Find dit kursus i skriftlig kommunikation

Se oversigten over alle kurser herunder

Skriftlig kommunikation

Kursus i skriftlig kommunikation Lige meget hvilken stilling du har, så er det vigtigt med god skriftlig kommunikation. Derfor tilbyder vi flere forskellige kurser i skriftlig kommunikation. Med et skrivekursus bliver du både bedre rent grammatisk og sprogligt, men du lærer også at skrive fængende og kreative tekster. Et kursus i skriftlig kommunikation vil derfor gøre dit tekstarbejde nemmere, og det vil være langt sjovere, da du får en fyldt værktøjskasse, du kan bruge fra.   Kursus: Skriv bedre tekster På dette kursus i skriv bedre tekster lærer du at skrive knivskarpe tekster, der er målrettet din målgruppe. Du lærer at skrive fængende overskrifter, hvordan du sætter en krog i læseren og meget mere.   Kursus: Skriv gode artikler På dette skrivekursus lærer du en masse om de journalistiske virkemidler, så du kan skrive gode artikler.   Kursus: Korrekt komma – og de andre tegn Med dette kursus inden for skriftlig kommunikation får du helt styr på grammatikken, en gang for alle. Dette skrivekursus lærer dig også at strukturere dine tekster og hvordan du opbygger overskuelige sætninger.   Internt kursus i skriftlig kommunikation Vores kurser i skriftlig kommunikation kan også køres som interne kurser, hvis I er flere fra virksomheden, som ønsker at deltage. Der er mange fordele ved et internt kursus, da I får mulighed for at tage udgangspunkt I lige netop de områder, der er mest relevante for jer. Et internt kursus i skriftlig kommunikation kan dermed skræddersyes til lige netop jeres behov. Ønsker I at høre mere om et internt kursus i skriftlig kommunikation, er I meget velkomne til at ringe til os på 70 278 279.
Et løfte til dig...
........................................................................................
Vi lover, at undervisningen er tilpasset dine problemer og udfordringer

Hos Aros er vi store modstandere af at køre på rutinen med det samme gamle materiale. Vi tror på, at du får mest ud af kurset eller uddannelsen, hvis teorien sættes i perspektiv af de problemer, du møder i hverdagen. Derfor modtager du inden kurset et kort e-kursus om læring. Og vi sender et spørgeskema omkring dine forudsætninger og udfordringer, så underviseren og vores eksperter sammen kan tilpasse kursusmaterialet til lige præcis dine behov.

... for femte gang

Når Børsen fem gange har kåret os til Gazelle-virksomhed, er det nok fordi, vi kan noget helt særligt

Læs mere
97,9%
... af alle kursister

mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem

Se alle udtalelser
De bedste undervisere

Du skal lære så længe, du arbejder. Og underviseren er afgørende for din læring – så vi har ansat de bedste

Mød alle undervisere
Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
om kommunikation GRATIS!
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.