Forandringsledelse og forandringskommunikation

Forandringsledelse er samtidens og fremtidens vigtigste ledelsesform! Verden er i forandring, og forandringer sker hurtigere og hurtigere. Dette kursus i forandringsledelse og forandrings-kommunikation tager udgangspunkt i, hvordan du som leder eller medarbejder tackler forandringer i arbejdslivet. Hvad enten det er større omlægninger eller blot mindre implementeringer du står over for, vil dette kursus ruste dig til at gennemføre en succesfuld forandringsproces i organisationen.

 

 

Det lærer du på dette kursus:

 • At skabe en brændende platform for en forandring
 • At mobilisere organisationen – ledelse, kolleger og medarbejdere
 • At forstå de mekanismer, der igangsætter forandring
 • At kommunikere forandringer
 • At bruge storytelling i din forandringskommunikation
 • Hvordan du identificerer og håndterer modstand
 • Ledelse af de organisatoriske forandringsprocesser
 • At anvende enkle, gennemprøvede og effektive værktøjer i din styring og ledelse af processen
 • Du får også en Mindex Tænkestil-analyse.

 

Næste kursusstart Se alle datoer 17. september 2018, Aarhus 19. september 2018, København
Varighed 3 dage
Pris 13.500 kr. ekskl. moms. / eller 11.475 kr. med 15 % kollegarabat
Scroll down

Forandringsledelse er samtidens og fremtidens vigtigste ledelsesform!

Verden er i forandring, og forandringer sker hurtigere og hurtigere – drevet af ny teknologi, nye arbejdsformer og globalisering. Kom sikkert igennem alle forandringens faser med dette tætpakkede kursus i forandringsledelse – og lær at styre din arbejdplads eller dit team bedst gennem forandringerne!

 

Kom sikkert gennem alle forandringens faser!

At gennemgå forandringer på arbejdspladsen er ikke altid konfliktfrit. Om det er store, fysiske forandringer som flytning eller sammenlægning af afdelinger, eller mindre forandringer som indførsel af ny teknologi eller nye måder at arbejde på, kan der opstå problemer både for ledere og medarbejdere. For hvordan kommunikerer man bedst forandringerne ud? Og hvordan lægger man den bedste strategi for en smertefri overgang? På dette intensive kursus går vi i dybden med disse essentielle spørgsmål – og giver dig redskaberne til at bruge din nye viden i din konkrete situation.  

 

Få overblik over forandringsprocesserne

På kurset lærer du, hvordan forandringsprocesser faciliteres på den mest optimale måde. Du lærer om forskellige tilgangsvinkler til projektet, samt at identificere organisationens mindset og potentielle modstandspunkter. Du får altså kortlagt både udfordringer og fokuspunkter, der hjælper dig til at forstå og planlægge ud fra, hvordan vi som mennesker håndterer forandring. Samtidig vil kurset også gå i dybden med mobilisering af organisationen, og derved sikre fokus på mål, fakta og resultater.

 

Forandringer handler om mennesker

Det helt centrale i enhver forandringssituation er de mennesker, der påvirkes i processen. Selv tilsyneladende små forandringer som eksempelvis implementering af et nyt IT-system påvirker det daglige arbejdsflow for medarbedjerne. På dette kursus arbejder vi med, hvordan du får det optimale ud af overgangen med det samme. Det betyder, at vi skal arbejde med dig og dine kompetencer – både dem du allerede besidder, og dem du har mulighed for at udvikle.

 

Kurset tilpasses dig og dine udfordringer

Forud for kurset vil du som deltager blive bedt om at beskrive et forandringsforløb, som du har været involveret i. Står du over for dit første forandringsforløb, eller er du generelt bare interesseret i ledelse af forandringer, skal du på tilsvarende måde beskrive din daglige rolle i organisationen og supplere med de overvejelser, som du gør dig om de udfordringer, du forventer at møde.

 

Du får din egen handlingsplan med hjem

Hen over den sidste dag på kurset arbejder vi med individuelle handlingsplaner for, hvordan du som deltager kan fortsætte arbejdet med kursets værktøjer og læring i egen organisation. Når kurset er slut, har hver deltager en handlingsplan for det fortsatte arbejde i egen organisation.

 

Hvem bør deltage på dette kursus?

 • Projektledere
 • Forandringsagenter
 • Ledere og mellemledere
 • Stabsmedarbejdere og funktionschefer
 • Selvstændige
 • Alle der ønsker at arbejde professionelt med forandringsledelse og change management.

Underviser
Lars Se profil
Lars Frisk Rossen har været leder hele sit liv. Fra Livgarden til Maersk, GN Store Nord og LEGO har Lars ledet forandringer og forretningsinitiativer forankret i virksomhedernes respektive strategier. Ved at kombinere den nyeste teori med en legende tilgang til ledelse giver han dig anderledes og energiske veje til at opnå nye resultater i netop din hverdag.
 
Det, der får Lars’ undervisning til at stå frem, er, at han på egen krop har mærket, når værktøjer og metoder både har virket og fejlet. Erfaringer han gerne bringer i spil for at gøre dig til en succes.
Underviseren tager ansvar for din læring!

For AROS KURSER handler alting om at skabe en positiv forandring for dig! Vi spørger derfor ind til dine behov og forudsætninger inden kurset. Og underviseren hjælper dig til at overføre den nye viden og de nye færdigheder til din dagligdag efter kurset. 

Tilmeld dig, og få en gratis miniguide!

Når du tilmelder dig dette kursus i forandringsledelse, sender vi dig vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.

Et kursus, der kan afholdes på dansk eller engelsk hos jer

Dette kursus i forandringsledelse (change management) kan også bestilles som et firmakursus eller kommunekursus. Kurset vil da kunne afholdes på engelsk, hvilket giver mulighed for at inddrage de ledere, der ikke taler dansk. Det giver endnu bedre muligheder for at tilpasse indhold og undervisning til deltagerne. Ring og hør mere på tlf. 70 278 279.

Medarbejderens udbytte
1

Du får et overblik over de forskellige faser og typer af forandringsprocesser, så når du oplever medvind eller modvind i dit professionelle liv, er du forberedt til at håndtere situationen bedst muligt.

2

Når du har lært at balancere teori og praksis, har du redskaberne til at kontrollere og styre forandringsprojektet hele vejen i mål.

3

Dine nye kompetencer stiller dig i en privilegeret position mellem virksomhedens afdelinger og de forskellige led i forandringsprocesserne. Du bliver med andre ord den katalysator, der gennem målrettet og konstruktiv kommunikation, formår at lede hele virksomheden igennem forandringsprocessen uden store konflikter.

Arbejdsgiverens udbytte
1

Med dig som kompetent kaptajn ved roret, vil din virksomhed blive ledt sikkert og trygt gennem forandringsforløbet.

2

Du bliver en central ressource for din virksomhed, når du formår at samle alle lag af organisationen, om det fælles mål at komme smertefrit gennem forandringsprocessen

3

I forandringsprocessen skaber du trivsel på arbejdspladsen. Når du lærer at kommunikere målrettet med hjælp fra værktøjer som positiv kommunikation og konflikthåndtering, vil du være forberedt på effektivt at håndtere forandringsmodstand.

Næste kursusstart

Vælg den dato & by der passer dig bedst
Aarhus 17. sep 2018 - 02. okt 2018
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
9.00-16.00
Uddannelsen består af flere moduler
Dag 1 17.09.2018
Dag 2 18.09.2018
Dag 3 02.10.2018
København 19. sep 2018 - 03. okt 2018
Aros Konference, København
9.00-16.00
Uddannelsen består af flere moduler
Dag 1 19.09.2018
Dag 2 20.09.2018
Dag 3 03.10.2018
Aarhus 13. nov 2018 - 03. dec 2018
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
9.00-16.00
Uddannelsen består af flere moduler
Dag 1 13.11.2018
Dag 2 14.11.2018
Dag 3 03.12.2018
København 19. nov 2018 - 04. dec 2018
Aros Konference, København
9.00-16.00
Uddannelsen består af flere moduler
Dag 1 19.11.2018
Dag 2 20.11.2018
Dag 3 04.12.2018
Swipe og se datoer ( 3 flere)
Tilmelding Forandringsledelse og forandringskommunikation
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Forandringsledelse og forandringskommunikation
Sted & Datoer
Jeg vil gerne modtage et gratis eksemplar af e-bogen "99+1 tips, tricks og hemmeligheder,
der vil ændre din kommunikation", samt tilmeldes nyhedsbrevet, hvor jeg vil få yderligere gode råd.

Nu kan du godt begynde at glæde dig til at blive meget klogere!

Du vil senere i dag eller den næste hverdag få en mail fra en af vores kursussekretærer med alt det, du har brug for at vide.

Tag en kollega med – og få selv endnu større udbytte!

Hvis du tager en kollega med, får I begge en rabat (og du får en god sparringspartner, når du kommer tilbage fra kurset). I kan se rabatten i kursusbeskrivelsen (hvor du tilmeldte dig). Ved tilmelding skal din kollega blot gøre opmærksom på, at du også deltager. Så får I begge rabatten.

Har du spørgsmål?

Så henvend dig i chatten nede til højre, send en mail til info@arosbusinessacademy.dk eller ring til os på tlf. 70 278 279.

Vi ser frem til at møde dig

Aros
Tilmeldingbekræftelse
................................................................................................
Din besked er blevet sendt.

Vi bestræber ps på at svare så hurtigt som muligt.

Har du yderligere spørgsmål er du også velkommen til at ringe til os på 70 278 279

Aros
Hent materiale
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Forandringsledelse og forandringskommunikation

Du får desuden en mail med ledige kursusdatoer.

Ja tak, sæt mig gerne på nyhedsbrevet
(ligesom 30.453 andre videbegærlige)

Aros

Kursus af rigtig godt niveau med en dygtig underviser. Jeg har fået helt konkrete værktøjer og teorier til at drive forandringer, som har dækket nogle blinde vinkler – jeg glæder mig til at komme i gang med at bruge dem. Underviseren var helt suveræn. Meget lyttende og modig – han var klar på at blive udfordret, tog kritiske spørgsmål til efterretning og lyttede til vores kritik. Jeg blev udfordret på en saglig og konstruktiv måde.

Kasper Nymand

Kurset var virkelig brugbart, og underviseren var helt fantastisk.

Sabrine Schmidt

Kurset var af super kvalitet. Martin er en usædvanlig dygtig og engageret underviser med en operationel tilgang til tingene og der var en velafbalanceret vekslen mellem teori og praksis. Han har en rigtig god evne til at være nærværende, lyttende og involverende, og dermed gøre sin undervisning særdeles relevant for deltagerne.

Birgitte Fogelberg Sommer

Rigtig god kursusoplevelse, med et meget passende fagligt niveau. Efter kurset er jeg blevet bedre til at bruge forandringsprocesserne aktivt, og jeg er blevet rustet til at agere korrekt fra processens start. Underviseren var dygtig til at tilpasse stoffet til os, og skabte et aktivt og dynamisk læringsmiljø.

Hanna Birna Sigurdardottir

97,9%
af alle kursister

mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
om kommunikation GRATIS!
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.