Skriv til nettet - bedre webkommunikation

Lær at skrive effektive og fængende tekster til internettet og få gode råd om søgemaskineoptimering! Dette kursus i webkommunikation gør dig til ekspert i at skrive overskuelige og kreative webtekster. Du får desuden en gennemgang af webkommunikationen på jeres eget website.

 

 

Det lærer du på dette kursus:

 • At skrive fængende tekster til hjemmesider, intranet, nyhedsbreve, blogs, Facebook og LinkedIn
 • At sætte en krog i læseren
 • At forstå forskellene mellem fysiske tekster og webtekster
 • At opbygge effektive og funktionelle webtekster, der bliver læst
 • At formulere knivskarpe budskaber
 • At gøre dine webtekster læsevenlige
 • At forsyne dine tekster med spændende overskrifter.

 

Næste kursusstart Se alle datoer 11. december 2018, Aarhus 26. februar 2019, København
Varighed 2 dage
Pris 7.900 kr. ekskl. moms. / 6.715 kr. med 15 % kollegarabat
Scroll down

Skriv kortfattede og forførende webtekster!

Internetlæserne er verdens mest utålmodige læsere! De læser sjældent ord for ord, men skanner i stedet siderne og zoomer ind, når noget fanger deres opmærksomhed. Som webskribent må man derfor lære at skrive kortfattet og overskueligt – men samtidig lære at forføre læserne og gøre dem nysgerrige.

Hjemmesiden er jeres ansigt udadtil

De fleste nye firmahjemmesider og offentlige hjemmesider er flotte, tjekkede og rasende dyre, men der er ofte sparet tid og penge på det vigtigste, nemlig selve indholdet! Men det er ikke længere et frit valg, hvorvidt en virksomhed skal være digitalt leveringsdygtige – det er et minimumskrav. Hvis teksterne på en hjemmeside fx er rodede, gabende kedsommelige og 4 km lange, hvad siger det så om dem, der ejer hjemmesiden? 

Skræddersyet til dig 

Dette kursus i webkommunikation skræddersyes til dit behov, dine sproglige forudsætninger og din personlige læringsstil. Forud for kurset svarer du derfor på nogle spørgsmål om din baggrund og erfaring med webkommunikation. 

Underviser
Annelouise Se profil
Annelouise er cand.mag i dansk med speciale i sproglig rådgivning. Hun har været selvstændig tekstforfatter i mange år og hjulpet små og store virksomheder med deres skriftlige kommunikation. Annelouise er et passioneret sprogmenneske, og hun brænder for at give sine kursister en ny og forfrisket tilgang til det at skrive tekster.
Hvem bør deltage på dette kursus?
 • Alle der skriver til internet eller intranet
 • Kommunikationsmedarbejdere
 • Webredaktører
 • Marketingmedarbejdere
 • Informationsmedarbejdere
 • Folk der gerne vil arbejde som webjournalist
 • Ledige der ønsker et konkret kompetenceløft
 • Journalister

 

 

Underviseren tager ansvar for din læring!

For AROS KURSER handler alting om at skabe en positiv forandring for dig! Vi spørger derfor ind til dine behov og forudsætninger inden kurset. Og underviseren hjælper dig til at overføre den nye viden og de nye færdigheder til din dagligdag efter kurset. 

Tilmeld dig, og få en gratis miniguide!

Når du tilmelder dig dette kursus i webkommunikation, sender vi dig vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.

Bestil kurset som særligt tilpasset kursus

Som virksomhed, organisation eller offentlig forvaltning kan I bestille dette kursus i webkommunikation og at skrive tekster til nettet som et særligt tilpasset kursus. Ring til uddannelseschef Anders Rosenlund og hør mere på: Tlf. 70 278 279.

Medarbejderens udbytte
1

Du bliver arbejdspladsens ekspert i webkommunikation og webtekser. Din forbedrede skrivetekniske værktøjer gør dig i stand til fremadrettet at bruge og videreudvikle din kompetence.

2

Når du får helt styr på de konkrete værktøjer, kan du undgå uproduktive skriveblokader i skriveprocessen og formulere dit budskab klart og tydeligt.

3

I takt med, at du blive bedre til at formulere god webkommunikation, kan du gå mere selvsikkert til opgaven og måske endda øge din arbejdsglæde?

Arbejdsgiverens udbytte
1

God webkommunikation er essentielt for enhver virksomhed – det ved din chef også. Når du kommer hjem fra kurset, er du klædt på til at give hjemmesiden og den generelle wekkommunikation et professionelt løft, og derigennem gøre virksomheden mere attraktiv for eksisterende og fremtidige kunder.

2

Du kan bruge dine nye skrivetekniske kompetencer i alle situationer med tekstproduktion. Du bliver derfor også et aktiv for virksomhedens resterende interne og eksterne kommunikation.

3

Du baner vejen for nye webaktiviteter – du kan stå i spidsen, når virksomheden øger sin aktivitet på de sociale medier, og desuden begynder at skrive flere og bedre nyheds breve.

Næste kursusstart

Vælg den dato & by der passer dig bedst
Aarhus 11. dec 2018 - 12. dec 2018
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
9.00-16.00
København 26. feb 2019 - 27. feb 2019
Aros Konference, København
9.00-16.00
Aarhus 06. mar 2019 - 07. mar 2019
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
9.00-16.00
København 08. maj 2019 - 09. maj 2019
Aros Konference, København
9.00-16.00
Aarhus 21. maj 2019 - 22. maj 2019
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
9.00-16.00
Swipe og se datoer ( 4 flere)
Tilmelding Skriv til nettet – bedre webkommunikation
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Skriv til nettet - bedre webkommunikation
Sted & Datoer
Jeg vil gerne modtage et gratis eksemplar af e-bogen "99+1 tips, tricks og hemmeligheder,
der vil ændre din kommunikation", samt tilmeldes nyhedsbrevet, hvor jeg vil få yderligere gode råd.

Nu kan du godt begynde at glæde dig til at blive meget klogere!

Du vil senere i dag eller den næste hverdag få en mail fra en af vores kursussekretærer med alt det, du har brug for at vide.

Tag en kollega med – og få selv endnu større udbytte!

Hvis du tager en kollega med, får I begge en rabat (og du får en god sparringspartner, når du kommer tilbage fra kurset). I kan se rabatten i kursusbeskrivelsen (hvor du tilmeldte dig). Ved tilmelding skal din kollega blot gøre opmærksom på, at du også deltager. Så får I begge rabatten.

Har du spørgsmål?

Så henvend dig i chatten nede til højre, send en mail til info@arosbusinessacademy.dk eller ring til os på tlf. 70 278 279.

Vi ser frem til at møde dig

Aros
Tilmeldingbekræftelse
................................................................................................
Din besked er blevet sendt.

Vi bestræber ps på at svare så hurtigt som muligt.

Har du yderligere spørgsmål er du også velkommen til at ringe til os på 70 278 279

Aros
Hent materiale
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Skriv til nettet - bedre webkommunikation

Du får desuden en mail med ledige kursusdatoer.

Ja tak, sæt mig gerne på nyhedsbrevet
(ligesom 30.453 andre videbegærlige)

Aros

Et fantastisk godt og meget veltilrettelagt, professionelt kursus. Jeg har særligt lært, hvordan man hele tiden skal have fokus på modtageren, samt hvordan man gør læsestoffet mere tilgængeligt og fængslende. Alt hvad vi lærte, kan jeg i større eller mindre grad bruge til at gøre vores hjemmesider mere brugervenlige og mere fængende.

Tina Forsingdal

Kurset har en god vekselvirkning mellem teori og praksis. Jeg skriver ikke så mange webtekster men det har helt klart givet mig nye redskaber til hvad jeg skal være opmærksom på. Og jeg er også blevet mere kritisk når jeg læser en webtekst. Kurset blev formidlet på en pædagogisk og let forståelig måde.

Tania Serzedelo

Jeg har lært utrolig mange ting på kurset. Blandt andet at sætte en krog i læseren, skrive direkte til læseren, vende teksten på hovedet, at der er plads til detaljer og at pakke det komplekse sprog langt væk. Det vil uden tvivl have en positiv påvirkning på mit arbejde lige med det samme. Også var underviseren rigtig dygtig til at formidle og sende sit budskab klart og tydeligt videre, så det var både levende og interessant.

Karin Hansen

Jeg synes, det var et godt og informativt kursus, og at underviseren formåede at tilpasse det os kursister. Det har allerede nu stor indflydelse på mit daglige arbejde. Vi er i gang med at lave en ny hjemmeside, og efter kurset kan jeg se, at vi skal have skrevet alle vores tekster om.

97,9%
af alle kursister

mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
om kommunikation GRATIS!
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.