Teamledelse for projektledere

Kursus

Teamledelse for projektledere

I projektarbejdet undervurderes ofte nødvendigheden af god ledelse. Det vil sige alt det, der handler om at få projektet til at lykkes sammen med andre mennesker i et team. Dette kursus lærer dig at danne – og opretholde – det vigtigste fundament i gennemførelsen af projekter: teamets sammenhæng og engagement! 


På dette kursus i Teamledelse for projektledere lærer I:

 • om forskellen på ledelse og styring af projektet (lederlskab vs. management)
 • om forhandling
 • konflikter og at nedtrappe konflikter
 • at give feedback
 • at kommunikere effektivt
 • at styrke jeres evne til delegering af opgaver
 • at arbejde med teamledelse og teamdynamikker.
skal vi skræddersy et kursus til jer? Hele forløbet kan tilpasses efter jeres behov. Kontakt os og hør om mulighederne!
Varighed Kurset afholdes som internt kursus i jeres lokaler. Længden og udgangspunktet skræddersyes efter jeres behov. Deltagerantallet er op til jer.
Pris fra 11.700 pr. deltager
Tag en snak med Nicolai
70 278 279
Hvad koster det? Download som pdf
Kurset kan også afholdes hos jer – se mere her
Scroll down

At være god til styringsværktøjer gør jer ikke til gode projektledere

Projektledere glemmer ofte, at et projekt ikke kommer sikkert i mål, blot fordi de har lært en masse styringsværktøjer. Teamets performance og gruppedynamikken er altafgørende for projektets succes. Og som ansvarlig for et projekt er det dit ansvar at lede projektteamet, så deltagerne arbejder sammen om at nå de planlagte mål. Dette kursus fokuserer på alt det der i projektlederrollen lægger ud over planlægning, styring og kontrol i et projekt – nemlig ”menneskeledelsen”.

Styrk jeres evner som leder, så I når banebrydende resultater

Som projektleder har I ikke nødvendigvis det formelle lederansvar for jeres kolleger i teamet. Men et team uden ledelse og et projekt uden ledelse er som at føre et skib uden kaptajn. Derfor skal I uanset jeres formelle status have nogle fundamentale ledelsesmæssige kompetencer. Efter dette kursus vil I være en mere bevidst projektleder, der evner at håndtere forandringer på en indsigtsfuld måde, som skaber tryghed og klarhed i omgivelserne.

Tilpasset jer, jeres situation og jeres udfordringer

Kursusforløbet tilpasses jer, jeres situation på jobbet og jeres særlige udfordringer. Det sikrer, at I får det fulde udbytte af forløbet. Derfor beder vi jer svare på en række spørgsmål om jeres forudsætninger og udfordringer. Denne viden bruger underviseren til at tilrettelægge kursusforløbet til jer. 

Læs mere om kursusprogrammer

Programmet for kursets første dag

 • Din rolle som leder. Vi fokuserer på adfærd, mindset og ledelsens dimensioner.
 • Fem krav til effektive teams. Vi arbejder med, hvordan du skaber de bedst mulige rammer som leder.
 • Lederadfærd: Vi gennemgår projektlederens 5 ledelsesområder, McGrogors X/Y-teori og ledelsesdiamanten.

Programmet for kursets anden dag

 • Pisk eller gulerod? Sådan motiverer du dine medarbejdere. Vi arbejder med Maslow behovspyramide, motivationsfaktorer og Coverys 8. vane.
 • Vi fokuserer på udvikling af teams, de fem udviklingstrin og flow.
 • Situationsbaseret ledelse. Du lærer at tilpasse din ledelsesstrategi efter de forskellige personprofiler​ i dit team.

Programmet for kursets tredje dag

 • Forhandlingsteknik: Undgå standpunkter og identificér fælles interesser.
 • Interessebaseret forhandling. Vi arbejder med forhandlingens tre faser og de fire hovedpunkter.
 • Vi slutter dagen af med at lære om BATNA og beslutningsalternativer.
Undervisere
Jesper Se profil
Jesper har over 10 års undervisererfaring med projektledelse og har selv stået i spidsen af talrige projekter lige fra store events til IT-udviklingsprojekter og organisationsudvikling m.m. Hans undervisning i projektledelse har allerede bragt værdi til organisationer som bl.a. Danske Bank, Udenrigsministeriet, Røde Kors og FL. Smidth.

Jesper er uddannet kaospilot og har desuden en HD i innovation og organisationsudvikling fra Copenhagen Business School. Derudover er han certificeret projektleder og PRINCE2® og har tidligere certificeringer i IPMA, PMI-PMP, Belbin®, DiSC, JTI og Insight persontype profilværktøjer.
Martin Se profil
Martin har mange års erfaring som både leder, konsulent og underviser inden for områderne ledelse, innovation, projektledelse, organisatorisk forretningsudvikling og forandringsledelse i både private og offentlige organisationer. Han har uddannet og trænet en række ledere og projektledere med udgangspunkt i en effektfuld vekselvirkning mellem udfordringer, realisme, dialog, teori, praksis og refleksion.

Martin har en MBA fra Coventry University i General Management og har en diplomuddannelse i ledelse. Han har en baggrund som linjeofficer og har en række certificeringer inden for projektledelse og ledelse, bl.a. eksamineret projektleder, PMP®, PRINCE2®, DiSC®, Belbin® og SimulTrain® Projekttræningssystem.
Hvem bør deltage?

Dette intensive kursus i teamledelse for projektledere er målrettet projektledere, der har ambition om at få teamet til at fungere optimalt, så deres projekt kan styres sikkert i mål. Kurset er ikke målrettet én specifik branche, men er for alle brancher og alle typer af projekter.

Udfyld formularen, og få et estimat på prisen.
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Teamledelse for projektledere

  1 Jeg vil gerne modtage et gratis eksemplar af e-bogen "99+1 tips, tricks og hemmeligheder,
  der vil ændre din kommunikation", samt tilmeldes nyhedsbrevet, hvor jeg vil få yderligere gode råd.

  Nu kan du godt begynde at glæde dig til at blive meget klogere!

  Du vil senere i dag eller den næste hverdag få en mail fra en af vores kursussekretærer med alt det, du har brug for at vide.

  Tag en kollega med – og få selv endnu større udbytte!

  Hvis du tager en kollega med, får I begge en rabat (og du får en god sparringspartner, når du kommer tilbage fra kurset). I kan se rabatten i kursusbeskrivelsen (hvor du tilmeldte dig). Ved tilmelding skal din kollega blot gøre opmærksom på, at du også deltager. Så får I begge rabatten.

  Har du spørgsmål?

  Så henvend dig i chatten nede til højre, send en mail til info@arosbusinessacademy.dk eller ring til os på tlf. 70 278 279.

  Vi ser frem til at møde dig

  Aros
  Din besked er blevet sendt.

  Vi bestræber ps på at svare så hurtigt som muligt.

  Har du yderligere spørgsmål er du også velkommen til at ringe til os på 70 278 279

  Aros
  Hent materiale
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Kursus/Uddannelse Teamledelse for projektledere
  [cf7lead cf7_id='780' debug='false' fields='Company=|First Name=|Last Name=user-name|Email=user-email|Phone=|Title=title|Course name=source|Description=|URL source=url_source']

  Aros
  97,9%
  af alle kursister

  af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

  Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
  om kommunikation GRATIS!
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.