Forandringsledelse og forandringskommunikation

Forandringsledelse er samtidens og fremtidens vigtigste ledelsesform! Forandring er blevet et vilkår, den moderne arbejdsplads må lære at navigere i for at følge med. Dette kursus i forandringsledelse og forandringskommunikation tager udgangspunkt i, hvordan du som leder eller medarbejder tackler et arbejdsliv fyldt med forandringer. Hvad enten det er større omlægninger eller en hektisk, forandringsfyldt hverdag, vil dette kursus ruste dig til at agere agilt og være i stand til at navigere dit team eller din organisation gennem forandringsfyldt terræn.

 

Det lærer du på dette kursus:

 • At skabe en brændende platform for en forandring
 • At mobilisere organisationen – ledelse, kolleger og medarbejdere
 • At forstå de mekanismer, der igangsætter forandring
 • At kommunikere forandringer
 • At bruge storytelling i din forandringskommunikation
 • Hvordan du identificerer og håndterer modstand
 • Ledelse af de organisatoriske forandringsprocesser
 • At anvende enkle, gennemprøvede og effektive værktøjer i din styring og ledelse af processen
 • Du får også en Mindex Tænkestil-analyse.

 

Næste kursusstart Se alle datoer 29. marts 2022, Aarhus 05. april 2022, København
Varighed 3 dage
Pris 11.500 kr. ekskl. moms.
Tilmeld dig Download som pdf
Driller det? Ring til os på 70 278 279
Scroll down

Forandringsledelse er samtidens og fremtidens vigtigste ledelsesform!

Verden er i forandring, og forandringer sker hurtigere og hurtigere – drevet af ny teknologi, nye arbejdsformer og globalisering. Om få år er forandringsledelse ikke bare en særlig ledelsesdisciplin, men måden vi udøver ledelse på generelt. Kom fremtiden i forkøbet med dette kursus i forandringsledelse, og lær, hvordan du som leder kan agere agilt og styrke din arbejdsplads og dit team i en forandringsfyldt hverdag. 

Lær at manøvrere i både forandringen og dens konflikter

At gennemgå forandringer på arbejdspladsen er ikke altid konfliktfrit. Om det er store, fysiske forandringer som flytning eller sammenlægning af afdelinger, eller mindre forandringer som indførsel af ny teknologi eller nye måder at arbejde på, kan der opstå problemer både for ledere og medarbejdere. Men det handler ikke om at undgå konflikterne. Tværtimod skal du som leder kunne imødekomme dem og vide, hvordan du håndterer dem konstruktivt. På dette intensive lederkursus arbejder vi med konfliktens faldgruber, og hvordan vi agerer agilt og konstruktivt i et forandringernes konfliktfyldte miljø. 

Bliv klogere på forandring – og på din organisation

På kurset lærer du, hvordan forandringsprocesser faciliteres på den mest optimale måde. I en blanding af klassisk forandringsteori og agile ledelsesprincipper krydret med din egen og underviserens erfaring, kommer vi så tæt på din virkelighed som muligt. Du identificerer organisationens mindset og potentielle modstandspunkter og arbejder med det, så du ved, hvordan du kan sikre fremdrift mellem styring og ledelse. 

Forandringer handler om mennesker

Det helt centrale i enhver forandringssituation er de mennesker, der påvirkes i processen. Selv tilsyneladende små forandringer som eksempelvis implementering af et nyt IT-system påvirker det daglige arbejdsflow for medarbedjerne. Uden tillid får du aldrig forandringerne til at ske. På dette lederkursus arbejder vi med, hvordan du får det optimale ud af overgangen med det samme. Det betyder, at vi skal arbejde med dig og dine kompetencer – både dem du allerede besidder, og dem du har mulighed for at udvikle.

Lederkurset tilpasses dig og dine udfordringer

Forud for kurset vil du som deltager blive bedt om at beskrive et forandringsforløb, som du har været involveret i. Står du over for dit første forandringsforløb, eller er du generelt bare interesseret i ledelse af forandringer, skal du på tilsvarende måde beskrive din daglige rolle i organisationen og supplere med de overvejelser, som du gør dig om de udfordringer, du forventer at møde.

Du får din egen handlingsplan med hjem

Hen over den sidste dag på kurset arbejder vi med individuelle handlingsplaner for, hvordan du som deltager kan fortsætte arbejdet med kursets værktøjer og læring i egen organisation. Når kurset er slut, har hver deltager en handlingsplan for det fortsatte arbejde i egen organisation.

Hvem bør deltage på dette kursus?

 • Projektledere
 • Forandringsagenter
 • Ledere og mellemledere
 • Stabsmedarbejdere og funktionschefer
 • Selvstændige
 • Alle der ønsker at arbejde professionelt med forandringsledelse og change management.
Underviser
Lene Se profil
Lene er partner i konsulentvirksomheden Genux Executive og bestyrelsesmedlem i PILA Pharma AB m.fl. Lene har tidligere haft senior operationelle lederroller i Novo Nordisk, Roche og Astra, hvor hun var ansvarlig for forretningsudvikling, strategisk marketing og partnerskaber.

I dag arbejder Lene som konsulent, hvor hun hjælper ledere med at lede forandringer, bygge stærke lederteams, udvikle personligt lederskab og gennemføre strategiske tiltag.

Lene har en MSc i Ansvarlig ledelse og bæredygtighed (2013) samt en HD i organisation (1989).

Når Lene underviser er det med en praksisnær tilgang og fokus på brug af værktøjer og modeller i egen kontekst. Hendes undervisningsstil er engagerende, interaktiv og med god energi, hvor egne udfordringer bliver sat i spil.
Underviseren tager ansvar for din læring!

For AROS KURSER handler alting om at skabe en positiv forandring for dig! Vi spørger derfor ind til dine behov og forudsætninger inden kurset. Og underviseren hjælper dig til at overføre den nye viden og de nye færdigheder til din dagligdag efter kurset. 

Tilmeld dig, og få en gratis miniguide!

Når du tilmelder dig dette kursus i forandringsledelse, sender vi dig vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.

Et kursus, der kan afholdes på dansk eller engelsk hos jer

Dette kursus i forandringsledelse (change management) kan også bestilles som et firmakursus eller kommunekursus. Kurset vil da kunne afholdes på engelsk, hvilket giver mulighed for at inddrage de ledere, der ikke taler dansk. Det giver endnu bedre muligheder for at tilpasse indhold og undervisning til deltagerne. Læs videre her, eller ring og hør mere på tlf. 70 278 279.

Medarbejderens udbytte
1

Du får et overblik over de forskellige faser og typer af forandringsprocesser, så når du oplever medvind eller modvind i dit professionelle liv, er du forberedt til at håndtere situationen bedst muligt. Det gælder både de store, planlagte forandringer og de konstante forandringer, der er en del af hverdagen.

2

Når du har lært at balancere teori og praksis, har du redskaberne til at føre dit team trygt gennem forandringsfyldt terræn.

3

Dine nye kompetencer stiller dig i en privilegeret position mellem virksomhedens afdelinger og de forskellige led i forandringsprocesserne. Du bliver med andre ord den katalysator, der gennem målrettet og konstruktiv kommunikation, formår at lede hele virksomheden igennem forandringer uden store konflikter.

Arbejdsgiverens udbytte
1

Med dig som kompetent kaptajn ved roret, vil din virksomhed blive ledt sikkert og trygt gennem forandringsforløbet og arbejdsgange.

2

Du bliver en central ressource for din virksomhed, når du formår at samle alle lag af organisationen, om det fælles mål og således skabe sammenhold og effektivitet på tværs af organisationen.

3

I forandringsprocessen skaber du trivsel på arbejdspladsen. Når du lærer at kommunikere målrettet med hjælp fra værktøjer som positiv kommunikation og konflikthåndtering, vil du være forberedt på effektivt at håndtere forandringsmodstand.

Næste kursusstart

Vælg den dato & by der passer dig bedst
Aarhus 29. marts 2022
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
9.00-16.00
Uddannelsen består af flere moduler
Modul 1: 29.03.2022 + 30.03.2022
Modul 2: 12.04.2022
11.500 ekskl. moms. Tilmeld dig
København 05. april 2022
Aros Konference, København
9.00-16.00
Uddannelsen består af flere moduler
Modul 1: 05.04.2022 + 06.04.2022
Modul 2: 19.04.2022
11.500 ekskl. moms. Tilmeld dig
Aarhus 30. august 2022
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
9.00-16.00
Uddannelsen består af flere moduler
Modul 1: 30.08.2022 + 31.08.2022
Modul 2: 27.09.2022
11.500 ekskl. moms. Tilmeld dig
København 06. september 2022
Aros Konference, København
9.00-16.00
Uddannelsen består af flere moduler
Modul 1: 06.09.2022 + 07.092022
Modul 2: 21.09.2022
11.500 ekskl. moms. Tilmeld dig
Swipe og se datoer ( 3 flere)
Tilmelding Forandringsledelse og forandringskommunikation
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Forandringsledelse og forandringskommunikation
Sted & Datoer

  Jeg vil gerne modtage et gratis eksemplar af e-bogen "99+1 tips, tricks og hemmeligheder,
  der vil ændre din kommunikation", samt tilmeldes nyhedsbrevet, hvor jeg vil få yderligere gode råd.

  Nu kan du godt begynde at glæde dig til at blive meget klogere!

  Du vil senere i dag eller den næste hverdag få en mail fra en af vores kursussekretærer med alt det, du har brug for at vide.

  Tag en kollega med – og få selv endnu større udbytte!

  Hvis du tager en kollega med, får I begge en rabat (og du får en god sparringspartner, når du kommer tilbage fra kurset). I kan se rabatten i kursusbeskrivelsen (hvor du tilmeldte dig). Ved tilmelding skal din kollega blot gøre opmærksom på, at du også deltager. Så får I begge rabatten.

  Har du spørgsmål?

  Så henvend dig i chatten nede til højre, send en mail til info@arosbusinessacademy.dk eller ring til os på tlf. 70 278 279.

  Vi ser frem til at møde dig

  Aros
  Tilmeldingbekræftelse
  ................................................................................................
  Din besked er blevet sendt.

  Vi bestræber ps på at svare så hurtigt som muligt.

  Har du yderligere spørgsmål er du også velkommen til at ringe til os på 70 278 279

  Aros
  Hent materiale
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Kursus/Uddannelse Forandringsledelse og forandringskommunikation
  [cf7lead cf7_id='780' debug='false' fields='Company=|First Name=|Last Name=user-name|Email=user-email|Phone=|Title=title|Course name=source|Description=|URL source=url_source']

  Aros

  Underviseren gjorde en kæmpe indsat for at favne os alle - til trods for forskelligheder i både personligheder, uddannelse, jobs og udfordringer - Kæmpe kredit til ham - det gjorde han virkelig godt. Man blev set og hørt!

  Laila Scharff

  Underviseren er en meget faglig dygtig person, som formåede at give undervisningen et fagligt niveau, som virkelig gav mening og blev brugbart. Jeg synes det var fantastisk at komme hjem med nogle få nedskrevne meget vigtige notater, som jeg helt sikker ved jeg kan tage frem og bruge i min hverdag, og ikke en hel mappe med kopierede A4 sider, som bare vil blive sat ind på hylden og aldrig blive brugt. Ligeledes gav han undervisningen et sjovt input, men stadig med faglig relevans.

  Lene Lysbjerg Skjoldborg

  Lene Lysbjerg Skjoldborg

  Underviseren er ekstremt dygtig! Han er dygtig til at formidle stoffet på en måde, som fanger mig og de øvrige på kurset. Og så er han en mester i at give eksempler fra det virkelig liv på ALT.

  Lotte Bendix Buchhave

  Kursus af rigtig godt niveau med en dygtig underviser. Jeg har fået helt konkrete værktøjer og teorier til at drive forandringer, som har dækket nogle blinde vinkler – jeg glæder mig til at komme i gang med at bruge dem. Underviseren var helt suveræn. Meget lyttende og modig – han var klar på at blive udfordret, tog kritiske spørgsmål til efterretning og lyttede til vores kritik. Jeg blev udfordret på en saglig og konstruktiv måde.

  Kasper Nymand

  Kurset var virkelig brugbart, og underviseren var helt fantastisk.

  Sabrine Schmidt

  97,9%
  af alle kursister

  af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

  Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
  om kommunikation GRATIS!
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.