Svensk på jobbet - intensivt kursus i svensk

Kurset klæder dig på til at kommunikere med kolleger, kunder og samarbejdspartnere – på svensk

Har du brug for at blive jättebra til svensk? Dette svenskkursus tager udgangspunkt i forskellene mellem svensk og dansk og giver dig et solidt svensk ordforråd, så du bedre kan kommunikere med dine svenske kolleger, kunder eller samarbejdspartnere. 

 

Dit udbytte af dette kursus:

 • Træning i at tale og forstå svensk
 • Et godt ordforråd inden for svensk forretningssprog og dit eget faglige område
 • Komplet viden om svensk udtale
 • Viden om, hvilke fordomme om svenskerne, der holder vand
 • Fortrolighed med e-mails på svensk
 • Individuel feedback på dit svenske
 • Kendskab til høflighedsformer på svensk 
Næste kursusstart Se alle datoer Ny dato på vej
Varighed 2 dage
Pris 6.900 kr. ekskl. moms.
Tilmeld dig Download som pdf
Kurset kan også holdes hos jer – se mere her
Scroll down

Undgå sproglige misforståelser

Når man som dansker arbejder og kommunikerer med svenskere, stiller det store krav til éns sproglige formåen. En lille sproglig misforståelse kan nemt resultere i en stor fejl i éns arbejde. Og en lille kulturel forskel i måden at kommunikere på kan i værste fald resultere i samarbejdskonflikter.

Bliv skrap til at tale og forstå svensk

Dette intensive svenskkursus fokuserer på den mundtlige kommunikation. Du får viden og værktøjer til at kommunikere på svensk i en lang række sammenhænge: På møder, over telefonen, på e-mail, til konferencer og på gangen.  

Få aflivet eller bekræftet myterne om svenskerne

Vi danskere har mange farverige fordomme om svenskerne – og de har lige så mange fordomme om os! Hvilke af dem holder vand, og hvilke er røverhistorier? Få svaret på kurset og lær om de kulturelle forskelle, der har betydning for det faglige samarbejde.

Et praktisk kursus med masser af sparring

Kurset giver dig en solid basisviden om det svenske sprog og et godt fagligt ordforråd. Kurset er samtidig meget praktisk anlagt; gennem samtaleøvelser og små rollespil får du trænet dine nye færdigheder, og du får masser af personlig sparring undervejs.

Underviseren tager ansvar for din læring!

For AROS KURSER handler alting om at skabe en positiv forandring for dig! Vi spørger derfor ind til dine behov og forudsætninger inden kurset. Og underviseren hjælper dig til at overføre den nye viden og de nye færdigheder til din dagligdag efter kurset.  

Tilmeld dig, og få en gratis miniguide!

Når du tilmelder dig dette kursus i svensk på jobbet, sender vi dig vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.

Maks. 8 deltagere

For at sikre et godt udbytte er der maksimalt 8 deltagere på et kursus.

Få det maksimale ud af dit kursus!

Når du tilmelder dig et kursus hos Aros Kurser, sender vi dig gratis et lille e-learning-værktøj, der hjælper dig til at få størst udbytte af dit kursus. 

Bestil kurset som internt kursus eller solokursus!

Dette kursus i svensk kan også bestilles som internt kursus eller solokursus. Ring til uddannelseschef Anders Rosenlund på tlf. 70 278 279 for mere information og priser.

Har du et spørgsmål?

Ring på tlf. 70 278 279 eller send dit spørgsmål til info@aroskurser.dk

Læs mere om kursusprogrammet

Kursusprogrammet for de to dage

 • Du bliver introduceret for en række typiske svenske ordvendinger og fraser, som du bør kende til.
 • Vi arbejder med de øvelser, I har forberedt hjemmefra.
 • Bliv ekspert i at skrive e-mails på svensk. Du får teknikkerne til at skrive e-mails til både kollegaer og kunder.
 • Vi prøver din nye viden af i praksis gennem øvelser.
 • Tid på svensk kan skabe forvirring. Her stiller vi skarpt på tid og de typiske faldgruber.
 • Bliv klogere på myter! Vi ser nærmere på de myter, som du bør kende til.
Underviser
Magnus Se profil
Magnus er svensker og har læst litteraturvidenskab og skandinaviske sprog ved Lunds Universitet og ved Københavns Universitet. Han har undervist danske medarbejdere i forretningssvensk gennem de sidste 20 år, og han underviser desuden i forskelle mellem dansk og svensk kultur.
 
Magnus er en engageret og passioneret underviser, der har blik for den enkelte kursists præcise sproglige behov.
Hvem bør deltage på dette kursus?

Målgruppen for dette kursus er dels danske medarbejdere, der arbejder i Sverige, dels danskere, der har svenske kolleger, svenske samarbejdspartnere eller svenske kunder. Du behøver ikke at kunne tale svensk for at deltage.

Bestil et skræddersyet kursus til jer!

Som virksomhed kan I bestille en særligt tilpasset udgave af kurset med fokus på jeres medarbejdere, jeres organisation og jeres specifikke behov. Du kan læse mere her

Medarbejderens udbytte
1

Du får et indgående kendskab til den generelle kommunikation på erhvervssvensk, og lærer de specifikke svenske fagtermer indenfor netop dit fagområde at kende.

2

Du fjerner potentielle uklarheder og tvivlsspørgsmål i din kommunikation. Du lærer at formulere dig præcist og utvetydigt, og får desuden et brugbart indblik i den svenske arbejdskultur.

3

Dine mundtlige og skriftlige kompetencer på svensk får et mærkbart løft. Det gør din kommunikation mere sikker og fri, og måske du også finder glæden ved det svenske sprog?

Arbejdsgiverens udbytte
1

Du bliver en bedre medarbejder, fordi din nye kompetence gør dig i stand til at arbejde mere effektivt og målrettet med svenske forretningspartnere. Når du selvsikkert kan træde ind og eliminere sprogbarrieren, undgår virksomheden ukonstruktiv spildtid, og sikrer et godt forhold til virksomhedens kunder eller borgere.

2

Din chef får en medarbejder, der kan varetage interne og eksterne arbejdsopgaver på et klokkeklart og seriøst svensk. Som kompetent oplægsholder og mødeleder sender du et professionelt signal på virksomhedens vegne.

3

Dit kendskab til erhvervssvensk kommer hele virksomheden til gode. Du bliver en uundværlig vidensbank, der kan være den go-to-guy, som kan opklare uklarheder om erhvervssvensk generelt og desuden svare på spørgsmål specifikt om jeres felt.

Næste kursusstart

Vælg den dato & by der passer dig bedst
Tilmelding Svensk på jobbet – intensivt kursus i svensk
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Svensk på jobbet - intensivt kursus i svensk
Sted & Datoer

  1 Jeg vil gerne modtage et gratis eksemplar af e-bogen "99+1 tips, tricks og hemmeligheder,
  der vil ændre din kommunikation", samt tilmeldes nyhedsbrevet, hvor jeg vil få yderligere gode råd.

  Nu kan du godt begynde at glæde dig til at blive meget klogere!

  Du vil senere i dag eller den næste hverdag få en mail fra en af vores kursussekretærer med alt det, du har brug for at vide.

  Tag en kollega med – og få selv endnu større udbytte!

  Hvis du tager en kollega med, får I begge en rabat (og du får en god sparringspartner, når du kommer tilbage fra kurset). I kan se rabatten i kursusbeskrivelsen (hvor du tilmeldte dig). Ved tilmelding skal din kollega blot gøre opmærksom på, at du også deltager. Så får I begge rabatten.

  Har du spørgsmål?

  Så henvend dig i chatten nede til højre, send en mail til info@arosbusinessacademy.dk eller ring til os på tlf. 70 278 279.

  Vi ser frem til at møde dig

  Aros
  Tilmeldingbekræftelse
  ................................................................................................
  Din besked er blevet sendt.

  Vi bestræber ps på at svare så hurtigt som muligt.

  Har du yderligere spørgsmål er du også velkommen til at ringe til os på 70 278 279

  Aros
  Hent materiale
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Kursus/Uddannelse Svensk på jobbet - intensivt kursus i svensk
  [cf7lead cf7_id='780' debug='false' fields='Company=|First Name=|Last Name=user-name|Email=user-email|Phone=|Title=title|Course name=source|Description=|URL source=url_source']

  Aros
  97,9%
  af alle kursister

  af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

  Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
  om kommunikation GRATIS!
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.