Læs mere om kursusprogrammet

Programmet for kurset

 • Vi stiller skarpt på projektarbejdsformen med udgangspunkt i projekttrekanten,projektmetoder og projektmodeller. 
 • Sæt realistiske, men ambitiøse mål. Vi arbejder med målsætning ud fra SMART-modellen og målhierarki. 
 • Hvordan påvirker jeresinteressenter jeres projekt? Du lærer om anvendelse af interesserentanalyse, positionering af interessenter og kommunikationsplan. 
 • Få overblik over ditprojekt. Vi gennemgårmilepælsplanlægning, målhierarki og indsatsområder. 
 • Bliv bedre til risikohåndtering. Vi fokuserer pårisikoanalyse, risikohåndteringog kortlægning af risici.
Mød din underviser
Jesper Se profil
Jesper er en særdeles erfaren konsulent og underviser med speciale i ledelse, projektledelse og organisationsudvikling. Han er oprindeligt linjeofficer og har en række certificeringer inden for projektledelse og ledelse: 
• Eksamineret projektleder
• IPMA®-C
• PRINCE2®
• Situationsbestemt Ledelse®
• DiSC® og MPA® Master Person Analysis
• Belbin®
• SimulTrain® Projekttræningsystem.
 
Jesper er en inspirerende underviser, der fokuserer på at koble undervisningen til kursisternes dagligdag via casearbejde med opstilling af realistiske rammer for teamsamarbejde og projektløsning.
Jesper Se profil
Jesper har over 10 års undervisererfaring med projektledelse og har selv stået i spidsen af talrige projekter lige fra store events til IT-udviklingsprojekter og organisationsudvikling m.m. Hans undervisning i projektledelse har allerede bragt værdi til organisationer som bl.a. Danske Bank, Udenrigsministeriet, Røde Kors og FL. Smidth.

Jesper er uddannet kaospilot og har desuden en HD i innovation og organisationsudvikling fra Copenhagen Business School. Derudover er han certificeret projektleder og PRINCE2® og har tidligere certificeringer i IPMA, PMI-PMP, Belbin®, DiSC, JTI og Insight persontype profilværktøjer.
Kirsten Se profil
Du møder Kirsten, som har over 30 års erfaring med projekter; dels som projektleder i det private og det offentlige, dels som konsulent og underviser i nogle af Danmarks førende konsulenthuse. Kirsten er certificeret projektleder, og har en lang karriere som underviser og konsulent hos både danske og internationale kunder. Kirsten er forfatter til undervisningsbogen ”Projektkoordination”, og medforfatter til undervisningsbogen ”Bind 2 -Administrationsuddannelsen Teori & Praksis”, begge Forlaget´94.

Kirsten har to bachelorgrader i blandt andet Humanistisk Datalogi og er certificeret i Prince2 Practitioner®, Belbin Team Profil®, MBTI®, Facet5®, Everything DiSC® mfl.

Kirsten har en uhøjtidelig og praksisorienteret undervisningsstil og ser det som sin fornemste opgave at favne alle kursister, så alle får noget med hjem. Kirsten vil være din underviser på kurset i Aarhus.
Michael Se profil
Michael er en yderst professionel og engagerende underviser, der har vundet prisen “Top Dansk Talent” inden for projektledelse. Han har en baggrund fra den farmaceutiske industri (American Eli Lilly & Company), hvor han gennem 8 år haft en imponerende karriere i ledelse og projektledelse. Efterfølgende har han arbejdet som konsulent og underviser i ledelse og projektledelse. Han har et internationalt udsyn og har arbejdet i længere perioder så forskellige steder som USA, Singapore, Estland og Danmark.
 
Michael har en kandidatuddannelse i International Business (Copenhagen Business School og National University of Singapore) og har suppleret med en bachelorgrad i psykologi (Lunds Universitet, Sverige). Derudover er han også certificeret IPMA-C®, Everything DiSC®, Changesetter®, Belbin Teamroles®, 6 Leadership Styles®, Situational Leadership®, Cubiks 360® og PRINCE2®.
Hvem bør deltage på dette kursus?

Endagskurset i projektledelse er for alle, der har brug for en introduktion til projektlederens måde at arbejde på og projektlederens værktøjer.

Du kan være:

 • deltager i et projektarbejde
 • projektleder in-spe
 • ny projektleder
 • interesseret i at se nærmere på projektorienteret arbejde. 
Underviseren tager ansvar for din læring!

For AROS KURSER handler alting om at skabe en positiv forandring for dig! Vi spørger derfor ind til dine behov og forudsætninger inden kurset. Og underviseren hjælper dig til at overføre den nye viden og de nye færdigheder til din dagligdag efter kurset. 

 

Tilmeld dig, og få en gratis miniguide!

Når du tilmelder dig dette kursus i projektledelse, sender vi dig vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.

Tilmeld dig vores projektlederuddannelse og få pengene retur

Hvis du tilmelder dig Den Intensive Projektlederuddannelse, efter du har været på dette kursus, refunderer vi hele kursusprisen på 2.500 kr. eksklusiv moms.

Medarbejderens udbytte
1

Du får et unikt indblik i ”det gode projekts” maskinrum. Når du forstår de essentielle mekanismer, der arbejder i ethvert projekt, står du klar med det forkromede overblik, næste gang du skal tage teten i projektkontekster.

2

Du får en grundlæggende forståelse for de værktøjer, du i fremtiden vil bruge i projektkontekst og som projektleder. Vi gør din nye redskaber helt konkrete for dig, så du er klar til at bruge din nye værktøjskasse med det samme.

3

Øvelse gør mester. Derfor skal du under kurset teste og arbejde med din nye viden gennem casearbejde. Så når du kommer tilbage til din arbejdsplads, er du klar til straks at implementere dine nye værktøjer.

Arbejdsgiverens udbytte
1

Din arbejdsgiver får en knivskarp projektleder. Du får en nyttig kompetence, der gør dig klar til at kaste dig selvsikkert ud i alle projektorienterede situationer.

2

Din forbedrede indsats får håndgribelige resultater. Med dig ved roret vil din virksomhed afslutte flere vellykkede projekter. Jeres projekter bliver nemmere at styre sikkert i land, når du som styrmand kompetent og effektivt forstår at udvælge de redskaber, der sikrer effektive resultater.

3

Du kommer tilbage til din arbejdsplads med viden, du kan dele ud af. Du bliver i stand til at højne kvaliteten af hele arbejdspladsens projekter og derigennem succesraten.

Næste kursusstart

Vælg den dato & by der passer dig bedst
København 28. okt 2019
Aros Konference, København
9.00-16.00
2.500 ekskl. moms. Tilmeld dig
Aarhus 02. dec 2019
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
9.00-16.00
2.500 ekskl. moms. Tilmeld dig
København 09. dec 2019
Aros Konference, København
9.00-16.00
2.500 ekskl. moms. Tilmeld dig
Swipe og se datoer ( 2 flere)
Tilmelding Projektledelse på en dag
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Projektledelse på en dag
Sted & Datoer
Jeg vil gerne modtage et gratis eksemplar af e-bogen "99+1 tips, tricks og hemmeligheder,
der vil ændre din kommunikation", samt tilmeldes nyhedsbrevet, hvor jeg vil få yderligere gode råd.

Nu kan du godt begynde at glæde dig til at blive meget klogere!

Du vil senere i dag eller den næste hverdag få en mail fra en af vores kursussekretærer med alt det, du har brug for at vide.

Tag en kollega med – og få selv endnu større udbytte!

Hvis du tager en kollega med, får I begge en rabat (og du får en god sparringspartner, når du kommer tilbage fra kurset). I kan se rabatten i kursusbeskrivelsen (hvor du tilmeldte dig). Ved tilmelding skal din kollega blot gøre opmærksom på, at du også deltager. Så får I begge rabatten.

Har du spørgsmål?

Så henvend dig i chatten nede til højre, send en mail til info@arosbusinessacademy.dk eller ring til os på tlf. 70 278 279.

Vi ser frem til at møde dig

Aros
Tilmeldingbekræftelse
................................................................................................
Din besked er blevet sendt.

Vi bestræber ps på at svare så hurtigt som muligt.

Har du yderligere spørgsmål er du også velkommen til at ringe til os på 70 278 279

Aros
Hent materiale
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Projektledelse på en dag

Du får desuden en mail med ledige kursusdatoer.

Ja tak, sæt mig gerne på nyhedsbrevet
(ligesom 30.453 andre videbegærlige)

Aros

Underviseren var virkelig god til at relatere til vores hverdag og give eksempler, der passede ind. Jeg vil helt sikkert få større overblik og tryghed ved mine enkelte projekter samt være mere skarp på målformuleringer.

Mette Jensen

Jeg har fået en masse gode værktøjer med hjem til at blive en bedre projektleder – alle modellerne var gode og brugbare. Jeg vil helt klart få en bedre struktur og skabe bedre projektforløb i fremtiden.

Maria Mille Pedersen

97,9%
af alle kursister

af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
om kommunikation GRATIS!
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.