MasterClass i FN's verdensmål og bæredygtighed

Nok SNAK om bæredygtighed! Nu skal der handling til.

Mød professor Steen Hildebrandt og 7 andre førende eksperter inden for FN’s verdensmål, bæredygtighed og bæredygtig forretningsudvikling på denne praktisk anlagte MasterClass over to intense dage.

 

Derfor skal du deltage på MasterClassen!

 

 • Du får mulighed for at tage det første spadestik til jeres nye bæredygtige strategi
 • Du får inspiration fra en række virksomheder og organisationer, der selv er meget langt med bæredygtig omstilling
 • Workshops med fokus på dig og din virksomhed/organisation, der fokuserer på brainstorm og de indledende skitser til handling
 • Du bliver klogere på, hvordan verdensmålene og bæredygtighed er nøglen til fremtiden for dig og din virksomhed/organisation
 • Denne MasterClass er en investering i virksomhedens fremtid. En virksomhed, der ikke agerer bæredygtigt, er snart ikke længere en bæredygtig virksomhed rent økonomisk.

Næste kursusstart Se alle datoer 19. January 2021, Aarhus 26. January 2021, København
Varighed 2 dage
Tilmeld dig Download som pdf
Driller det? Ring til os på 70 278 279
Scroll down

Du møder disse front-runners!

 • Professor Steen Hildebrandt
 • Christina Blak, kreativ direktør og partner, We Love People
 • Susanne Andersen, senior manager i corporate responsibility, Arla Foods
 • Anna Flysjö, life cycle sustainability manager, Arla Foods
 • Martin Bjergegaard, stifter, able® og i dag serieiværksætter og forfatter
 • Mireille Jakobsen, group CSR manager, BC Hospitality Group (kun København)
 • Line Vind, bæredygtighedskonsulent, Gladsaxe Kommune
 • Martin Manthorpe, direktør for strategi, forretningsudvikling og public affairs, NCC (kun Aarhus)
 • Asbjørn Riis-Søndergaard, bæredygtighedsfilosof og foredragsholder

 

Steen Hildebrandt: “Verdensmålene er handling!”

Det skorter ikke på snak om bæredygtighed og verdensmål, og nu skal der for alvor handles. Derfor inviterer Aros Business Academy i samarbejde med Steen Hildebrandt til denne MasterClass i FN’s verdensmål og bæredygtighed. MasterClassen sætter fokus på de praktiske dimensioner af FN’s verdensmål og bæredygtighed. Derfor har vi sammensat et program, der kombinerer inspirerende oplæg fra forskellige virksomheders bæredygtighedsstrategi med workshopformatet. Du får en blanding af undervisning, gæsteforedrag og praktiske workshops med fokus på egen arbejdsplads.

Business as usual er ikke en mulighed

Vi er nået til et punkt, hvor alt det, der plejede at virke, ikke længere er fremtidens løsning. Men det er ikke kun en dårlig ting. Det gør det nemlig muligt at bruge verdensmålene som et fantastisk nyt mulighedsrum for dig og din virksomhed. Og hvorfor det? Fordi verdensmålenes realisering kræver helt nye former for partnerskaber; Verdensmålene er et nyt paradigme for lederskab; Verdensmålene er forandringsledelse. Vi står over for et reelt paradigmeskift, og det kræver både nytænkning og nye handlinger. På denne MasterClass gør vi bæredygtighed og verdensmål til den nye strategiske dagsorden.

Bæredygtighed er også bundlinje!

Bæredygtighed er et emne, der i stigende grad optager kunder, borgere og forbrugere. Derfor er det også noget, de flytter sig på. Og de flytter sig ofte hurtigt, og med sig tager de deres klik, køb og loyalitet. Formår du og din virksomhed ikke også at flytte jer, risikerer I store tab. Det kan næsten ikke understreges nok. Der skal handles nu, for omstilling, der både er bæredygtig for virksomheden og kloden, tager tid. Vores masterclass fungerer som startskuddet til jeres omstillingsproces.

Lær af de banebrydende front-runners

På vores MasterClass har vi inviteret nogle af Danmarks mest banebrydende virksomheder inden for arbejdet med FN’s verdensmål og bæredygtighed. De har allerede arbejdet længe og seriøst med deres omstilling, og derfor har de gjort sig erfaringer, som du kan bruge. Derudover kan deres erfaringer hjælpe dig med at få konkretiseret, hvad bæredygtig omstilling kan være, få set hvordan det folder sig ud hos andre i praksis, stifte bekendtskab med de barrierer og forhindringer, de har mødt på deres vej – og måske selv undgå dem.

Få inspiration til din egen strategi!

Ideen bag vores MasterClass i FN’s verdensmål og bæredygtighed er at kombinere inspirerende oplæg fra cremen af dansk bæredygtig omstilling med muligheden for at lægge grundstenene til din egen bæredygtige srategi. Derfor efterfølges hvert oplæg af en halv times intensiv workshop, hvor du får fingrene i din egen virksomhed eller organisations specifikke udfordringer og fremtidsperspektiver. På to dage får du selvfølgelig ikke en færdig strategi, men du får måske lagt et solidt fundament eller tegnet de første skitser, der skal være med til at få din virksomhed eller organisation sikkert med i den bæredygtige omstilling.

Hvem bør deltage på vores MasterClass?

MasterClassen er for dig, der vil arbejde praktisk med verdensmålene. Uanset om du lige er startet med at arbejde med verdensmålene eller allerede er i fuld gang, så vil du få masser af brugbar viden og værktøjer, du kan bruge.

 

Vi har sammesat et program, der spænder fra små til store virksomheder over private og offentlige aktører. Lige meget hvor du kommer fra, henvender vores MasterClass sig til dig, der vil vide mere om verdensmålene og få inspiration til at arbejde seriøst med bæredygtighed i din egen virksomhed eller organisation.

Mød disse front-runners!
Anna Flysjö - Arla Se profil
Anna er life cycle sustainability manager i Arla Foods. Hun har arbejdet med bæredygtig fødevarefremstilling i næsten 20 år, og siden 2008 har hun sat miljø og bæredygtighed på dagsordenen i Arla Foods. Her fokuserer hun især på strategiudvikling, miljørapportering samt kommunikation og forskning.

Anna har en Ph.d. i drivhusgasudledning ved mejeriproduktion fra Aarhus Universitet.

Anna og Susanne kommer og fortæller, hvordan Arla arbejder med FN’s verdensmål samt hvordan disse verdensmål danner grobund for samarbejder og partnerskaber.
Asbjørn Riis-Søndergaard Se profil
Asbjørn er bæredygtighedsfilosof og foredragsholder. Han har specialiseret sig i bæredygtighed og FN’s 17 Verdensmål og rådgiver virksomheder og organisationer i bæredygtig branding og udvikling. Derudover holder han foredrag og oplæg på konferencer, workshops, gymnasier mv.

Asbjørn er medlem af millenialnetværket Sustainable Change Makers og er desuden debattør og vært på podcasten Mañana Mañana, hvor han ofte bruger filosofien som afsæt til at tale om bæredygtighed.
Christina Blak Se profil
Christina Blak er kreativ direktør og partner i We Love People, et rådgivningsbureau der arbejder strategisk med blandt andet bæredygtige budskaber i den formålsdrevne økonomi. We Love People vægter purpose over profit, uden at bundlinjefokus forsvinder - noget de har stor erfaring med at hjælpe andre i mål med! Og så er Christina en erfaren facilitator, som er eminent til at få omsat teori til praksis for dig i din situation.
Line Vind - Gladsaxe Kommune Se profil
Line Vind er chefkonsulent i Gladsaxe Kommune. Hun kommer og fortæller om Gladsaxestrategien, som er Gladsaxe Kommunes ambitiøse plan for den strategiske udvikling af en kommune på baggrund af FN’s 17 verdensmål.

I Gladsaxe har man fokuseret på, hvordan FN’s globale mål ikke står i vejen for lokale prioriteter, men tværtimod kan understøtte og bidrage til at løfte barren for lokale indsatser.
Martin Bjergegaard Se profil
Martin Bjergegaard er medstifter af mange virksomheder, herunder Rainmaking, Startupbootcamp og Able. Indtil årsskiftet har hans fokus de seneste par år været på at gennemføre en grøn omlægning hos Able, der dagligt leverer cirka 13.000 måltider til mere end 600 danske arbejdspladser.

Martin har ved indgangen til det nye årti besluttet at gøre sig bredere tilgængelig for den bæredygtige agenda, og fokuserer nu på sin rolle som foredragsholder, forfatter og inspirator.

Martin kommer og fortæller om sin rejse med bæredygtighed, herunder den grønne omstilling, som han stod i spidsen for som direktør for Able i 2018-2019. Han kommer bl.a. ind på, hvilke udfordringer man som leder kan forvente at møde, hvordan man aktiverer sine medarbejdere, involverer sine kunder samt hvordan man forholder sig til de svære valg, der dukker op undervejs.
Martin Manthorpe - NCC Se profil
Martin er direktør for strategi, forretningsudvikling og public affairs hos NCC og desuden bestyrelsesmedlem hos Byggeriets Samfundsansvar.

Martin er uddannet fra IMD Business School, CBS, DTU og Danmarks Ingeniør Akademi.

NCC satser benhårdt på bæredygtighed inden for alle forretningsområder, og Martin kommer og fortæller om NCC's strategiske rejse med FN's verdensmål og bæredygtighed.
Mireille Jakobsen - BC Hospitality Group Se profil
Mireille Jakobsen er Group CSR Manager i hotelgruppen BC Hospitality Group, som er en af Danmarks største virksomheder inden for hoteller, konferencer, messer og hospitality. BCHG har en 360° holistisk tilgang til bæredygtighed, som tager afsæt i FN’s verdensmål og en ambition om, at være pionér på feltet i hospitality branchen. Derfor arbejder de konkret med bæredygtighed som en integreret del af gruppens strategi.

Mireille holder oplæg under titlen: “Hosting Moments That Matter”, hvor hun blandt andet taler om, hvordan BC Hospitality Group arbejder med FN's verdensmål.
Steen Se profil
Steen Hildebrandt er professor emeritus ved Aarhus Universitet, adjungeret professor i ledelse ved Copenhagen Business School og adjungeret professor i ledelse ved Aalborg Universitet.
Steen Hildebrandt er forfatter til mere en 20 anmelderroste bøger om ledelse og betragtes af mange som Danmarks største ekspert inden for ledelse.
Han er desuden medstifter og partner i den private rådgivningsvirksomhed Hildebrandt og Brandi. Virksomheden tæller 35 konsulenter, der rådgiver Danmarks topledere.
Susanne Andersen - Arla Se profil
Susanne er senior manager i corporate responsibilities hos Arla Foods. Det betyder, at hun gennem de sidste næsten 20 år har arbejdet med fødevareproduktion – de sidste 10 år med særligt fokus på social bæredygtighed og udvikling.

Susannes primære arbejdsområde er at sikre Arlas forpligtelser til menneskerettighederne, og hvordan disse forpligtelser kan indgå på et både strategisk og praktisk niveau. Desuden arbejder hun aktivt med, hvordan Arla Foods kan fremme verdensmålene.

Susanne og Anna kommer og fortæller, hvordan Arla arbejder med FN’s verdensmål samt hvordan disse verdensmål danner grobund for samarbejder og partnerskaber.
Program for MasterClass i Aarhus

Programmet i Aarhus

Dag 1

 • Christina Blak & Steen Hildebrandt: Introduktion til FN’s verdensmål og de nye problemløsere
 • Frokost
 • Martin Manthorpe, NCC
 • Workshop #1 ved Christina Blak: hvilket problem vil I bidrage til at løse?
 • Asbjørn Riis-Søndergaard, bæredygtighedsfilosof og foredragsholder
 • Workshop #2 ved Christina Blak: Sæt en modig ambition
 • Opsamling og afrunding ved Christina Blak

 

Dag 2

 • Christina Blak: Bæredygtige forretningsmodeller og handlemuligheder
 • Susanne Andersen og Anna Flysjö, Arla Foods
 • Workshop #3 ved Christina Blak: Drivere og barrierer for bæredygtighed
 • Frokost
 • Martin Bjergegaard, serieiværksætter og forfatter
 • Workshop #4 ved Christina Blak: Hvem kan hjælpe dig?
 • Line Vind, Gladsaxe Kommune
 • Workshop #5 ved Christina Blak: Hvad er jeres formel for forandring?
 • Opsamling og afrunding ved Christina Blak
Program for MasterClass i København

Programmet i København

Dag 1

 • Christina Blak & Steen Hildebrandt: Introduktion til FN’s verdensmål og de nye problemløsere
 • Frokost
 • Martin Bjergegaard, serieiværksætter og forfatter
 • Workshop #1 ved Christina Blak: hvilket problem vil I bidrage til at løse?
 • Mireille Jakobsen, BC Hospitality Group​
 • Workshop #2 ved Christina Blak: Sæt en modig ambition
 • Opsamling og afrunding ved Christina Blak​

 

Dag 2

 • Christina Blak: Bæredygtige forretningsmodeller og handlemuligheder
 • Lind Vind, Gladsaxe Kommune
 • Workshop #3 ved Christina Blak: Drivere og barrierer for bæredygtighed
 • Frokost
 • Susanne Andersen og Anna Flysjö, Arla Foods
 • Workshop #4 ved Christina Blak: Hvem kan hjælpe dig?
 • Asbjørn Riis-Søndergaard, bæredygtighedsfilosof og foredragsholder
 • Workshop #5 ved Christina Blak: Hvad er jeres formel for forandring?
 • Opsamling og afrunding ved Christina Blak
Medarbejderens udbytte
1

Viden: Du får en grundig viden om FN's verdensmål og bæredygtighed leveret af dem, der er kommet længst med reel bæredygtig omstilling i Danmark.

2

Inspiration: MasterClassen er designet til at give dig et væld af nye ideer, der udfordrer nogle af de tanker eller fordomme, du måske allerede har gjort dig om bæredygtighed og muligheden for at komme godt igang med din egen omstilling.

3

Stien er lagt: Vi har skaffet banebrydende virksomheder, der allerede har gjort sig erfaringer med barrierer og udfordringer, der opstår når man arbejder med bæredygtig omstilling og verdensmål. Forhåbentligt kan du undgå eller forberede dig på nogle af de største.

Arbejdsgiverens udbytte
1

Bundlinje: virksomheden kommer et skridt tættere på at flytte sig derhen, hvor brugere, kunder og borgere er. Det giver køb, klik og loyalitet, og det kan ses på bundlinjen.

2

Employer Branding: Om ikke så længe vil det formentligt få stor betydning for både nye og gamle medarbejdere, at deres arbejdsplads markerer sig som en bæredygtig og ansvarlig virksomhed med blikket mod fremtiden. Derfor bliver det nemmere at tiltrække og fastholde de bedste medarbejdere.

3

Fremtidssikring: Denne MasterClass er en investering i virksomhedens fremtid. En virksomhed, der ikke agerer bæredygtigt, er snart ikke længere en bæredygtig virksomhed rent økonomisk.

Næste kursusstart

Vælg den dato & by der passer dig bedst
Aarhus 19. Jan 2021 - 20. Jan 2021
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
9.00-17.00
København 26. Jan 2021 - 27. Jan 2021
Crowne Plaza Copenhagen Towers, København
9.00-17.00
Swipe og se datoer ( 1 flere)
Tilmelding MasterClass i FN’s verdensmål og bæredygtighed
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse MasterClass i FN's verdensmål og bæredygtighed
Sted & Datoer
Jeg vil gerne modtage et gratis eksemplar af e-bogen "99+1 tips, tricks og hemmeligheder,
der vil ændre din kommunikation", samt tilmeldes nyhedsbrevet, hvor jeg vil få yderligere gode råd.

Nu kan du godt begynde at glæde dig til at blive meget klogere!

Du vil senere i dag eller den næste hverdag få en mail fra en af vores kursussekretærer med alt det, du har brug for at vide.

Tag en kollega med – og få selv endnu større udbytte!

Hvis du tager en kollega med, får I begge en rabat (og du får en god sparringspartner, når du kommer tilbage fra kurset). I kan se rabatten i kursusbeskrivelsen (hvor du tilmeldte dig). Ved tilmelding skal din kollega blot gøre opmærksom på, at du også deltager. Så får I begge rabatten.

Har du spørgsmål?

Så henvend dig i chatten nede til højre, send en mail til info@arosbusinessacademy.dk eller ring til os på tlf. 70 278 279.

Vi ser frem til at møde dig

Aros
Tilmeldingbekræftelse
................................................................................................
Din besked er blevet sendt.

Vi bestræber ps på at svare så hurtigt som muligt.

Har du yderligere spørgsmål er du også velkommen til at ringe til os på 70 278 279

Aros
Hent materiale
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse MasterClass i FN's verdensmål og bæredygtighed
[cf7lead cf7_id='780' debug='false' fields='Company=|First Name=|Last Name=user-name|Email=user-email|Phone=|Title=title|Course name=source|Description=|URL source=url_source']

Aros

Det er svært at gøre bedre - mere er der ikke at sige!

Frank Jordt Kappel

Intet over og intet ved siden af! MasterClassen vil have ENORM indflydelse på mit daglige arbejde.

Jacob Lænsø

Det har været et par fantastiske dage med engagement og inspiration til fremtidigt arbejde. Højt fagligt niveau hele vejen rundt!

Henrik Nissen

Det er den bedste undervisning jeg nogensinde har deltaget i!

Birgitte Hougaard

Fantastisk facilitator, super foredragsholdere og entusiastiske deltagere!

Henrik Harborg Blicher

97,9%
af alle kursister

af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
om kommunikation GRATIS!
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.