PR i praksis

I bliver eksperter i PR gennem redaktionel omtale, som er langt billigere og mere effektiv end dyre annoncer. Med redaktionel omtale skaber I troværdighed om virksomheden eller brandet – og det kan ses på bundlinjen! På kurset får I indgående kendskab til mediernes dynamik og lærer, hvordan I får netop jeres historie i medierne!

 

På dette kursus lærer I at:

 • forstå medierne og de dynamikker og metoder, der driver dem
 • finde den gode historie i jeres virksomhed eller brand med relevans for omverdenen
 • tænke og vælge kritisk – det handler om troværdighed
 • formulere pressemeddelelser skarpt efter journalistiske principper
 • formulere en mediepitch der virker
 • kontakte medier troværdigt og effektivt
 • pitche historier mundtligt
 • arbejde med PR ad flere kanaler – PR handler også om jeres egne medier
 • lægge og vedligeholde en PR-plan.
skal vi skræddersy et kursus til jer? Hele forløbet kan tilpasses efter jeres behov. Kontakt os og hør om mulighederne!
Varighed Kurset afholdes som internt kursus i jeres lokaler. Længden og udgangspunktet skræddersyes efter jeres behov. Deltagerantallet er op til jer.
Tag en snak med Christel
70 278 279
Hvad koster det? Download som pdf
Kurset kan også afholdes hos jer – se mere her
Scroll down

I lærer at arbejde systematisk og målrettet med synlighed

Den helt store gevinst ved redaktionel omtale er i virkeligheden, at det er andre end jeres virksomhed, der vurderer, om historien er god. Det øger troværdigheden – men det gør det også sværere at arbejde med. På dette kursus lærer I at forstå, hvad der er en god historie på mediernes præmis – og at finde og udforme den i jeres egen virksomhed. I lærer også at tænke bredere end medieomtale.

I lærer at arbejde praktisk med PR

Øvelserne på kurset tager afsæt i jeres virksomhed og jeres egne ideer, og I kommer til at arbejde praktisk med at vinkle og skrive. I kommer også til at præsentere ideer til PR-historier mundtligt – og får feedback på både indhold og præsentation. Alt sammen for at I skal blive bedre til at arbejde hands-on med at finde, planlægge og eksekvere PR, så jeres nye færdigheder kan implementeres i jeres virksomhed.

Hvem bør deltage på dette kursus?

Dette kursus i praktisk PR er for jer, der allerede har erfaring med PR-arbejdet og trænger til en brush-up og for dig, der skal i gang med det. I er fx:

 • Salgs- eller marketingmedarbejdere
 • Selvstændige eller iværksættere
 • Kommunikations- og informationsmedarbejdere i en virksomhed, kommune, organisation eller forening.
Underviseren tager ansvar for jeres læring!

For AROS KURSER handler alting om at skabe en positiv forandring for jer! Vi spørger derfor ind til jeres behov og forudsætninger inden kurset. Og underviseren hjælper jer til at overføre den nye viden og de nye færdigheder til jeres dagligdag efter kurset. Forud for kurset tager I også en lille sprogtest, som underviseren bruger i sin tilrettelæggelse af kurset.

 

 

Tilmeld jer, og få en gratis miniguide!

Når I tilmelder jer dette kursus i præsentationsteknik, sender vi jer vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får I enkle tips til, hvordan I får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle jeres fremtidige kurser.

Udfyld formularen, og få et estimat på prisen.
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse PR i praksis

  1 Jeg vil gerne modtage et gratis eksemplar af e-bogen "99+1 tips, tricks og hemmeligheder,
  der vil ændre din kommunikation", samt tilmeldes nyhedsbrevet, hvor jeg vil få yderligere gode råd.

  Nu kan du godt begynde at glæde dig til at blive meget klogere!

  Du vil senere i dag eller den næste hverdag få en mail fra en af vores kursussekretærer med alt det, du har brug for at vide.

  Tag en kollega med – og få selv endnu større udbytte!

  Hvis du tager en kollega med, får I begge en rabat (og du får en god sparringspartner, når du kommer tilbage fra kurset). I kan se rabatten i kursusbeskrivelsen (hvor du tilmeldte dig). Ved tilmelding skal din kollega blot gøre opmærksom på, at du også deltager. Så får I begge rabatten.

  Har du spørgsmål?

  Så henvend dig i chatten nede til højre, send en mail til info@arosbusinessacademy.dk eller ring til os på tlf. 70 278 279.

  Vi ser frem til at møde dig

  Aros
  Din besked er blevet sendt.

  Vi bestræber ps på at svare så hurtigt som muligt.

  Har du yderligere spørgsmål er du også velkommen til at ringe til os på 70 278 279

  Aros
  Hent materiale
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Kursus/Uddannelse PR i praksis
  [cf7lead cf7_id='780' debug='false' fields='Company=|First Name=|Last Name=user-name|Email=user-email|Phone=|Title=title|Course name=source|Description=|URL source=url_source']

  Aros

  Virkelig relevant og tilbundsgående kursus. Inspirerende og sjov underviser, der formåede at klæde os rigtig godt på – på kun to dage. Jeg har fået perspektiver på pressestrategien, og nu går jeg også til opgaven med en helt anden og meget mere lystpræget tilgang. Underviseren gav mig virkelig blod på tanden til arbejdet – hendes fantasi og indlevelsesevne i forhold til os kursister var så beundringsværdig. Hendes evne til at tilpasse stoffet til lige netop mig og min arbejdsplads var helt utrolig.

  Ane Svane Bentin


  Det var et virkelig godt kursus, hvor der blev taget rigtig god hånd om kursisterne. Jeg har lært nye ting, jeg helt klart vil tage med mig videre, men det vigtigste jeg kan tage med, findes dog i min mave. Nemlig i form af en fornemmelse, som har overbevidst mig om, at PR ikke behøver være en intimiderende aktivitet, og at jeg faktisk godt kan finde ud af det.

  Simon Pilegaard

  Intensivt og udbytterigt forløb. Underviseren var en kilde til stor inspiration, erfaring og lærdom, og derfor blev kursuskvaliteten virkelig høj. Jeg har virkelig fået mod på at komme i gang, og jeg har fået nedbrudt nogle barrierer og forestillinger omkring mig selv og min arbejdsplads. Virkelig konstruktivt, med potentielt stor indflydelse.

  Nina Johansen

  Det var en inspirerende og positiv kursusoplevelse. Jeg følte virkelig, at kurset var skræddersyet til mit behov. Kurset var præget af en kontant, humoristisk og inspirerende underviser.

  Anne-Grethe Rosted

  97,9%
  af alle kursister

  af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

  Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
  om kommunikation GRATIS!
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.