Find dit kursus i sprogkurser

Se oversigten over alle kurser herunder

Sprogkurser

Bliv stærkere i dine sprogkundskaber med et sprogkursus
En mere globaliseret verden stiller større krav til vores sprogkundskaber, og derfor kan et af vores sprogkurser hjælpe dig til en mere effektiv og professionel kommunikation, når du skal tale på et fremmedsprog. Hvad enten du har brug for at få opfrisket eller forbedret dit forretningsengelsk eller det f.eks. det svenske, så kan du læse om dine muligheder på denne side.

Kursus i forretningsengelsk
Har du en stilling, hvor engelsk tit indgår som sprog, så kan et kursus i forretningsengelsk hjælpe dig. Med et kursus i forretningsengelsk, kan du forbedre dit business English, så du kan virke professionel.

Kursus i svensk
Har du i stedet behov for at forbedre dit svenske, kan du tage vores kursus i svensk, hvor du både får sprogundervisning samtidig med du også bliver undervist i den svenske erhvervskultur. På dette kursus i svensk får du dermed større forståelse for dem du laver forretning med.

Internt sprogkursus
Vores kurser i sprog kan også køres som interne kurser, hvis I er flere fra virksomheden, som ønsker at deltage. Der er mange fordele ved et internt kursus, da I får mulighed for at tage udgangspunkt I lige netop de områder, der er mest relevante for jer. Et internt sprogkursus kan dermed skræddersyes til lige netop jeres behov. Ønsker I at høre mere om et internt sprogkursus, er I meget velkomne til at ringe til os på 70 278 279.
Et løfte til dig...
........................................................................................
Vi lover, at undervisningen er tilpasset dine problemer og udfordringer

Hos Aros er vi store modstandere af at køre på rutinen med det samme gamle materiale. Vi tror på, at du får mest ud af kurset eller uddannelsen, hvis teorien sættes i perspektiv af de problemer, du møder i hverdagen. Derfor modtager du inden kurset et kort e-kursus om læring. Og vi sender et spørgeskema omkring dine forudsætninger og udfordringer, så underviseren og vores eksperter sammen kan tilpasse kursusmaterialet til lige præcis dine behov.

... for fjerde gang

Når Børsen fire gange har kåret os til Gazelle-virksomhed, er det nok fordi, vi kan noget helt særligt

Læs mere
97,9%
... af alle kursister

mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem

Se alle udtalelser
De bedste undervisere

Du skal lære så længe, du arbejder. Og underviseren er afgørende for din læring – så vi har ansat de bedste

Mød alle undervisere
Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
om kommunikation GRATIS!
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.