Find dit kursus i pressekommunikation

Se oversigten over alle kurser herunder

Pressekommunikation

Tag et kursus i pressekommunikation og lær at håndtere pressen At håndtere pressen, både mundtligt og skriftligt, er ikke altid lige nemt. Derfor tilbyder vi kurser inden for pressekommunikation, så du kan blive bedre til PR.   Kursus i medietræning På vores kursus i medietræning lærer du, hvordan du tackler medier, journalister og svære interviewsituationer.   Kursus i gode artikler Har du i stedet brug for et skriftligt kursus inden for PR, så kan du deltage på vores kursus, hvor du lærer at skrive gode artikler, uden at være uddannet journalist. På dette kursus lærer du at skrive professionelle og journalistiske artikler, der kan gavne virksomhedens PR.   Internt kursus medietræning Vores kurser i medietræning kan også køres som interne kursus, hvis I er flere fra virksomheden, som ønsker at deltage. Der er mange fordele ved et internt kursus, da I får mulighed for at tage udgangspunkt I lige netop de områder, der er mest relevante for jer. Et internt kursus i medietræning kan dermed skræddersyes til lige netop jeres behov. Ønsker I at høre mere om et internt kursus i medietræning, er I meget velkomne til at ringe til os på 70 278 279.
Et løfte til dig...
........................................................................................
Vi lover, at undervisningen er tilpasset dine problemer og udfordringer

Hos Aros er vi store modstandere af at køre på rutinen med det samme gamle materiale. Vi tror på, at du får mest ud af kurset eller uddannelsen, hvis teorien sættes i perspektiv af de problemer, du møder i hverdagen, og at der er cases med fra din branche. Derfor modtager du inden kurset et kort e-kursus om læring. Og vi sender et spørgeskema omkring dine forudsætninger og udfordringer, så underviseren og vores eksperter sammen kan tilpasse kursusmaterialet til lige præcis dine behov.

... for femte gang

Når Børsen fem gange har kåret os til Gazelle-virksomhed, er det nok fordi, vi kan noget helt særligt

Læs mere
97,9%
... af alle kursister

mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem

Se alle udtalelser
De bedste undervisere

Du skal lære så længe, du arbejder. Og underviseren er afgørende for din læring – så vi har ansat de bedste

Mød alle undervisere
Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
om kommunikation GRATIS!
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.