PRINCE2® Foundation

Få de grundlæggende kompetencer indenfor verdens førende projektledelsesmetode.

Dette intensive kursus giver dig en grundlæggende forståelse af PRINCE2®, det vil sige metoden, principperne og anvendelsen. Kurset er en kombination af e-learning og kompetent undervisning ved en akkrediteret underviser og afsluttes med den akkrediterede PRINCE2® Foundation eksamen og certificering.

 

På dette kursus gennemgår vi:

 • Grundlæggende projektmodel, principperne, temaerne og processerne
 • Organisation – projektorganisering, rollerne og ansvaret
 • Business case – udarbejdelse og vedligeholdelse
 • Kvalitet – planlægning og kontrol
 • Planlægning – produktfokus, nedbrydning og flow
 • Risiko – planlægning, styring og handling
 • Fremdrift – tolerancer, afvigelsesstyring og faseopdeling
 • Ændringer – konfigurationsstyring, emnehåndtering og baseline
 • Processer – vejen fra projektets start til målet.
Næste kursusstart Se alle datoer Ny dato på vej
Varighed 2 dage
Pris 11.900 kr. ekskl. moms.
Tilmeld dig Download som pdf
Kurset kan også afholdes hos jer – se mere her
Scroll down

PRINCE2®  – en af verdens mest udbredte projektmetoder

PRINCE2® er en projektledelsesmetode for enhver organisation, som ønsker øget produktivitet og effektive forretningsmæssige resultater. PRINCE2® anvendes af et meget stort antal organisationer, private som offentlige, i mere end 150 lande, og anvendelsen er fortsat stigende. PRINCE2® er anerkendt som den førende projektledelsesmetode, og antallet af personer, som bliver uddannet i PRINCE2®, stiger med ca. 20 % om året.

PRINCE2® is a Registrered Trade Mark of AXELOS Limited. All rights reserved.PRINCE2® courses are provided in association with Mentorix Aps. Mentorix is an Accredited Training Organisation (ATO) under PeopleCert, EXIN and APMG.

Med kurset får du en PRINCE2® Foundation certificering

På dette kursus vil du få en grundlæggende og bred forståelse af PRINCE2® -metoden og dens praktiske anvendelse i et projektarbejde, og du vil kunne deltage på alle niveauer i et PRINCE2® projektarbejde.

Ved bestået eksamen opnås internationalt anerkendt certificering som ”PRINCE2® Foundation” i en af verdens mest udbredte projektmetoder.

Undervisningsform

Kurset gennemføres som en kombination af e-learning og et 2-dages-kursus med en akkrediteret underviser. På kurset veksles mellem oplæg og gruppeøvelser med fokus på den praktiske anvendelse af PRINCE2®. Du skal forvente ca. 30 timer til e-learning- modulet og 1 times hjemmearbejde mellem hver kursusdag.

Du får en samlet pakke til blot 10.900 kr.

Med dette kursus får du alt med i pakken. E-learningmodulet består af:  

 • Adgang til hhv. dansk og engelsk e-learning til PRINCE2® Foundation med 12 måneders online adgang via PC, tablets og mobile enheder inkl. iPad, iPhone mm.
 • Videobaseret træning af akkrediteret instruktør
 • Quizzer
 • Officielle testeksamener
 • Skabeloner til centrale projektdokumenter
 • Nyttige værktøjer til bl.a. interessenthåndtering, estimering og risikovurdering
 • Gode råd til studie- og eksamensforberedelse
 • Online-adgang til en akkrediteret træner før, under og efter kurset
 • Den officielle PRINCE2® manual.

 

I løbet af de to kursusdage får du desuden: 

 • Kursusmateriale inkl. slides, noter og øvelser
 • Undervisning i to dage fra kl. 9-16 med afsluttende eksamen
 • Forplejning
 • Diplom.
Underviser
Jacob Se profil
Jacob har i mere end 10 år arbejdet med procesoptimering i såvel produktions- som administrationsmiljøer. Jacob er akkrediteret PRINCE2® Trainer og Lean Facilitator. Derudover er han certificeret SCRUM Master® og Belbin®.

Jacob er uddannet civilingeniør fra Aalborg Universitet og har en CBA fra Business Academy South West. 
Hvem bør deltage på kurset

Projektdeltagere samt nye og øvede projektledere, der ønsker en certificering i PRINCE2® Foundation.

Medarbejderens udbytte
1

Du når simpelthen mere i løbet af din arbejdsdag, når du efter endt kursus har lært at effektivisere produktiviteten i din arbejdsgang.

2

Ved bestået eksamen kommer du hjem med en PRINCE2® Foundation eksamen og certificering, der styrker dit CV og åbner desuden nye døre for din fremtidige karriere.

3

Med et indgående kendskab til PRINCE2® processens principper og metoder, får du det overordnede overblik over processen, der giver dig autoritet over for dine kolleger og ledere.

Arbejdsgiverens udbytte
1

Din arbejdsplads får en medarbejder, der kompetent og selvsikkert kan indgå i et PRINCE2® projektarbejde. Fra starten af vil du altså være en central nøglefigur, der kan tage styring i projektet fra start.

2

Du bliver et aktiv for virksomheden som ekspert i en metode med fokus på produktivitet og effektive forretningsrelaterede resultater. Når virksomhedens værdi bliver øget på baggrund af implementeringen af den nye metode, bliver du med andre ord en central spiller i processen.

3

På kurset lærer du ledelsesprincipper, der ikke kun kommer din egen arbejdsindsats til gode. Din nye kompetence løfter hele virksomhedens effektivitet og produktivitet, fordi din nye indstilling vil smitte af på dine kolleger.

Næste kursusstart

Vælg den dato & by der passer dig bedst
Tilmelding PRINCE2® Foundation
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse PRINCE2® Foundation
Sted & Datoer

  1 Jeg vil gerne modtage et gratis eksemplar af e-bogen "99+1 tips, tricks og hemmeligheder,
  der vil ændre din kommunikation", samt tilmeldes nyhedsbrevet, hvor jeg vil få yderligere gode råd.

  Nu kan du godt begynde at glæde dig til at blive meget klogere!

  Du vil senere i dag eller den næste hverdag få en mail fra en af vores kursussekretærer med alt det, du har brug for at vide.

  Tag en kollega med – og få selv endnu større udbytte!

  Hvis du tager en kollega med, får I begge en rabat (og du får en god sparringspartner, når du kommer tilbage fra kurset). I kan se rabatten i kursusbeskrivelsen (hvor du tilmeldte dig). Ved tilmelding skal din kollega blot gøre opmærksom på, at du også deltager. Så får I begge rabatten.

  Har du spørgsmål?

  Så henvend dig i chatten nede til højre, send en mail til info@arosbusinessacademy.dk eller ring til os på tlf. 70 278 279.

  Vi ser frem til at møde dig

  Aros
  Tilmeldingbekræftelse
  ................................................................................................
  Din besked er blevet sendt.

  Vi bestræber ps på at svare så hurtigt som muligt.

  Har du yderligere spørgsmål er du også velkommen til at ringe til os på 70 278 279

  Aros
  Hent materiale
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Kursus/Uddannelse PRINCE2® Foundation
  [cf7lead cf7_id='780' debug='false' fields='Company=|First Name=|Last Name=user-name|Email=user-email|Phone=|Title=title|Course name=source|Description=|URL source=url_source']

  Aros

  Kurset får stor indflydelse på mit fremtidige arbejde – PRINCE2® er en tilgang, der kan anvendes i mange sammenhænge. Underviseren havde en stor viden om PRINCE2®, som han var god til at formidle. Han satte ideelle læringsrammer for kurset.

  Louise Tüxen

  97,9%
  af alle kursister

  af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

  Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
  om kommunikation GRATIS!
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.