Præsentationsteknik - for særligt nervøse

Få pladsen og trygheden til at lære at holde præsentationer i verdensklasse!

Vi kender den alle sammen – følelsen af sommerfugle i maven inden et oplæg eller en præsentation. Men for nogle bliver sommerfuglene til uhåndterlige rystende knæ og knækkede stemmer. Dette kursus giver plads og ro til dig, der har brug for lidt ekstra tiltag mod nerverne, når du holder oplæg og præsentationer.

 

Det arbejder du blandt andet med på dette kursus:

 • At holde blændende oplæg og præsentationer.
 • At blive mere selvsikker og tryg foran forsamlinger.
 • Hvordan du bruger appelformer, retoriske greb og pauser til at fange publikum.
 • At opnå kontrol over nervøsiteten og situationen gennem tonefaldet.
 • At skabe ro og velvære gennem åndedrættet.
 • At flytte fokus fra din person til dit publikum.
 • Og du arbejder i et trygt rum, hvor du blandt ligesindede kan udvikle din egen præsentationsstil.

 

Næste kursusstart Se alle datoer 19. november 2019, Aarhus 09. december 2019, København
Varighed 2 dage
Scroll down

Konfronter nervøsiteten og bliv en blændende oplægsholder

Indholdet af dette kursus i præsentationsteknik er todelt. Først og fremmest giver det dig alt det, du skal bruge for at holde engagerende og overbevisende præsentationer. Du bliver nemlig undervist i de almindelige (og virkelig effektive!) præsentationsteknikker og retoriske greb, der er afgørende for gode taler og oplæg. Men samtidig får du mulighed for i et trygt rum og blandt ligesindede at arbejde med alt det, der ligger rundt om præsentationen: nervøsiteten og de ukontrollerbare nerver. På den måde får du både konkrete værktøjer mod nervøsiteten og de bedste forudsætninger for at komme den til livs.

Kurset er et springbræt – ikke et stempel!

“Nervøs oplægsholder” er ikke en bås, du skal finde dig i at blive parkeret i. Når du deltager på vores kursus i præsentationsteknik for særligt nervøse, er fokus på at få dig helt ud af den bås. Det skal nemlig ikke være din nervøsitet, der definerer dig eller dine præsentationer – det skal udelukkende være den høje kvalitet!  Derfor vil der hverken på dit kursusbevis eller din faktura stå noget om, at kurset var for særligt nervøse kursister.

Læs mere om kursusprogrammet

Programme for kursets to dage

 • Forberedelse letter nervøsiteten. Få råd til hvordan du strukturer dit indhold og skaber overblik over din præsentation.
 • Få teknikkerne til at bruge sproget aktivt og effektivt.
 • Med et greb fra retorikkens verden træner vi at kommunikere til både hoved, hjertet og kroppen.
 • Indre monolog – det handler om hvad vi tænker om os selv. Vi stiller skarpt på at flytte vores opmærksomhed hen på det relevante. ​
 • Brug dit kropssprog til at positionere dig: Øvelser der giver dig jordforbindelse og styrker dit udtryk.
 • Brænd igennem med din stemme. Vi træner vejrtrækning, styrke, tempo og artikulation.
 • Det dybe åndedræt er genvejen til fysisk og mentalt overskud​.
Hvem bør deltage på dette kursus?

Kurset er målrettet dig, der har mod på at konfrontere din nervøsitet, så du kan styrke dine præsentationer og din personlige gennemslagskraft. Du kan derfor både deltage, hvis nervøsiteten hæmmer dig i store oplægssituationer, eller hvis du har problemer med at præsentere dig selv til et møde.

Underviser
Dya er en erfaren underviser, som i flere år har undervist medarbejdere og ledere i bl.a. kommunikation, kundeservice, præsentationsteknik og personlig gennemslagskraft. Hun er uddannet skuespiller fra Århus Teater og har en master i drama- og teaterpædagogik. Dya er en inspirerende underviser med en bred faglig profil, der gør hende yderst kompetent og nuanceret i sin undervisning. Som skuespiller er Dya Bodilnomineret for sin medvirken i spillefilmen ’Lang historie kort’. Og mange kender hende nok også fra hendes rolle i ’Klovn’.
Tilmeld dig, og få en gratis miniguide

Når du tilmelder dig dette kursus i præsentationsteknik for særligt nervøse, sender vi dig vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.

Bestil et skræddersyet kursus til jer!

Som virksomhed kan I bestille en særligt tilpasset udgave af kurset med fokus på jeres medarbejdere, jeres organisation og jeres specifikke behov. Du kan læse mere her

Medarbejderens udbytte
1

Dine præsentationer bliver langt bedre. Du skal ikke længere fokusere på den presserende knude i maven, der hele tiden jager hver gang du tænker på dit oplæg. I stedet vil du fokusere på dine pointer og dermed sørge for, at du bliver hørt og forstået til gavn for både dig og dine kolleger, kunder og samarbejdspartnere.

2

Du lærer at styre din nervøsitet i stedet for at lade den styre dig. Din nye kontrol vil give dig selvsikkerheden tilbage som oplægsholder, men kurset vil også hjælpe dig i dit daglige samspil med dine kollegaer og give dig gennemslagskraften tilbage.

3

Du bliver bedre til at formulere dig og tilpasse din kommunikation til dine tilhørere. Du får overskud til retoriske greb og stærke budskaber, fordi du på kurset bliver trænet i at fokusere mindre på dig selv og dine usikkerheder, og mere på din præsentation og dit publikum.

Arbejdsgiverens udbytte
1

Din virksomhed vil nyde godt af din nyerhvervede gennemslagskraft. Du vil få dine pointer tydeligt igennem, hvilket vil være til gavn, når du holder oplæg for eksterne interessenter, men også når du skal lære fra dig internt i virksomheden.

2

Du vil være med til at forbedre arbejdsmiljøet omkring dig, fordi du har lettere ved at begå dig både fagligt og socialt på baggrund af din større selvsikkerhed og gennemslagskraft. Det giver dig mere motivation og bedre resultater på bundlinjen. Alt i alt bliver du en mere effektiv medarbejder!

3

Din arbejdsgiver får en mere oplagt medarbejder med et bedre helbred. Du vil ikke kun forbedre dine præsentationer men med stor sandsynlighed også dit sygefravær, fordi du kommer nervøsiteten til livs.

Næste kursusstart

Vælg den dato & by der passer dig bedst
Aarhus 19. nov 2019 - 20. nov 2019
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
9.00-16.00
København 09. dec 2019 - 10. dec 2019
Aros Konference, København
9.00-16.00
Aarhus 21. jan 2020 - 22. jan 2020
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
9.00-16.00
København 30. jan 2020 - 31. jan 2020
Aros Konference, København
9.00-16.00
København 30. mar 2020 - 31. mar 2020
Aros Konference, København
9.00-16.00
Aarhus 01. apr 2020 - 02. apr 2020
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
9.00-16.00
København 12. maj 2020 - 13. maj 2020
Aros Konference, København
9.00-16.00
Aarhus 15. jun 2020 - 16. jun 2020
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
9.00-16.00
Aarhus 09. sep 2020 - 10. sep 2020
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
9.00-16.00
Aarhus 09. nov 2020 - 10. nov 2020
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
9.00-16.00
Swipe og se datoer ( 9 flere)
Tilmelding Præsentationsteknik – for særligt nervøse
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Præsentationsteknik - for særligt nervøse
Sted & Datoer
Jeg vil gerne modtage et gratis eksemplar af e-bogen "99+1 tips, tricks og hemmeligheder,
der vil ændre din kommunikation", samt tilmeldes nyhedsbrevet, hvor jeg vil få yderligere gode råd.

Nu kan du godt begynde at glæde dig til at blive meget klogere!

Du vil senere i dag eller den næste hverdag få en mail fra en af vores kursussekretærer med alt det, du har brug for at vide.

Tag en kollega med – og få selv endnu større udbytte!

Hvis du tager en kollega med, får I begge en rabat (og du får en god sparringspartner, når du kommer tilbage fra kurset). I kan se rabatten i kursusbeskrivelsen (hvor du tilmeldte dig). Ved tilmelding skal din kollega blot gøre opmærksom på, at du også deltager. Så får I begge rabatten.

Har du spørgsmål?

Så henvend dig i chatten nede til højre, send en mail til info@arosbusinessacademy.dk eller ring til os på tlf. 70 278 279.

Vi ser frem til at møde dig

Aros
Tilmeldingbekræftelse
................................................................................................
Din besked er blevet sendt.

Vi bestræber ps på at svare så hurtigt som muligt.

Har du yderligere spørgsmål er du også velkommen til at ringe til os på 70 278 279

Aros
Hent materiale
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Præsentationsteknik - for særligt nervøse

Du får desuden en mail med ledige kursusdatoer.

Ja tak, sæt mig gerne på nyhedsbrevet
(ligesom 30.453 andre videbegærlige)

Aros

Kursus af utrolig høj kvalitet. Endnu engang skuffer Aros ikke - og sikke en fantastisk, energisk og dynamisk underviser! Kurset var ret grænseoverskridende på den fede måde, og jeg føler, at jeg går hjem med en masse redskaber til at styre min nervøsitet. Jeg glæder mig til næste gang jeg skal holde en præsentation.

Louise Bruun Christensen

Jeg har meldt mig ud af klubben for særligt nervøse, og jeg glæder mig til min næste præsentation – for jeg er en rigtig god oplægsholder. Underviseren er enormt professionel, og hun havde blik for den enkelte deltager, så vi konstant fik konstruktiv kritik og personlige tilbagemeldinger. Hun formåede at udfordre os individuelt. Kursus af høj kvalitet med brugbare værktøjer.

Anni Clemensen

Det var et super godt kursus, hvor en meget dygtig underviser lærte mig at tackle min nervøsitet, så jeg ikke længere bliver nødt til at sige nej til at stå foran en forsamling. Jeg vil absolut anbefale AROS kurser til kollegaer og bekendte.

Susanne Fristrup

Jeg har meldt mig ud af klubben for særligt nervøse, og jeg glæder mig til min næste præsentation – for jeg er en rigtig god oplægsholder. Underviseren er enormt professionel, og hun havde blik for den enkelte deltager, så vi konstant fik konstruktiv kritik og personlige tilbagemeldinger. Hun formåede at udfordre os individuelt. Kursus af høj kvalitet med brugbare værktøjer.

Carina Lauridsen

97,9%
af alle kursister

af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
om kommunikation GRATIS!
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.