Forretningsmodeller v. 4.0

Opdag succesen bag forretningsmodeller! Dette kursus klæder dig på til at implementere forretningsmodeller, og forstå hvorfor de er centrale for jeres succes.

 

 

På kurset får du:

 • Viden om trends med succesfulde forretningsmodeller
 • Kendskab til redesign af værdiskabelsen i forretningsmodeller
 • Indsigt i en forretningsmodels kompleksitet
 • Værktøjerne til at implementere Business Model Canvas effektivt
 • Evnen til at skabe værdi i arbejdet med forretningsmodeller
 • Viden om netværksbaserede forretningsmodeller
 • Fornyet inspiration til at arbejde med forretningsmodeller
Næste kursusstart Se alle datoer 06. december 2022, København Ø 07. december 2022, Aarhus
Varighed 1 dag
Pris 6.500 kr. ekskl. moms.
Tilmeld dig Download som pdf
Driller det? Ring til os på 70 278 279
Scroll down

Bliv klogere på tidens forretningstrends

I mange virksomheder og organisationer er forretningsmodellen blevet et større omdrejningspunkt end selve produktet eller den service, man yder. Og det kan der være mange gode grunde til. Vi ser på virksomheder, der giver deres produkter gratis væk til kunderne – og har succes med det. Vi ser på, hvordan offentlige organisationer kan tænke nye forretningsmodeller, der giver borgere og partnere værdi. Og vi ser på, hvordan man kan skabe netværksbaserede forretningsmodeller, der styrker organisationers værdiskabelse.

Skab succes med forretningsmodeller

Kurset starter ud med en forståelsesrejse for at finde ud af, hvad forretningsmodeller overhovedet er, og hvorfor de er centrale for en forretnings succes. Og vi ser på de største danske og internationale succeser, hvor teknologi ikke kunne skabe succesen alene, men kun i symbiose med nye disruptive forretningsmodeller. Undervisningen består af teori og praksis, og vi arbejder løbende med konkrete cases, så du kan få afprøvet din nye viden i praksis.

Vi giver dig en masse spændende læsestof!

For at give dig et reelt kompetenceløft giver vi dig masser af læsestof, som du kan gå i dybden med inden kurset afholdes. Forud for undervisningsdagen skal du læse et pensum på cirka 200 sider. Læsningen klæder dig på til at deltage på kurset og er med til at sikre, at du opnår maksimalt udbytte.

Hvem bør deltage på kurset?

Kurset henvender sig til ledere, der arbejder med eller ønsker at implementere forretningsmodeller i organisationen. Du kan have taget en længere lederuddannelse eller have opnået praktisk erfaring som leder. Er du i tvivl om du er kvalificeret til kurset? Kontakt os på tlf. 70 278 279, så tager vi en snak om dine muligheder.

Programmet for kurset

Program

 • Introduktion: Hvad er en forretningsmodel?
 • Netværksbaserede forretningsmodeller
 • Vi gennemgår en række konkrete forretningsmodeller
 • Den succesfulde virksomhed
 • Skab værdi med Business Model Canvas
Underviser
Morten Se profil
Morten Lund, forsker, entreprenør, leder og konsulent. En af verdens førende eksperter i netværksbaserede forretningsmodeller! Han er internationalt anerkendt for både sit faglige og praktiske arbejde inden for feltet.

Morten er cand.merc. i organisation og strategi og har en ph.d. inden for fagområdet Business Model Innovation. Han har været en del af flere innovative startups og har fortsat sin erhvervsinvolvering sideløbende med sin universitetskarriere som investor, rådgiver og i en lang række bestyrelser.
Medarbejderens udbytte
1

Du får viden om, hvordan du kan implementere Business Model Canvas effektiv i organisationen. Business Model Canvas er et værktøj, du kan bruge i dit arbejde med udviklingen af en forretningsmodel.

2

Du lærer at forstå kompleksiteten bag forretningsmodeller, hvilket gør dig til en central medarbejder i din organisation eller virksomhed. Og du bliver ikke mindst en vigtig sparringspartner på din arbejdsplads.

3

Du får kendskab til konkrete eksempler på, hvordan andre organisationer tidligere har arbejdet med forretningsmodeller. Denne indsigt kan inspirere dig i dit videre arbejde og bidrage til at booste din kreativitet og arbejdsglæde.

Arbejdsgiverens udbytte
1

Din arbejdsgiver får en medarbejder, der er i stand til at skabe værdi gennem forretningsmodeller. Dette gør dig til en kompetent leder, der kan bidrage til organisationens værdiskabelse.

2

Din arbejdsgiver får en inspireret og initiativrig leder, der forstår at arbejde kreativt og effektivt med forrretningsmodeller.

3

Din arbejdsgiver får en leder, der forstår at arbejde med netværksbaserede forretningsmodeller, hvilket kan være afgørende for organisationens fremtidige udvikling.

Næste kursusstart

Vælg den dato & by der passer dig bedst
København Ø 06. december 2022
Comwell Copenhagen Portside
9.00-17.00
6.500 ekskl. moms. Tilmeld dig
Aarhus 07. december 2022
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
9.00-17.00
6.500 ekskl. moms. Tilmeld dig
Swipe og se datoer ( 1 flere)
Tilmelding Forretningsmodeller v. 4.0
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Forretningsmodeller v. 4.0
Sted & Datoer

  Jeg vil gerne modtage et gratis eksemplar af e-bogen "99+1 tips, tricks og hemmeligheder,
  der vil ændre din kommunikation", samt tilmeldes nyhedsbrevet, hvor jeg vil få yderligere gode råd.

  Nu kan du godt begynde at glæde dig til at blive meget klogere!

  Du vil senere i dag eller den næste hverdag få en mail fra en af vores kursussekretærer med alt det, du har brug for at vide.

  Tag en kollega med – og få selv endnu større udbytte!

  Hvis du tager en kollega med, får I begge en rabat (og du får en god sparringspartner, når du kommer tilbage fra kurset). I kan se rabatten i kursusbeskrivelsen (hvor du tilmeldte dig). Ved tilmelding skal din kollega blot gøre opmærksom på, at du også deltager. Så får I begge rabatten.

  Har du spørgsmål?

  Så henvend dig i chatten nede til højre, send en mail til info@arosbusinessacademy.dk eller ring til os på tlf. 70 278 279.

  Vi ser frem til at møde dig

  Aros
  Tilmeldingbekræftelse
  ................................................................................................
  Din besked er blevet sendt.

  Vi bestræber ps på at svare så hurtigt som muligt.

  Har du yderligere spørgsmål er du også velkommen til at ringe til os på 70 278 279

  Aros
  Hent materiale
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Kursus/Uddannelse Forretningsmodeller v. 4.0
  [cf7lead cf7_id='780' debug='false' fields='Company=|First Name=|Last Name=user-name|Email=user-email|Phone=|Title=title|Course name=source|Description=|URL source=url_source']

  Aros
  97,9%
  af alle kursister

  af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

  Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
  om kommunikation GRATIS!
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.