Business English: Kursus i forretningsengelsk

Bliv knivskarp på dine engelske sprogkundskaber i erhvervssammenhæng!

Dette kursus i erhvervsengelsk afholdes over to intensive dage. Kurset opbygger dit erhvervsmæssige ordforråd og styrker dig i at tale, skrive og forstå engelsk i forbindelse med dit arbejde. Underviseren tager udgangspunkt i kursisternes individuelle behov og sproglige niveau.

 

 

Dit udbytte af dette kursus:

 • Et solidt ordforråd inden for “Business English” og inden for dit eget faglige område
 • Individuel feedback på dit engelsk
 • Træning og sikkerhed i at smalltalke på engelsk
 • Overblik over særlige stavemåder og kommatering på engelsk
 • Viden om høflighedsformer på engelsk – både ift. til mundtlig og skriftlig kommunikation
 • En større glæde ved at tale og skrive engelsk i forbindelse med dit arbejde.

 

Næste kursusstart Ny dato på vej
Varighed 2 dage
Pris 6.900 kr. ekskl. moms.
Tilmeld dig Download som pdf
Kurset kan også afholdes hos jer – se mere her
Scroll down

Både mundtlig og skriftlig kommunikation

Vores kursus i engelsk fokuserer på den mundtlige erhvervskommunikation, men behandler også de vigtigste elementer i den skriftlige kommunikation. Du bliver med andre ord klædt på til at kommunikere på engelsk i en lang række roller og sammenhænge: Som mødeleder og mødedeltager, som oplægsholder, som skribent, over e-mail og brev, over telefonen, som sælger og som forhandler.

Et praktisk kursus med masser af sparring

Dette kursus i “Business English” giver dig en solid sproglig viden og et stort fagligt ordforråd, men er samtidig meget praktisk anlagt. Gennem samtaleøvelser, workshops og små rollespil får du trænet dine nye færdigheder og får masser af personlig sparring undervejs på vores engelskkursus.

Du får også adgang til vores online engelske kommakursus – helt gratis!

For at du rigtigt kan træne at sætte de engelske kommaer korrekt, giver vi dig, som en del af kurset, en gratis adgangskode til vores online engeske kommakursus (værdi 299 kr. ekskl. moms). Så kan du i ro og mag sidde hjemme hos dig selv og øve dig i at sætte kommaerne korrekt. Du føres igennem 14 lektioner og cirka 90 øvelser i vores overskuelige og letforståelige online engelske kommakursus! 

Små hold – maximum 7 deltagere

Hvis du skal forbedre især dit mundtlige engelsk, er det vigtigt, at der er god tid til at tale. For at du kan få mest mulig træning og sparring med underviseren, vil der derfor ikke være mere end 7 deltagere på hvert hold.

Dine forudsætninger for at deltage

Kurset er for dig, der godt kan føre en samtale på engelsk, men gerne vil føle dig mere sikker i det engelske. Med andre ord, hvis du er helt ny ift. det engelske, eller du er flydende på engelsk, er kurset således nok ikke noget for dig. Hvis du er i tvivl om niveauet, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 70 278 279.

Helt praktisk om kursets afholdelse

Dette kursus i engelsk afholdes over to sammenhængende dage. Der er forberedelse inden kurset, men ingen lektier mellem dagene. Underviseren vil tale engelsk under hele kursusforløbet.

Læs mere om kursusprogrammet

Programmet for kursets første dag

 • Undervurder ikke kulturforskelle! Du lærer om vigtige kulturforskelle mellem englændere, amerikanere og danskere​.
 • Bliv mester i at smalltalke på engelsk!​ Du får teknikkerne til at holde samtalen kørende.
 • Grammatik der ofte går galt for danskere​. Du lærer om de typiske faldgruber på engelsk, og hvordan du undgår dem.
 • Hvordan skriver man en god e-mail på engelsk?​
 • Brugbare engelsk ord: Vi arbejder med en række ord, som du med fordel kan tage i brug, når du kommunikerer på engelsk.
 • Få kendskab til en række almindelige ord og fraser på engelsk​.
 • At skrive vs. at tale: Vi arbejder med forskellen på mundtligt og skriftlig kommunikation.
 • Kommunikér en pointe på engelsk!

Programmet for kursets anden dag

 • Du får en guide til engelsk møder. Her træner vi møder i praksis gennem øvelser. Øvelserne klæder dig på til at anvende din nye viden i rigtige mødesituationer.
 • Udvid din horisont! Du får tips og tricks til, hvordan du henvender dig til personer i en række forskellige lande​.
 • Bliv klædt på til at indgå i møder og drøftelser på engelsk.
 • Forny din viden! Vi stiller skarpt på formalitet. Her arbejder vi med formel og uformel sprog på engelsk.
Underviser
Underviseren tager ansvar for din læring!

For AROS KURSER handler alting om at skabe en positiv forandring for dig! Vi spørger derfor ind til dine behov og forudsætninger inden kurset. Og underviseren hjælper dig til at overføre den nye viden og de nye færdigheder til din dagligdag efter kurset. 

 

 

Tilmeld dig, og få en gratis miniguide!

Når du tilmelder dig dette kursus i forretningsengelsk, sender vi dig vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.

Bestil kurset som internt kursus eller solokursus!

Dette kursus i Business English kan også bestilles som internt kursus eller solokursus. Ring til uddannelseschef Anders Rosenlund på tlf. 70 278 279 for mere information og priser.

Har du et spørgsmål?

Ring på tlf. 70 278 279 eller send dit spørgsmål til info@aroskurser.dk

................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Business English: Kursus i forretningsengelsk

Nu kan du godt begynde at glæde dig til at blive meget klogere!

Du vil senere i dag eller den næste hverdag få en mail fra en af vores kursussekretærer med alt det, du har brug for at vide.

Tag en kollega med – og få selv endnu større udbytte!

Hvis du tager en kollega med, får I begge en rabat (og du får en god sparringspartner, når du kommer tilbage fra kurset). I kan se rabatten i kursusbeskrivelsen (hvor du tilmeldte dig). Ved tilmelding skal din kollega blot gøre opmærksom på, at du også deltager. Så får I begge rabatten.

Har du spørgsmål?

Så henvend dig i chatten nede til højre, send en mail til info@arosbusinessacademy.dk eller ring til os på tlf. 70 278 279.

Vi ser frem til at møde dig

Aros
Din besked er blevet sendt.

Vi bestræber ps på at svare så hurtigt som muligt.

Har du yderligere spørgsmål er du også velkommen til at ringe til os på 70 278 279

Aros
Hent materiale
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Business English: Kursus i forretningsengelsk
[cf7lead cf7_id='780' debug='false' fields='Company=|First Name=|Last Name=user-name|Email=user-email|Phone=|Title=title|Course name=source|Description=|URL source=url_source']

Aros

Det var et fantastisk godt og intenst kursus. Stor ros til underviseren, som er sympatisk og dygtig til at gøre undervisningen spændende og levende. Mit engelsk er blevet meget forbedret, og jeg har fået sikkerhed til at tale uden at falde over ordene.Tak for 2 dejlige dage – jeg vil helt klart anbefale Aros Kurser til andre, der har lyst til at videreuddanne sig.

Marianne Christensen

Jeg er meget positivt overrasket over, hvor høj kvaliteten af et todageskursus kan være. Jeg har fået en betydelig større komfort med engelsk og en skærpet opmærksomhed på sproget. Stort engagement fra underviseren, som formåede at sætte materialet i kontekst til vores forskellige dagligdage.

Christian Falberg

Kurset var af høj kvalitet – underviseren var dygtig til at lære fra sig. Jeg har fået boostet mine engelskkundskaber og fået nye redskaber til at komme videre. Kurset har stor indflydelse i min hverdag – jeg bliver hurtigere og bedre til mit job.

Martin Oer Jensen

Det var et kursus af ualmindelig høj kvalitet og animerende undervisning! Med mine nye fagspecifikke kompetencer bliver mine engelsksprogede samtaler langt mere naturlige og flydende, og jeg får mulighed for, at blive en bedre vejleder.

Robert Sølvkjær

97,9%
af alle kursister

af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
om kommunikation GRATIS!
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.