Kursus i konstruktiv feedback

Tag på kursus i feedback-samtaler, og gør det til startskuddet til en stærk feedback-kultur, hvor I gør hinanden bedre på arbejdspladsen.

Hvordan giver man kvalificeret feedback på en konstruktiv måde? Hvordan rammesætter man en feedback-samtale? Og hvilke faldgruber skal man være særlig opmærksom på? Det lærer du på dette kursus – både på et teoretisk og et praktisk niveau. Samtale-teknikkerne kan bruges både til kollegial feedback, og når en leder vil give en medarbejder feedback.

 

På dette kursus lærer du:

  • At strukturere feedback-samtaler
  • At argumentere fagligt og præcist for dine observationer
  • At fremstå undersøgende og anerkendende
  • Hvorfor sandwich-modellen ikke altid er den rigtige at anvende
  • Hvordan en feedback-samtale konkret afvikles i praksis
Næste kursusstart Ny dato på vej
Varighed 1 dag
Pris 5.500 kr. ekskl. moms.
Tilmeld dig Download som pdf
Kurset kan også afholdes hos jer – se mere her
Scroll down

Gør feedback-samtalen til en værdifuld dialog

På dette kursus får du de nødvendige redskaber til at give kvalificeret og konstruktiv feedback. Du vil lære, hvordan du gennem dit mind-set, dit sprog og kropssprog kan gøre feedback-samtalen til en værdifuld faglig interaktion. Og i bedste fald bliver det begyndelsen til, at feedback er en naturlig og effektiv metode til at styrke det faglige miljø på jeres arbejdsplads.

Feedback skal ses som en del af en større sammenhæng.

Feedback har stor betydning for bl.a. kompetenceudvikling, videndeling og kvalitetssikring på en arbejdsplads, ligesom det kan bidrage positivt til de sociale relationer i teamet. Samtidig er det en udfordrende type samtale, fordi nogle mennesker ikke oplever feedback som noget konstruktivt – men i stedet som fx en uretfærdig faglig irettesættelse eller et personligt angreb.

Masser af praktiske øvelser

Kurset har både en teoretisk og praktisk tilgang, hvor der veksles mellem undervisning, dialog og øvelser. Øvelserne tager udgangspunkt i autentiske cases, som du selv medbringer, så det bliver så virkelighedsnært som muligt. Du får gennem øvelserne konkrete værktøjer, som du kan bruge på din arbejdsplads efterfølgende.

Hvem bør deltage på dette kursus

Kurset er til dig, der gerne vil blive mere sikker i at give feedback til kolleger eller medarbejdere. Alle kan uanset erfaringsgrundlag deltage i kurset og der stilles ingen krav til, om du besidder en lederstilling, eller om du er medarbejder.

Underviser
Michael Se profil
Michael har arbejdet med mundtlig kommunikation i praksis siden 1998, og han har stor erfaring med at undervise mange forskellige faggrupper. Udover at undervise anvender han i det daglige de forskellige kommunikationsværktøjer, når han arbejder som proceskonsulent, coach og psykoterapeut.
 
Michael er en struktureret og levende underviser, der bruger sin teoretiske ballast og teaterfærdigheder til at skabe et meget motiverende læringsrum.

Michael er uddannet dramaturg fra Århus Universitet og MA i ’Drama in education’ fra University of Central England i Birmingham. Desuden er han efteruddannet i gestaltterapi, imagoterapi og kognitiv systemisk coaching.
Bestil et skræddersyet kursus til jer!

Som virksomhed kan I bestille en særligt tilpasset udgave af kurset med fokus på jeres medarbejdere, jeres organisation og jeres specifikke behov. Du kan læse mere her eller ringe på tlf. 70 278 279.

 

Giv opmuntrende og lærerig feedback

Dette kursus i konstruktiv feedback klæder dig på til at skulle give og modtage feedback, der gør en forskel for dig selv og andre. Med de helt rette metoder i ærmet kan du skabe en vellykket feedbackkultur, der opmuntrer til læring og sætter fokus på vidensdeling. Du lærer at skabe resultater gennem andre med helt rigtige konstruktive feedbackmetoder og teknikker.

 

På kurset får du:

  • Et stærkt redskab til at skabe resultater ved hjælp af andre
  • Teoretisk og praktisk indsigt i at give og modtage konstruktiv feedback, der opmuntrer til udvikling og læring
  • Bevidsthed om, hvad din feedback til andre fortæller om dig selv
  • Værktøjerne til at skabe en feedbackkultur, hvor vidensdeling er i højsædet
  • Kempotenerne til at bruge feedback aktivt til at opbygge tillid og respekt

 

Opnå bedre resultater

Den rigtige feedback kan være kilde til motivation og udvikling hos dig selv og dine kolleger. På kurset bliver du klædt på til at give og modtage feedback, der gør en forskel. Du får de elt rette metoder at skabe en vellykket feedback-kultur, der opmuntrer til læring og sætter videndeling i højsædet.

 

Det kan være svært at give ros og ris

I mange arbejdsmiljøundersøgelser kommer det gang på gang frem, at man på danske arbejdspladser har svært ved at give og modtage ris og ros. Derfor er det vigtigt, at sætte fokus på kommunikation og feedbackformer, hvilket vi netop går i dybden med på dette kursus.

 

Opnå bedre resultater og relationer

Evnen og modet til at give klar feedback er et af de vigtigste redskaber til at øge jeres resultater og opbygge tillidsfulde relationer på arbejdspladsen. Det er derfor centralt, at du får den nødvendige erfaring der skal til, for at skabe et solidt fundament for en vellykket feedback-kultur.

 

Hvem henvender kurset sig til?

Dette kursus i konstruktiv feedback er for dig, der ønsker at styrke din evn til at give og modtage feedback. Du kan både arbejde i en privat eller offentlig virksomhed. Derudover er feedbackværktøjer særdeles relevante for HR-folk og konsulenter, der arbejder med udvikling af mennesker.

 

Undervisningsformen

På kurset veksles der mellem teori og praksis og der er løbende indlagt øvelser, så du kan få afprøvet din nye viden af. Øvelserne tager udgangspunkt i dig og din hverdag for at sikre optimal læring.

................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Kursus i konstruktiv feedback

Nu kan du godt begynde at glæde dig til at blive meget klogere!

Du vil senere i dag eller den næste hverdag få en mail fra en af vores kursussekretærer med alt det, du har brug for at vide.

Tag en kollega med – og få selv endnu større udbytte!

Hvis du tager en kollega med, får I begge en rabat (og du får en god sparringspartner, når du kommer tilbage fra kurset). I kan se rabatten i kursusbeskrivelsen (hvor du tilmeldte dig). Ved tilmelding skal din kollega blot gøre opmærksom på, at du også deltager. Så får I begge rabatten.

Har du spørgsmål?

Så henvend dig i chatten nede til højre, send en mail til info@arosbusinessacademy.dk eller ring til os på tlf. 70 278 279.

Vi ser frem til at møde dig

Aros
Din besked er blevet sendt.

Vi bestræber ps på at svare så hurtigt som muligt.

Har du yderligere spørgsmål er du også velkommen til at ringe til os på 70 278 279

Aros
Hent materiale
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Kursus i konstruktiv feedback
[cf7lead cf7_id='780' debug='false' fields='Company=|First Name=|Last Name=user-name|Email=user-email|Phone=|Title=title|Course name=source|Description=|URL source=url_source']

Aros
97,9%
af alle kursister

af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
om kommunikation GRATIS!
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.