Aros Koordinatoruddannelse

Bliv koordinator med uddannelsesbevis på din uddannelse!

Er du koordinator, sekretær, assistent, administrativ medarbejder eller receptionist, og savner du en konkret faglighed i din hverdag? Så er vores koordinatoruddannelse lige noget for dig!

 

På 7 spændende undervisningsdage + 2 e-learningsmoduler, giver vi dig alle de værktøjer, du behøver for at blive en effektiv koordinator med masser af bolde i luften!

 

 

Næste kursusstart Se alle datoer 29. October 2020, København 02. November 2020, Aarhus
Varighed 7 dage + e-kurser
Tilmeld dig Download som pdf
Driller det? Ring til os på 70 278 279
Scroll down

Sådan er uddannelsen opbygget!

Aros Koordinator uddannelsen er samlet på 6 skarpe moduler, afholdt på 7 intensive kursusdage + 2 e-learningsmoduler, hvor vi sørger for, at du kommer igennem alle de emner og områder, som du skal bruge som professionel koordinator. Vi har håndplukket de kurser, der gør dig til koordinator i verdensklasse!

Læs mere om de 6 spændende moduler under fagområderne. Bemærk, at du har mulighed for at bytte rundt på modulerne, hvis datoerne ikke passer dig. Kontakt os eventuelt for mere information.

Bliv professionel koordinator – med uddannelsesbevis!

Når modul 6 er veloverstået, får du overrakt vores uddannelsesbevis som et bevis på, at du mestrer alle de forskellige kompetencer, der gør dig til professionel koordinator.

Vi fokuserer på involvering og konkrete værktøjer!

Denne koordinatoruddannelse er ikke baseret på et traditionelt undervisningsforløb, hvor du sidder med hænderne i skødet og lytter til en kedelig forelæsning fra 9-16. Vi ved nemlig, at du ikke får fuldt udbytte af din nye viden, hvis du ikke prøver at bruge den med det samme! Derfor har vi fokus på casearbejde, opgaveløsning, sparring og øvelser i undervisningen – og vi har desuden, i alt beskedenhed, hentet de førende undervisere på området til at sørge for, at du kommer helt i mål! Der er maksimalt 12 deltagere på holdet, så der er god plads og tid til at få feedback på dine udfordringer.


Modul 1: Din koordinatorrolle

Første modul tager afsæt i din rolle som arbejdspladsens eller projektets midtpunkt, som skal koordinere, være effektiv, bevare overblikket og samtidigt være skarp og imødekommende i din kommunikation. Modulet er således opbygget omkring dig og dit personlige potentiale som koordinator og menneske. Vi diskuterer, hvordan din koordinatorrolle er i dag, og hvor du gerne vil have den hen. Vi sætter fokus på dit potentiale og dine styrker via din DiSC-profil. På dette modul vil vi også fokusere på at sætte mål, og du vil blive introduceret til repræsentationssystemer.

Modul 2: Assertiv kommunikation

God kommunikation er nøglen til din succes som koordinator. Du lærer at kommunikere på en effektiv og dialogskabende måde, og du får nogle enkle modeller til assertiv kommunikation, som er nemme at anvende over for både kolleger, ledere, kunder og leverandører. Du lærer desuden om konflikthåndtering, og vi tester, hvordan din egen profil er i forhold til både kommunikation og konfliktløsning.

Modul 3: Vælg mellem 11 forskellige kurser! (specialisering)

Vi giver dig muligheden for at sætte et personligt præg på din uddannelse, så  du får nye kompetencer dér, hvor du har allerstørst behov. Du kan frit vælge mellem 11 spændende kurser. Du kan læse mere om de 11 kurser længere nede på siden under specialisering.

Modul 4: Styrk din personlige effektivitet!

Som koordinator har du mange bolde i luften, men det er vigtigt, at du kan bevare overblikket og ikke bliver stresset. Modul 4 giver dig effektive, men simple redskaber til hvordan du bedst planlægger din tid og dine opgaver, herunder ikke mindst prioritering af dem. Du lærer, hvordan du bliver bedre til at tackle situationer, hvor andre lægger pres på din kalender, din tid og dine opgaver. Samtidig viser vi dig, hvordan Outlook faktisk kan være en værdifuld medspiller i dit koordinatorarbejde – og ikke blot en lidt uoverskuelig mail-platform!

Modul 5: Effektiv e-learning når det passer dig!

Det femte modul er vores e-learningsmodul, som du kan tage, lige når det passer dig, og som du også har adgang til efter uddannelsen. Modul 5 består af to e-kurser:

 • Effektiv e-mail kommunikation: du får gode tips til at kommunikere på e-mail, så du undgår misforståelser i din skriftlige kommunikation
 • Online kommakursus: vi giver dig 20 lektioner og 100 øvelser med det danske komma, så din skriftlige kommunikation fremstår fejlfri og professionel – og så smider vi lige et tilsvarende kursus over de engelske kommaer oven i hatten!

 

Modul 6: Afslutning

Den afsluttende kursusdag har to formål: At fylde den sidste viden på dig og at samle op på hele forløbet med henblik på at kigge fremad. På modulets formiddag lærer du om effektiv mødeledelse, og du får værktøjer til at stille dig op foran en forsamling (evt. dine chefer) med helt ro i maven, hvor du vil lære, hvordan du bedst anvender både din krop og din stemme. og hvordan du kommer i din egen successtilstand.

Eftermiddagen bruger vi på at samle op på al den vigtige læring, du har fået igennem Aros-Koordinatoruddannelsen. Det foregår som en teamcoaching, og du får mulighed for at blive coachet og lægge en plan for, hvordan du kommer ud over stepperne med dine mål. Og undervejs får du rig mulighed for at sparre med de andre deltagere om, hvordan I fremover kan bruge alle redskaberne i praksis.

Specialisering - modul 3

Du har på modul 3 mulighed for, at præge din uddannelse i den retning du ønsker. På den måde kan du få nye kompetencer på netop det område du har behov for. Du kan se de 12 kurser her og læse mere om kurserne og datoerne, hvis du klikker på linket. Det valgfrie modul er inkluderet i prisen.

 • Skriv bedre tekster: Lær at skrive læsevenlige og fængende tekster til fx brochurer, hjemmesider, intranettet mv.
 • Skriv korrekt dansk: Få helt styr på grammatikken, tegnsætning og alle de sproglige finurligheder.
 • Positiv psykologi: Lær at sætte dine styrker i spil samt at skabe større integritet og respekt om din egen person, og få mere glæde og succes i dit arbejdsliv.
 • Lynkursus i korrekturlæsning: Vi arbejder med avanceret grammatik, tegnsætning og korrekturlæsning.
 • Business English: Bliv en haj til forretningsengelsk! Vi arbejder med både det mundtlige og skriftlige engelsk.
 • Skriv til nettet: Lær at skrive effektive og fængende tekster til internettet og få gode råd om søgemaskineoptimering!
 • Grafisk facilitering i praksis: Bliv toptunet facilitator af møder, processer og projekter med markedets bedste kursus i grafisk facilitering!
 • Præsentationsteknik med gennemslagskraft: Dette kursus styrker din personlige gennemslagskraft og lærer dig at holde fængende og professionelle oplæg.
 • Præsentationsteknik for særligt nervøse: Lær at smide nervøsiteten over bord og holde sikre og kraftfulde præsentationer.
 • Facilitering og co-creation: På dette kursus lærer du at vende den tidskrævende skude og lede møder og opgaver sikkert og effektivt i havn.
 • Grundlæggende Excel: På dette kursus lærer du alle de grundlæggende principper i Excel, der med garanti vil gøre din hverdag lettere.
 • Videregående Excel: Er du i stedet mere fortrolig med Excel, lærer du på dette kursus mere om de smarte genveje til lettere databehandling og analyse.
Underviser
Jette Se profil
Jette er en dedikeret og erfaren underviser og konsulent inden for kommunikation, coaching, kundeservice, salg og personlig udvikling.

Gennem de sidste mange år har hun arbejdet som konsulent og underviser med fokus på udvikling af virksomheder, teams og enkeltpersoner. Hun er oprindeligt udlært inden for detailbranchen og har videreuddannet sig inden for coaching, ledelse, pædagogik og didaktik. Hun er desuden certificeret life og business coach og certificeret i profilværktøjerne DiSC og Garuda.

Jette er en meget nærværende og passioneret underviser, som brænder for at skabe udvikling og formidle viden, værktøjer og indsigter til andre - på en måde, der skaber mening og værdi for den enkelte.
Nadia Se profil
Nadia er en yderst kompetent og passioneret underviser. Hun har mere end 15 år erfaring med undervisning i kommunikation og personlig udvikling i offentlige og private virksomheder og organisationer.

Nadia er oprindeligt uddannet skuespiller og har efterfølgende videreuddannet sig inden for coaching, procesledelse, mindfulness og kommunikativ psykoterapi. Hun er desuden også DiSC-certificeret.

Hun brænder for at coache, undervise og motivere mennesker til at udvikle deres potentiale – og til at optimere deres kommunikation med andre mennesker. Og hun er en engageret underviser, der varierer sin undervisning, så den nye viden og værktøjerne kommer godt ind under huden.
Vibeke Se profil
Vibeke har i mange år arbejdet med at optimere arbejdsprocesser. Som både chefkonsulent, projektleder, topleder og effektivitetskonsulent har hun hands on experience med mange typer problemstillinger inden for manglende tid og styring af opgaver. I baggagen har hun en lang række konkrete eksempler på, hvad der virker i praksis, men også hvad der IKKE virker.
Vibeke har et godt blik på den enkelte deltagers udfordringer og kommer med kreative og anvendelige råd til, hvordan lederen såvel som medarbejderen kan undgå at miste overblikket i en travl hverdag på jobbet. Vibeke er uddannet cand.merc. fra Syddansk Universitet.
Hvad er inkluderet i prisen?

Med i prisen for kurset får du en DiSC-profil, kursusmateriale, fuld forplejning, e-kurser, kursusbevis samt alle moduler, også det valgfrie.

Hvem bør deltage på koordinatoruddannelsen?

Aros Koordinator uddannelse er for dig, der har et kontorarbejde. Du kan arbejde i både offentlige og private virksomheder, fx som:
• administrativ medarbejder
• receptionist
• sekretær
• koordinator
• blæksprutte.

Bestil en skræddersyet uddannelse til jer!

Som virksomhed kan I bestille en særligt tilpasset udgave af uddannelsen med fokus på jeres medarbejdere, jeres organisation og jeres specifikke behov. Du kan læse mere her.

Medarbejderens udbytte
1

Med Aros Koordinator uddannelse bliver du endnu gladere for at gå på arbejde, fordi du bliver ekspert på alle parametre i din koordinatorrolle, og derved bliver du langt mere effektiv i dit daglige arbejde.

2

Din kompetente indsigt i koordinatorrollen og administrative overblik giver dig større overskud og power til at følge alle dine projekter til døren.

3

Du udvikler din gennemslagskraft og dine kommunikationsevner, så du med større sikkerhed og flere kompetencer kan påtage dig mere ansvar på arbejdspladsen.

Arbejdsgiverens udbytte
1

Din arbejdsplads får en medarbejder, der har været i dybden med sin koordinatorrolle og forstår, hvordan man effektivt og overskueligt løser sine opgaver.

2

Din specialisering inden for samarbejde, konflikthåndtering og kommunikation vil være til gavn for hele arbejdspladsen, hvor du med dine nye kompetencer også vil vide, hvordan du bedst muligt lærer fra dig.

3

Dine nye kompetencer og administrative overblik vil forbedre arbejdspladsens workflow markant, da du vil have evnerne til at føre flere projekter effektivt i mål til værdi for hele virksomheden.

Næste kursusstart

Vælg den dato & by der passer dig bedst
København 29. Oct 2020
Aros Konference, København
9.00-16.00
Uddannelsen består af flere moduler
Modul 1 29.10.2020
Modul 2 23.11.2020 og 24.11.2020
Modul 3 Valgmodul (2 dage)
Modul 4 29.01.2021
Modul 5 E-learning
Modul 6 11.02.2021
Aarhus 02. Nov 2020
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
9.00-16.00
Uddannelsen består af flere moduler
Modul 1 02.11.2020
Modul 2 16.11.2020 og 17.11.2020
Modul 3 Valgmodul (2 dage)
Modul 4 28.01.2021
Modul 5 E-learning
Modul 6 04.03.2021
København 10. Dec 2020
Aros Konference, København
9.00-16.00
Uddannelsen består af flere moduler
Modul 1 10.12.2020
Modul 2 11.01.2021 og 12.01.2021
Modul 3 Valgmodul (2 dage)
Modul 4 08.03.2021
Modul 5 E-learning
Modul 6 25.03.2021
Aarhus 25. Jan 2021
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
9.00-16.00
Uddannelsen består af flere moduler
Modul 1 25.01.2021
Modul 2 01.03.2021 og 02.03.2021
Modul 3 Valgmodul (2 dage)
Modul 4 23.04.2021
Modul 5 E-learning
Modul 6 06.05.2021
København 09. Feb 2021
Aros Konference, København
9.00-16.00
Uddannelsen består af flere moduler
Modul 1 09.02.2021
Modul 2 01.03.2021 og 02.03.2021
Modul 3 Valgmodul (2 dage)
Modul 4 06.05.2021
Modul 5 E-learning
Modul 6 31.05.2021
København 12. Apr 2021
Aros Konference, København
9.00-16.00
Uddannelsen består af flere moduler
Modul 1 12.04.2021
Modul 2 05.05.2021 og 06.05.2021
Modul 3 Valgmodul (2 dage)
Modul 4 16.08.2021
Modul 5 E-learning
Modul 6 30.08.2021
Aarhus 14. Apr 2021
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
9.00-16.00
Uddannelsen består af flere moduler
Modul 1 14.04.2021
Modul 2 03.05.2021 og 04.05.2021
Modul 3 Valgmodul (2 dage)
Modul 4 13.08.2021
Modul 5 E-learning
Modul 6 02.09.2021
København 25. Aug 2021
Aros Konference, København
9.00-16.00
Uddannelsen består af flere moduler
Modul 1 25.08.2021
Modul 2 13.09.2021 og 14.09.2021
Modul 3 Valgmodul (2 dage)
Modul 4 19.11.2021
Modul 5 E-learning
Modul 6 06.12.2021
Aarhus 01. Sep 2021
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
9.00-16.00
Uddannelsen består af flere moduler
Modul 1 01.09.2021
Modul 2 15.09.2021 og 16.09.2021
Modul 3 Valgmodul (2 dage)
Modul 4 22.11.2021
Modul 5 E-learning
Modul 6 08.12.2021
Swipe og se datoer ( 8 flere)
Tilmelding Aros Koordinatoruddannelse
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Aros Koordinatoruddannelse
Sted & Datoer
Jeg vil gerne modtage et gratis eksemplar af e-bogen "99+1 tips, tricks og hemmeligheder,
der vil ændre din kommunikation", samt tilmeldes nyhedsbrevet, hvor jeg vil få yderligere gode råd.

Nu kan du godt begynde at glæde dig til at blive meget klogere!

Du vil senere i dag eller den næste hverdag få en mail fra en af vores kursussekretærer med alt det, du har brug for at vide.

Tag en kollega med – og få selv endnu større udbytte!

Hvis du tager en kollega med, får I begge en rabat (og du får en god sparringspartner, når du kommer tilbage fra kurset). I kan se rabatten i kursusbeskrivelsen (hvor du tilmeldte dig). Ved tilmelding skal din kollega blot gøre opmærksom på, at du også deltager. Så får I begge rabatten.

Har du spørgsmål?

Så henvend dig i chatten nede til højre, send en mail til info@arosbusinessacademy.dk eller ring til os på tlf. 70 278 279.

Vi ser frem til at møde dig

Aros
Tilmeldingbekræftelse
................................................................................................
Din besked er blevet sendt.

Vi bestræber ps på at svare så hurtigt som muligt.

Har du yderligere spørgsmål er du også velkommen til at ringe til os på 70 278 279

Aros
Hent materiale
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Aros Koordinatoruddannelse
[cf7lead cf7_id='780' debug='false' fields='Company=|First Name=|Last Name=user-name|Email=user-email|Phone=|Title=title|Course name=source|Description=|URL source=url_source']

Aros

Jeg har virkeligt lært meget på denne uddannelse – ville ønske jeg havde taget uddannelsen for 10 år siden. Det har hele vejen igennem været et rigtigt godt forløb, hvor I alle har været medvirkende til, at man føler sig godt tilpas.

Birgit Pedersen Piccirillo

Nadia er en fantastisk underviser. Hun er super dygtig til at gøre det hele meget interessant på en god og glad måde. Hun når helt ud i alle hjørner, og jeg tvivler på at der er nogle i lokalet der føler sig overset. Tak til Nadia for et fantastisk forløb! Jeg tror, at jeg er blevet en bedre version af mig selv, og at det er noget mine kollegaer vil mærke.

Kristina Bøgstrøm

Underviseren er utrolig indlevende, og en der virkelig formår at inddrage kursisterne i undervisningen. Hun er virkelig et inspirerende menneske at være sammen med, og hun formår at få kursisterne til at tænke over tingene. Hun vil blive savnet af mange os kursister, for hun har klart startet en proces i de fleste af os.

Per Søgaard

Højt niveau på en sindssygt indlevende måde - meget nærvær og indlevelse fra underviseren! Og også spændende og lærerige overraskelser undervejs.

Karin Rosenquist

Underviseren er guld værd! Hun er engageret og forstår at få alle med. Hun taler til en i øjenhøjde og jeg har kunne mærke, at hun virkelig brænder for det.

Joan Erichsen

97,9%
af alle kursister

af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
om kommunikation GRATIS!
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.