Kursus i undervisningsteknik: Brænd igennem med din undervisning

Nu behøver I ikke at lede videre. Dette underviserkursus er uden sammenligning det mest ambitiøse på markedet! Vi giver jer tre kursusdage med to medrivende undervisere: Læringseksperten Ole og specialisten i kropssprog og performance: Dya – og de lærer jer alle deres bedste tricks!

 

Det lærer I på dette kursus:

 • At tage højde for forskellige læringsstile i jeres undervisning. 
 • At strukturere korte kurser og længere undervisningsforløb.
 • At bruge jeres krop og stemme til at fremstå troværdig og tillidsvækkende.
 • At skabe energi og nærvær i lokalet.
 • At udvælge de rette øvelsestyper.
 • At formidle jeres faglige pointer levende.
 • At styrke jeres helt eget personlige udtryk som underviser.
 • At motivere og engagere jeres publikum.
skal vi skræddersy et kursus til jer? Hele forløbet kan tilpasses efter jeres behov. Kontakt os og hør om mulighederne!
Varighed Kurset afholdes som internt kursus i jeres lokaler. Længden og udgangspunktet skræddersyes efter jeres behov. Deltagerantallet er op til jer.
Tag en snak med Christel
70 278 279
Hvad koster det? Download som pdf
Kurset kan også afholdes hos jer – se mere her
Scroll down

Få indsigt i undervisningsteknik

Dette kursus i undervisningsteknik giver jer ny indsigt, redskaber og praktisk træning i at levere en spændende, struktureret og meningsfuld undervisning, der motiverer deltagerne og giver dem lyst til at lære. På kurset bliver I undervist og rådgivet af to passionerede og kompetente undervisere: En læringsekspert, der desuden er forfatter til en række grundbøger om undervisning. Og en skuespiller, der ved alt om, hvordan du bedst leverer varen som underviser.

Det mest ambitiøse underviserkursus på markedet

Som kursusvirksomhed er vi lidt nørdede omkring god undervisning. Og derfor har vi besluttet at udbyde det absolut bedste underviserkursus, du finder på markedet. Til formålet har vi udvalgt to af vores bedst-evaluerede undervisere til at guide dig til at blive en bedre underviser! Læs mere om dem nedenfor.

Få ny energi som underviser!

Dette kursus i undervisningsteknik og voksenpædagogik har to målgrupper: jeres, der er ny underviser. Og jer, der har erfaring i at undervise, men ønsker at løfte jeres undervisning fra “god” til “suveræn”. I bliver præsenteret for de bedste undervisningsteknikker, den nyeste forskning inden for kunsten at undervise, og I vil samtidig få masser af inspiration til nye øvelsestyper og til nye måder at formidle jeres faglige indhold på.  

Som underviser skal I skabe rammerne for læring

Man kan ikke fylde læring på et menneske, som man fylder benzin på en bil. Det er et forældet læringssyn. Læring foregår inde i deltagerens hoved, og det kræver, at deltageren er motiveret og engageret. Som underviser er det jeres vigtigste opgave at skabe de rammer, der motiverer deltagerne til at lære. Og det kræver, at jeres undervisning tager udgangspunkt i dem, I underviser.

Aktivér jeres deltagere og tænd for deres indlæring

Tilbageholdenhed og stationær indlæring hører fortiden til. Den bedste underviser bruger de bedste metoder – og dem lærer I på vores kursus. Lær, hvordan I skal inddrage jeres publikum aktivt gennem relevante cases, spændende øvelser og det sidste nye fra forskerne. Alt sammen med baggrund i øvelser, hvor I forandrer dine færdigheder aktivt. 

Kurset styrker jeres brug af stemme og kropssprog

Som underviser er det afgørende, at I udstråler troværdighed og et fagligt overskud – og at I formår at etablere en professionel, personlig og tillidsfuld relation mellem jer selv og deltagerne. Alt det lærer I på kurset. Og I lærer at bruge jeres stemme og jeres kropssprog til at understøtte det via stemmetræning med fokus på tempo, rytme, melodi, betoninger, pauser og volume.

Kurset tager udgangspunkt i jeres undervisning.

Al træningen tager udgangspunkt i jeres egne eksempler og jeres eget faglige indhold for at gøre øvelserne så virkelighedsnære som muligt. Når I går fra kurset, har I således et lille undervisningsmateriale, I kan bruge fremover i jeres arbejde som underviser.

Læs mere om kursusprogrammet

Programmet for kurset

Dag 1 – god og effektiv undervisning

 • Hvad definerer god undervisning?
 • Den nyeste pædagogiske forskning – og hvordan du omsætter den til din egen undervisning.
 • Sådan skaber du en undervisning, der er præget af motivation, engagement og positive relationer.
 • De bedste læringsapps til undervisning.
 • Den perfekte lektion: Få fyldt din værktøjskasse op med 10 konkrete ideer.
 • Undervisningsplanlægning: Tilrettelæg din undervisning, så den bliver effektiv, og du når dine læringsmål.
 • Din egen undervisningsplan – lige til at tage med hjem og bruge efter kursets afslutning.
 • Afsluttende øvelse: Identificér dine største udfordringer som underviser. Dit svar danner grundlaget for den case, du arbejder videre med på kursets anden dag.

Dag 2 – din egen praksis

 • Få personlig feedback på den afsluttende øvelse fra dag 1. Du får desuden tilbudt en coachingsamtale med underviseren, som en del af dit videre arbejde med casen.
 • Vi stiller skarpt på case- og problemorienteret undervisning. Du får viden om, hvorfor det er en supereffektiv metode at anvende i din undervisning.
 • Få teknikkerne til at stille de rigtige spørgsmål, der skaber udvikling og forandring hos dine kursister.
 • Du arbejder med en case fra din egen hverdag, som underviseren har forberedt til dig på baggrund af dine ønsker og behov.
 • Lad dig inspirere af de gode praksiseksempler. Hvilke kneb bruger andre dygtige undervisere?
 • Styrken i videndeling mellem undervisere – hvordan løser vi i fællesskab udfordringer i undervisningen.
 • Kom godt i gang – vi klæder dig på til at prøve nyt i din undervisning.

Dag 3 – performance

 • Fra teori til praksis. Vi sætter fokus på dine performative virkemidler som underviser.
 • Hvordan kan du bruge dit sprog, din krop og din stemme så effektivt som muligt?
 • Vi fokuserer på struktur og sprog med udgangspunkt i den klassiske retorik.
 • Tal til hovedet, hjertet og kroppen. Vi retter igen blikket mod retorikken og relationsarbejdet på et konkret sprogligt og praksisnært plan.
 • Det nonverbale sprog: Du får inspiration til at holde kropsligt fokus og liv i din undervisning.
 • Styrk din stemme. Vi træner vejrtrækning, styrke og tempo.
Undervisere
Dya Se profil
Dya er en erfaren underviser, som i flere år har undervist medarbejdere og ledere i bl.a. kommunikation, kundeservice, præsentationsteknik og personlig gennemslagskraft. Hun er uddannet skuespiller fra Århus Teater og har en master i drama- og teaterpædagogik. Dya er en inspirerende underviser med en bred faglig profil, der gør hende yderst kompetent og nuanceret i sin undervisning. Som skuespiller er Dya Bodilnomineret for sin medvirken i spillefilmen ’Lang historie kort’. Og mange kender hende nok også fra hendes rolle i ’Klovn’.
Kim Se profil
Kim arbejder med teamudvikling og vinderkultur i en bred vifte af organisationer. Facilitering af teamudvikling og undervisning i teamteori er ikke bare et job, men en passion. Kim har en bred erfaringsbase fra sit arbejde med alt fra erhvervsledere, medarbejderteams og frivilligorganisationer til nogle af verdens bedste atleter.
Kim er uddannet cand. scient fra Københavns Universitet med speciale i team coaching og teamudvikling. Han har desuden en master i præstationspsykologi med fokus på teamdynamik.
Ole Se profil
Ole er undervisingskonsulent og forfatter - og så har han selv mere end 15 års undervisningserfaring bag sig. Han har skrevet en række populære og anmelderroste bøger om undervisningsteknik, lærerrollen og forandringspædagogik.

Ole har stor erfaring som kursusleder, og hans undervisning er båret af et højt aktivitetsniveau og en omfattende passion for faget. Han lægger vægt på at forene en stærk faglighed med en et skarpt fokus på kursisternes dagligdag og de konkrete udfordringer, de har. Det handler om, at alle får en masse med hjem, som de praktisk og konkret kan bruge i dagligdagen!
Hvem bør deltage på dette kursus?

Dette kursus i undervisningsteknik er for jer, der har ansvaret for at udvikle andres kompetencer. Kurset er både for jer, der er nye i faget og for jer, der er en erfaren underviser.

Underviseren tager ansvar for din læring!

For AROS KURSER handler alting om at skabe en positiv forandring for jer! Vi spørger derfor ind til jeres behov og forudsætninger inden kurset. Og underviseren hjælper jer til at overføre den nye viden og de nye færdigheder til din dagligdag efter kurset.

 

 

Tilmeld jer, og få en gratis miniguide!

Når I tilmelder jer dette kursus i moderne undervisningsteknik, sender vi jer vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får I enkle tips til, hvordan I får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle jeres fremtidige kurser.

Udfyld formularen, og få et estimat på prisen.
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Kursus i undervisningsteknik: Brænd igennem med din undervisning

  1 Jeg vil gerne modtage et gratis eksemplar af e-bogen "99+1 tips, tricks og hemmeligheder,
  der vil ændre din kommunikation", samt tilmeldes nyhedsbrevet, hvor jeg vil få yderligere gode råd.

  Nu kan du godt begynde at glæde dig til at blive meget klogere!

  Du vil senere i dag eller den næste hverdag få en mail fra en af vores kursussekretærer med alt det, du har brug for at vide.

  Tag en kollega med – og få selv endnu større udbytte!

  Hvis du tager en kollega med, får I begge en rabat (og du får en god sparringspartner, når du kommer tilbage fra kurset). I kan se rabatten i kursusbeskrivelsen (hvor du tilmeldte dig). Ved tilmelding skal din kollega blot gøre opmærksom på, at du også deltager. Så får I begge rabatten.

  Har du spørgsmål?

  Så henvend dig i chatten nede til højre, send en mail til info@arosbusinessacademy.dk eller ring til os på tlf. 70 278 279.

  Vi ser frem til at møde dig

  Aros
  Din besked er blevet sendt.

  Vi bestræber ps på at svare så hurtigt som muligt.

  Har du yderligere spørgsmål er du også velkommen til at ringe til os på 70 278 279

  Aros
  Hent materiale
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Kursus/Uddannelse Kursus i undervisningsteknik: Brænd igennem med din undervisning
  [cf7lead cf7_id='780' debug='false' fields='Company=|First Name=|Last Name=user-name|Email=user-email|Phone=|Title=title|Course name=source|Description=|URL source=url_source']

  Aros

  Kurset var super varieret og godt sammensat, mega dygtige undervisere, fuldt udbytte og meget inspirerende.

  Nicoline Vind

  Kurset var præget af to dygtige undervisere og en god atmosfære. De to undervisere er begge meget kompetente, og de komplementerer hinanden godt. Jeg blev presset ud i de svære situationer på en meget empatisk måde, så jeg på intet tidspunkt var utryg. Det har jeg ikke oplevet før.

  Anette Suhr Rasmussen

  Det var et utroligt veltilrettelagt og inspirerende forløb. Undervisningen var en god kombination af redskaber, oplæg, refleksion og øvelser. Jeg er blevet bedre til at nyde det!

  Lene Bjerg Jacobsen 

  Det var et godt, varieret og dynamisk kursus. Jeg har fået en god føling med mig selv som underviser. Det har ændret noget grundlæggende i min måde at gå til undervisning på.

  Anne Stine Bang-Andersen

  Spændende kursus, det var meget relevant i forhold til min undervisningsteknik. Jeg har lært, hvordan jeg kan gøre min undervisning mere interessant og have mere kommunikation med deltagerne.

  Tamas Kerekes

  97,9%
  af alle kursister

  af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

  Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
  om kommunikation GRATIS!
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.