PRINCE2® Practitioner

Kom helt i dybden med verdens førende projektledelsesmetode!

Dette intensive kursus er en overbygning til PRINCE2®Foundation, der gør dig i stand til at fungere som projektleder for selv komplekse projekter. Du vil lære at planlægge, organisere og styre projekterne sikkert i mål ved hjælp af dine værktøjer fra PRINCE2®. For at deltage i kurset skal du have bestået PRINCE2® Foundation.

 

 

På dette kursus får du:

 • Indgående forståelse for PRINCE2® metodens anvendelse i praksis.
 • Værktøjerne til at tilpasse PRINCE2® til dit projektmiljø.
 • En officiel testeksamen i den akkrediterede PRINCE2® Practitioner.
 • Adgang til kompetent og ambitiøs e-learning før, under og efter forløbet.
Næste kursusstart Se alle datoer Ny dato på vej
Varighed 2 dage
Pris 11.900 kr. ekskl. moms.
Tilmeld dig Download som pdf
Kurset kan også afholdes hos jer – se mere her
Scroll down

Tag skridtet videre

På kurset “PRINCE2® Foundation” lærte du om de grundlæggende principper og mekanismer, men nu er det tid til at tage skridtet videre. Med “PRINCE2® Practitioner” kommer du hele vejen rundt om den anerkendte PRINCE2® metode. Kurset giver dig brugbar viden om projektledelse, som du kan anvende i praksis i rollen som projektleder. Og du får forståelse for, hvornår og hvordan forskellige ledelsesprodukter bør anvendes i konkrete situationer. Med baggrund i PRINCE2® bliver du ekspert i projektledelse. Som bevis på dette modtager du et PRINCE2® Practitioner certificeret bevis, efter en bestået eksamen.

PRINCE2® – en af verdens mest udbredte projektmetoder

PRINCE2® er en projektledelsesmetode for enhver organisation, som ønsker øget produktivitet og effektive forretningsmæssige resultater. PRINCE2® anvendes af et meget stort antal organisationer, private som offentlige, i mere end 150 lande, og anvendelsen er fortsat stigende. PRINCE2® er anerkendt som den førende projektledelsesmetode, og antallet af personer, som bliver uddannet i PRINCE2®, stiger med ca. 20 % om året.

PRINCE2® is a Registrered Trade Mark of AXELOS Limited. All rights reserved.PRINCE2® courses are provided in association with Mentorix Aps. Mentorix is an Accredited Training Organisation (ATO) under PeopleCert, EXIN and APMG.

Med kurset får du en PRINCE2® Practitioner certificering

På dette kursus vil du få indgående kendskab til PRINCE2® metoden og dens praktiske anvendelse i et projektarbejde, og du vil kunne deltage på alle niveauer i et PRINCE2® projektarbejde.

Det er primært gennem case-arbejdet, at du opnår en dybere indsigt i metodens praktiske aspekter. Efter kurset vil du kunne tilpasse anvendelsen af PRINCE2® til netop dit projektforløb, og du bliver i stand til at kunne anvende PRINCE2® i rollen som projektleder. Du får envidere forståelse for, hvordan de forskellige ledelsesprodukter anvendes mest effekticvt i et projektmiljø baseret på PRINCE2®.

Kurset afsluttes med en eksamen i den akkrediterede PRINCE2® Practitioner, bestående af 80 spørgsmål fordelt på 8 områder. Ved bestået eksamen opnås internationalt anerkendt certificering som ”PRINCE2® Practitioner”, som er en af verdens mest udbredte projektmetoder.

Du får en samlet pakke til blot 10.900 kr.

Med dette kursus får du alt med i pakken. E-learningmodulet består af:  

 • Adgang til hhv. dansk og engelsk e-learning til PRINCE2®Practitioner med 12 måneders online adgang via PC, tablets og mobile enheder inkl. iPad, iPhone mm.
 • Videobaseret træning af akkrediteret instruktør
 • Quizzer
 • Officiel testeksamen
 • Skabeloner til centrale projektdokumenter
 • Nyttige værktøjer til bl.a. interessenthåndtering, estimering og risikovurdering
 • Gode råd til studie- og eksamensforberedelse
 • Online-adgang til en akkrediteret træner før, under og efter kurset
 • Den officielle PRINCE2® manual
 • 1 eksamensafgift til APMG.

 

I løbet af de to kursusdage får du desuden:

 • Kursusmateriale inkl. slides, noter og øvelser
 • Undervisning i to hele dage med en afsluttende eksamen
 • Forplejning
 • Diplom.
Hvem bør deltage på kurset?

Kurset er for den lettere øvede eller øvede projektleder, der har taget PRINCE2® Foundation, og som ønsker en dybere indsigt i den praktiske anvendelse af PRINCE2® metoden.

Underviser
Jacob Se profil
Jacob har i mere end 10 år arbejdet med procesoptimering i såvel produktions- som administrationsmiljøer. Jacob er akkrediteret PRINCE2® Trainer og Lean Facilitator. Derudover er han certificeret SCRUM Master® og Belbin®.

Jacob er uddannet civilingeniør fra Aalborg Universitet og har en CBA fra Business Academy South West. 
Undervisningsform

Kurset gennemføres som et “Blended Learning-forløb”, hvor undervisningen består af forberedelse gennem e-learning, som suppleres med et traditionelt kursus fordelt på to dage. På kurset veksles der mellem oplæg fra den akkrediterede instruktør og eksamensrelaterede opgaver. Undervisningsformen er en blanding mellem tavleundervisning, case-arbejde og eksamenstræning. Hele forløbet afsluttes med den akkrediterede PRINCE2® Practitioner eksamen. Du skal forvente ca. 1 times hjemmearbejde mellem hver kursusdag.

Forberedelse

Kurset er designet som overbygning til PRINCE2® Foundation. 

Har du inden for de seneste 6 måneder bestået et PRINCE2® Foundation-forløb, skal du beregne ca. 10 timers forberedelse i form af repetition, case-arbejde og eksamenstræning. Er det mere end 6 måneder siden, du har taget PRINCE2® Foundation, må du forvente noget mere forberedelsestid til genopfriskning af de forskellige principper og begreber.

Medarbejderens udbytte
1

Du bliver bedre til at varetage din rolle som projektleder for komplekse projekter, ved systematisk at organisere og planlægge projekter ud fra PRINCE2® metoden.

2

Du lærer tilpasse PRINCE2® metoden til det enkelte projekt og projektmiljø, gennem din fornyede forståelse for sammensætningen af de forskellige ledelsesprodukter.

3

Du modtager et PRINCE2® Practitioner certificeret bevis, efter en bestået eksamen, som bevis på dine nye evner og din nye viden.

Arbejdsgiverens udbytte
1

Din virksomhed får en PRINCE2® ekspert, klar til selvsikkert at lede og indgå i et PRINCE2® projektarbejde. Din chef kan altså roligt betro dig vigtige opgaver til dig, fordi du har den nødvendige viden og ekspertise.

2

Du bliver en vigtig vidensbank, din virksomhed kan konsultere. Den teori og de principper, du introducerer på arbejdspladsen, giver hele virksomhedens produktivitet og værdi et løft, fordi du lærer at facilitere succesfulde og produktive projekter.

3

Du bliver en inspirationskilde for dine omgivelser med din nye, friske tilgang til projekthåndtering – De anderkendte principper og projektforbedrende fra PRINCE2® vil blive spredt til hele virksomheden gennem dig.

Næste kursusstart

Vælg den dato & by der passer dig bedst
Tilmelding PRINCE2® Practitioner
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse PRINCE2® Practitioner
Sted & Datoer

  1 Jeg vil gerne modtage et gratis eksemplar af e-bogen "99+1 tips, tricks og hemmeligheder,
  der vil ændre din kommunikation", samt tilmeldes nyhedsbrevet, hvor jeg vil få yderligere gode råd.

  Nu kan du godt begynde at glæde dig til at blive meget klogere!

  Du vil senere i dag eller den næste hverdag få en mail fra en af vores kursussekretærer med alt det, du har brug for at vide.

  Tag en kollega med – og få selv endnu større udbytte!

  Hvis du tager en kollega med, får I begge en rabat (og du får en god sparringspartner, når du kommer tilbage fra kurset). I kan se rabatten i kursusbeskrivelsen (hvor du tilmeldte dig). Ved tilmelding skal din kollega blot gøre opmærksom på, at du også deltager. Så får I begge rabatten.

  Har du spørgsmål?

  Så henvend dig i chatten nede til højre, send en mail til info@arosbusinessacademy.dk eller ring til os på tlf. 70 278 279.

  Vi ser frem til at møde dig

  Aros
  Tilmeldingbekræftelse
  ................................................................................................
  Din besked er blevet sendt.

  Vi bestræber ps på at svare så hurtigt som muligt.

  Har du yderligere spørgsmål er du også velkommen til at ringe til os på 70 278 279

  Aros
  Hent materiale
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Kursus/Uddannelse PRINCE2® Practitioner
  [cf7lead cf7_id='780' debug='false' fields='Company=|First Name=|Last Name=user-name|Email=user-email|Phone=|Title=title|Course name=source|Description=|URL source=url_source']

  Aros
  97,9%
  af alle kursister

  af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

  Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
  om kommunikation GRATIS!
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.