Skriv til nettet - bedre webkommunikation

Lær at skrive effektive og fængende tekster til internettet og få gode råd om søgemaskineoptimering! Dette kursus i webkommunikation gør dig til ekspert i at skrive overskuelige og kreative webtekster. Du får desuden en gennemgang af webkommunikationen på jeres eget website.

 

 

Det lærer du på dette kursus:

 • At skrive fængende tekster til hjemmesider, intranet, nyhedsbreve, blogs, Facebook og LinkedIn
 • At sætte en krog i læseren
 • At forstå forskellene mellem fysiske tekster og webtekster
 • At opbygge effektive og funktionelle webtekster, der bliver læst
 • At formulere knivskarpe budskaber
 • At gøre dine webtekster læsevenlige
 • At forsyne dine tekster med spændende overskrifter.

 

Næste kursusstart Se alle datoer 27. oktober 2021, København 08. november 2021, Aarhus
Varighed 2 dage
Pris 7.900 kr. ekskl. moms.
Tilmeld dig Download som pdf
Driller det? Ring til os på 70 278 279
Scroll down

Skriv kortfattede og forførende webtekster!

Internetlæserne er verdens mest utålmodige læsere! De læser sjældent ord for ord, men skanner i stedet siderne og zoomer ind, når noget fanger deres opmærksomhed. Som webskribent må man derfor lære at skrive kortfattet og overskueligt – men samtidig lære at forføre læserne og gøre dem nysgerrige.

Hjemmesiden er jeres ansigt udadtil

De fleste nye firmahjemmesider og offentlige hjemmesider er flotte, tjekkede og rasende dyre, men der er ofte sparet tid og penge på det vigtigste, nemlig selve indholdet! Men det er ikke længere et frit valg, hvorvidt en virksomhed skal være digitalt leveringsdygtige – det er et minimumskrav. Hvis teksterne på en hjemmeside fx er rodede, gabende kedsommelige og 4 km lange, hvad siger det så om dem, der ejer hjemmesiden? 

Skræddersyet til dig 

Dette kursus i webkommunikation skræddersyes til dit behov, dine sproglige forudsætninger og din personlige læringsstil. Forud for kurset svarer du derfor på nogle spørgsmål om din baggrund og erfaring med webkommunikation. 

Læs mere om kursusprogrammet

Programmet for kursets første dag

 • Hvordan opbygger du overskuelige tekster, når du skriver til nettet?
 • Fat dig i korthed​. Vi fokuserer på, hvordan du skriver præcist og holder læseren i hånden.
 • Skriv som journalisten​. For journalisten handler det om at skrive det vigtigste først. Dette kneb kan du med fordel anvende, når du skriver webartikler.
 • Gør dine overskrifter dækkende. Vi gennemgår, hvad der kendetegner den gode overskrift.

Programmet for kursets anden dag

 • Skriv specifikt til læseren​. Det handler om, at vide, hvem du vil skrive til? Vi stiller skarpt på modtagerorienteret kommunikation.
 • Sæt en krog i læseren​! Fang læserens opmærksomhed og hold den. Bliv klogere på, hvordan du fanger læserens opmærksomhed.
 • Forfør læseren​ med dine webtekster. Du lærer, hvordan du skriver overbevisende og fængende.
 • Gør dine overskrifter sprudlende. Overskrifter skal ikke blot være dækkende, de skal også være vækkende. Du får teknikkerne til at skrive overskrifter, der tiltrækker læserens opmærksomhed.
Underviser
Annelouise Se profil
Annelouise er cand.mag i dansk med speciale i sproglig rådgivning. Hun har været selvstændig tekstforfatter i mange år og hjulpet små og store virksomheder med deres skriftlige kommunikation. Annelouise er et passioneret sprogmenneske, og hun brænder for at give sine kursister en ny og forfrisket tilgang til det at skrive tekster.
Hvem bør deltage på dette kursus?
 • Alle der skriver til internet eller intranet
 • Kommunikationsmedarbejdere
 • Webredaktører
 • Marketingmedarbejdere
 • Informationsmedarbejdere
 • Folk der gerne vil arbejde som webjournalist
 • Ledige der ønsker et konkret kompetenceløft
 • Journalister

 

 

Underviseren tager ansvar for din læring!

For AROS KURSER handler alting om at skabe en positiv forandring for dig! Vi spørger derfor ind til dine behov og forudsætninger inden kurset. Og underviseren hjælper dig til at overføre den nye viden og de nye færdigheder til din dagligdag efter kurset. 

Tilmeld dig, og få en gratis miniguide!

Når du tilmelder dig dette kursus i webkommunikation, sender vi dig vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.

Bestil et skræddersyet kursus til jer!

Som virksomhed kan I bestille en særligt tilpasset udgave af kurset med fokus på jeres medarbejdere, jeres organisation og jeres specifikke behov. Du kan læse mere her eller ringe til tlf. 70 278 279.

 

Skriv bedre webtekster

Ønsker du at få en større forståelse for at skrive webtekster? Mangler du effektive redskaber til at udvikle dit webindhold i en positiv retning? Så er dette skrivekursus i webtekster dette rette for dig. Vi har fokus på, at du får skabt øjeblikkelige forandringer og resultater i din online kommunikation efter kursets afslutning, så du får mest muligt ud af din læring.

 

På kurset arbejder vi med:

 • Hvad siger forskningen om brugernes læsemønstre på nettet?
 • Hvordan gør du skriveprocessen let og produktiv?
 • Lær at udvikle forsider der fanger og fastholder læseren
 • Lær at tiltrække flere læsere til dine tekster ved hjælp af søgemaskineoptimering (SEO).

 

På kurset får ud en række konkrete tricks og redskaber, som du kan bruge i praksis efter kursets afslutning. Du får et overblik i dine skriveprocesser, som gør dig i stand til at kvalitetssikre webtekster og hjælpe webteamet med at fremme succes på nettet. Undervisningen tager udgangspunkt i dig og dine behov, så du kan opnå størst mulig læring og udbytte.

 

Få succes med dine tekster

Dette skrivekursus introducerer dig til de helt essentielle koncepter og færdigheder, der skal til at for at skrive fængende tekster, skabe inspirerende indhold og drive og udvikle websites med succes.

 

Målret jeres kommunikation

Online kommunikation er en af de stærkeste kommunikation- og marketingskanaler til jeres kunder, partnere, pressen og offentligheden. Hjemmesiden er også et visitkort til samme. Dette skrivekursus giver dig de mest essentielle værktøjer og hands-on erfaring med at formidle information vellykket på nettet.

 

Få styr på jeres tekster

Dette kursus i webjournalistik giver dig konkrete redskaber til at skrive effektive webtekster. Du lærer at skelne mellem de forskellige typer af tekster til nettet og optimere dine tekster, alt efter hvilken teksttype du skriver.

 

Kurset har fokus på vellykket kommunikation af vigtige information på digitale platforme. Du lærer at skrive forståeligt og læsevenligt, så du kan holde din læser ved hånden hele vejene fra start til slut. Du får desuden indsigt i, hvordan du skriver de bedste overskrifter, så du kan fange læserens opmærksomhed fra første øjekast.

 

Hvem henvender kurset sig til?

Dette journalistiske kursus i webkommunikation er for dig, der sidder med ansvaret for at skrive tekster til jeres hjemmeside. Du kan være ansat som webredaktør, intranetansvarlig, informationsmedarbejder, marketingsmedarbejder eller være webansvarligt.

Medarbejderens udbytte
1

Du bliver arbejdspladsens ekspert i webkommunikation og webtekser. Din forbedrede skrivetekniske værktøjer gør dig i stand til fremadrettet at bruge og videreudvikle din kompetence.

2

Når du får helt styr på de konkrete værktøjer, kan du undgå uproduktive skriveblokader i skriveprocessen og formulere dit budskab klart og tydeligt.

3

I takt med, at du blive bedre til at formulere god webkommunikation, kan du gå mere selvsikkert til opgaven og måske endda øge din arbejdsglæde?

Arbejdsgiverens udbytte
1

God webkommunikation er essentielt for enhver virksomhed – det ved din chef også. Når du kommer hjem fra kurset, er du klædt på til at give hjemmesiden og den generelle wekkommunikation et professionelt løft, og derigennem gøre virksomheden mere attraktiv for eksisterende og fremtidige kunder.

2

Du kan bruge dine nye skrivetekniske kompetencer i alle situationer med tekstproduktion. Du bliver derfor også et aktiv for virksomhedens resterende interne og eksterne kommunikation.

3

Du baner vejen for nye webaktiviteter – du kan stå i spidsen, når virksomheden øger sin aktivitet på de sociale medier, og desuden begynder at skrive flere og bedre nyheds breve.

Næste kursusstart

Vælg den dato & by der passer dig bedst
København 27. oktober 2021 - 28. oktober 2021
Aros Konference, København
9.00-16.00
7.900 ekskl. moms. Tilmeld dig
Aarhus 08. november 2021 - 09. november 2021
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
9.00-16.00
7.900 ekskl. moms. Tilmeld dig
København 08. februar 2022 - 09. februar 2022
Aros Konference, København
9.00-16.00
7.900 ekskl. moms. Tilmeld dig
Aarhus 21. februar 2022 - 22. februar 2022
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
9.00-16.00
7.900 ekskl. moms. Tilmeld dig
København 09. maj 2022 - 10. maj 2022
Aros Konference, København
9.00-16.00
7.900 ekskl. moms. Tilmeld dig
Aarhus 23. maj 2022 - 24. maj 2022
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
9.00-16.00
7.900 ekskl. moms. Tilmeld dig
København 05. september 2022 - 06. september 2022
Aros Konference, København
9.00-16.00
7.900 ekskl. moms. Tilmeld dig
Aarhus 19. september 2022 - 20. september 2022
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
9.00-16.00
7.900 ekskl. moms. Tilmeld dig
Swipe og se datoer ( 7 flere)
Tilmelding Skriv til nettet – bedre webkommunikation
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Skriv til nettet - bedre webkommunikation
Sted & Datoer

  Jeg vil gerne modtage et gratis eksemplar af e-bogen "99+1 tips, tricks og hemmeligheder,
  der vil ændre din kommunikation", samt tilmeldes nyhedsbrevet, hvor jeg vil få yderligere gode råd.

  Nu kan du godt begynde at glæde dig til at blive meget klogere!

  Du vil senere i dag eller den næste hverdag få en mail fra en af vores kursussekretærer med alt det, du har brug for at vide.

  Tag en kollega med – og få selv endnu større udbytte!

  Hvis du tager en kollega med, får I begge en rabat (og du får en god sparringspartner, når du kommer tilbage fra kurset). I kan se rabatten i kursusbeskrivelsen (hvor du tilmeldte dig). Ved tilmelding skal din kollega blot gøre opmærksom på, at du også deltager. Så får I begge rabatten.

  Har du spørgsmål?

  Så henvend dig i chatten nede til højre, send en mail til info@arosbusinessacademy.dk eller ring til os på tlf. 70 278 279.

  Vi ser frem til at møde dig

  Aros
  Tilmeldingbekræftelse
  ................................................................................................
  Din besked er blevet sendt.

  Vi bestræber ps på at svare så hurtigt som muligt.

  Har du yderligere spørgsmål er du også velkommen til at ringe til os på 70 278 279

  Aros
  Hent materiale
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Kursus/Uddannelse Skriv til nettet - bedre webkommunikation
  [cf7lead cf7_id='780' debug='false' fields='Company=|First Name=|Last Name=user-name|Email=user-email|Phone=|Title=title|Course name=source|Description=|URL source=url_source']

  Aros

  Et fantastisk godt og meget veltilrettelagt, professionelt kursus. Jeg har særligt lært, hvordan man hele tiden skal have fokus på modtageren, samt hvordan man gør læsestoffet mere tilgængeligt og fængslende. Alt hvad vi lærte, kan jeg i større eller mindre grad bruge til at gøre vores hjemmesider mere brugervenlige og mere fængende.

  Tina Forsingdal

  Kurset har en god vekselvirkning mellem teori og praksis. Jeg skriver ikke så mange webtekster men det har helt klart givet mig nye redskaber til hvad jeg skal være opmærksom på. Og jeg er også blevet mere kritisk når jeg læser en webtekst. Kurset blev formidlet på en pædagogisk og let forståelig måde.

  Tania Serzedelo

  Jeg har lært utrolig mange ting på kurset. Blandt andet at sætte en krog i læseren, skrive direkte til læseren, vende teksten på hovedet, at der er plads til detaljer og at pakke det komplekse sprog langt væk. Det vil uden tvivl have en positiv påvirkning på mit arbejde lige med det samme. Også var underviseren rigtig dygtig til at formidle og sende sit budskab klart og tydeligt videre, så det var både levende og interessant.

  Karin Hansen

  Jeg synes, det var et godt og informativt kursus, og at underviseren formåede at tilpasse det os kursister. Det har allerede nu stor indflydelse på mit daglige arbejde. Vi er i gang med at lave en ny hjemmeside, og efter kurset kan jeg se, at vi skal have skrevet alle vores tekster om.

  97,9%
  af alle kursister

  af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

  Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
  om kommunikation GRATIS!
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.