Teamledelse for projektledere

Kursus

Teamledelse for projektledere

I projektarbejdet undervurderes ofte nødvendigheden af god ledelse. Det vil sige alt det, der handler om at få projektet til at lykkes sammen med andre mennesker i et team. Dette kursus lærer dig at danne – og opretholde – det vigtigste fundament i gennemførelsen af projekter: teamets sammenhæng og engagement! 


På dette kursus i Teamledelse for projektledere lærer du:

  • om forskellen på ledelse og styring af projektet (lederlskab vs. management) 
  • at arbejde med motivation og persontyper (DiSC)
  • om forhandling
  • konflikter og at nedtrappe konflikter
  • at give feedback
  • at kommunikere effektivt
  • at styrke din evne til delegering af opgaver
  • at arbejde med teamledelse og teamdynamikker.
Næste kursusstart Se alle datoer 01. maj 2019, Aarhus 29. oktober 2019, København
Varighed 3 dage
Pris 10.500 kr. ekskl. moms. / 8.925 kr. med 15 % kollegarabat
Scroll down

At være god til styringsværktøjer gør dig ikke til en god projektleder 

Projektledere glemmer ofte, at et projekt ikke kommer sikkert i mål, blot fordi de har lært en masse styringsværktøjer. Teamets performance og gruppedynamikken er altafgørende for projektets succes. Og som ansvarlig for et projekt er det dit ansvar at lede projektteamet, så deltagerne arbejder sammen om at nå de planlagte mål. Dette kursus fokuserer på alt det der i projektlederrollen lægger ud over planlægning, styring og kontrol i et projekt – nemlig ”menneskeledelsen.  

Styrk dine evner som leder, så du når banebrydende resultater

Som projektleder har du ikke nødvendigvis det formelle lederansvar for dine kolleger i teamet. Men et team uden ledelse og et projekt uden ledelse er som at føre et skib uden kaptajn. Derfor skal du uanset din formelle status have nogle fundamentale ledelsesmæssige kompetencer. Efter dette kursus vil du være en mere bevidst projektleder, der evner at håndtere forandringer på en indsigtsfuld måde, som skaber tryghed og klarhed i omgivelserne.

Tilpasset dig, din situation og dine udfordringer

Kursusforløbet tilpasses dig, din situation på jobbet og dine særlige udfordringer. Det sikrer, at du får det fulde udbytte af forløbet. Derfor beder vi dig svare på en række spørgsmål om dine forudsætninger og udfordringer. Denne viden bruger underviseren til at tilrettelægge kursusforløbet til dig.  

Brug for et kursus til hele afdelingen?

Dette kursus i teamledelse afholdes også som et internt kursusforløb hos jer. Ring på tlf. 70 278 279 for mere information og priser eller send en mail til info@aroskurser.dk

Undervisere
Martin Se profil
Martin har mange års erfaring som både leder, konsulent og underviser inden for områderne ledelse, innovation, projektledelse, organisatorisk forretningsudvikling og forandringsledelse i både private og offentlige organisationer. Han har uddannet og trænet en række ledere og projektledere med udgangspunkt i en effektfuld vekselvirkning mellem udfordringer, realisme, dialog, teori, praksis og refleksion.

Martin har en MBA fra Coventry University i General Management og har en diplomuddannelse i ledelse. Han har en baggrund som linjeofficer og har en række certificeringer inden for projektledelse og ledelse, bl.a. eksamineret projektleder, PMP®, PRINCE2®, DiSC®, Belbin® og SimulTrain® Projekttræningssystem.
Michael Se profil
Michael er en yderst professionel og engagerende underviser, der har vundet prisen “Top Dansk Talent” inden for projektledelse. Han har en baggrund fra den farmaceutiske industri (American Eli Lilly & Company), hvor han gennem 8 år haft en imponerende karriere i ledelse og projektledelse. Efterfølgende har han arbejdet som konsulent og underviser i ledelse og projektledelse. Han har et internationalt udsyn og har arbejdet i længere perioder så forskellige steder som USA, Singapore, Estland og Danmark.
 
Michael har en kandidatuddannelse i International Business (Copenhagen Business School og National University of Singapore) og har suppleret med en bachelorgrad i psykologi (Lunds Universitet, Sverige). Derudover er han også certificeret IPMA-C®, Everything DiSC®, Changesetter®, Belbin Teamroles®, 6 Leadership Styles®, Situational Leadership®, Cubiks 360® og PRINCE2®.
Hvem bør deltage?

Dette intensive kursus i teamledelse for projektledere er målrettet projektledere, der har ambition om at få teamet til at fungere optimalt, så deres projekt kan styres sikkert i mål. Kurset er ikke målrettet én specifik branche, men er for alle brancher og alle typer af projekter.

Bestil et skræddersyet kursus til jer!

Som virksomhed kan I bestille en særligt tilpasset udgave af kurset med fokus på jeres medarbejdere, jeres organisation og jeres specifikke behov. Du kan læse mere her

Medarbejderens udbytte
1

Du får et bedre udgangspunkt for at sammensætte velfungerende projektgrupper, når du får et overblik over de forskellige typer personprofiler.

2

Du får et solidt fundament for projektledelse med en kombination af projektlederværktøjer og anerkendte ledelsesværktøjer i rygsækken. Disse nye kompetencer giver dig et større overskud til at styre projektet sikkert i retning mod succes.

3

Evnen til at være en succesfuld projektleder gavner din karriere nu og her, men det er også en evne, der vil gavne din fremtidige karriere.

Arbejdsgiverens udbytte
1

En god leder kommer hele organisationen til gavn. En god leder skaber en velfungerende arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø. - Og en god leders arbejdsplads tiltrækker nye medarbejdere. I dagens Danmark er det essentielt, at en virksomhed fortsat formår at tiltrække nye og kompetente medarbejdere.

2

Den nye grad af succesfulde og problemfrie projekter bliver spejlet på virksomhedens bundlinje.

3

Din virksomhed gennemfører flere succesfulde projekter, når du leder projekterne sikkert igennem med din rygsæk proppet med redskaber, der minimerer graden af spildtid, fejl og stress og frustration i organisationen.

Næste kursusstart

Vælg den dato & by der passer dig bedst
Aarhus 01. maj 2019 - 13. maj 2019
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
9.00-16.00
Uddannelsen består af flere moduler
Dag 1 01.05.2019
Dag 2 02.05.2019
Dag 3 13.05.2019
Aarhus 02. sep 2019 - 16. sep 2019
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
9.00-16.00
Uddannelsen består af flere moduler
Dag 1 02.09.2019
Dag 2 03.09.2019
Dag 3 16.09.2019
København 29. okt 2019 - 13. nov 2019
Aros Konference, København
9.00-16.00
Uddannelsen består af flere moduler
Dag 1 29.10.2019
Dag 2 30.10.2019
Dag 3 13.11.2019
Aarhus 12. nov 2019 - 26. nov 2019
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
9.00-16.00
Uddannelsen består af flere moduler
Dag 1 12.11.2019
Dag 2 13.11.2019
Dag 3 26.11.2019
Swipe og se datoer ( 3 flere)
Tilmelding Teamledelse for projektledere
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Teamledelse for projektledere
Sted & Datoer
Jeg vil gerne modtage et gratis eksemplar af e-bogen "99+1 tips, tricks og hemmeligheder,
der vil ændre din kommunikation", samt tilmeldes nyhedsbrevet, hvor jeg vil få yderligere gode råd.

Nu kan du godt begynde at glæde dig til at blive meget klogere!

Du vil senere i dag eller den næste hverdag få en mail fra en af vores kursussekretærer med alt det, du har brug for at vide.

Tag en kollega med – og få selv endnu større udbytte!

Hvis du tager en kollega med, får I begge en rabat (og du får en god sparringspartner, når du kommer tilbage fra kurset). I kan se rabatten i kursusbeskrivelsen (hvor du tilmeldte dig). Ved tilmelding skal din kollega blot gøre opmærksom på, at du også deltager. Så får I begge rabatten.

Har du spørgsmål?

Så henvend dig i chatten nede til højre, send en mail til info@arosbusinessacademy.dk eller ring til os på tlf. 70 278 279.

Vi ser frem til at møde dig

Aros
Tilmeldingbekræftelse
................................................................................................
Din besked er blevet sendt.

Vi bestræber ps på at svare så hurtigt som muligt.

Har du yderligere spørgsmål er du også velkommen til at ringe til os på 70 278 279

Aros
Hent materiale
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Teamledelse for projektledere

Du får desuden en mail med ledige kursusdatoer.

Ja tak, sæt mig gerne på nyhedsbrevet
(ligesom 30.453 andre videbegærlige)

Aros
97,9%
af alle kursister

mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
om kommunikation GRATIS!
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.