Find dit kursus i grammatik & korrekturlæsning

Se oversigten over alle kurser herunder

Grammatik & Korrekturlæsning

Få 100 % styr på grammatikken én gang for alle! Sætter du også nogle gange komma steder, hvor du bare føler, der skal være et komma, men faktisk ikke er sikker? Så vil et kursus i grammatik være lige noget for dig. Vi tænker ikke altid så meget over det, når vi skriver, men grammatik har en kæmpe betydning for din skriftlige kommunikation, da ét enkelt komma kan gøre, at en sætning forstås helt anderledes end, hvad der var meningen.   Arbejder du specifikt med korrekturlæsning, så er det også rigtig vigtigt at have helt styr på grammatikken. Nedenfor kan du læse et lille udvalg af nogle af de kurser vi tilbyder inden for grammatik og korrekturlæsning.   Kursus i grammatik Har du brug for at få helt styr på grammatikken, så du kan sætte korrekt komma? Så er et grammatikkursus lige noget for dig.   Kursus i korrekturlæsning Arbejder du med korrekturlæsning, og ønsker du at kunne læse korrektur endnu mere effektivt og arbejde med avanceret grammatik? Så er et kursus i korrektur lige noget for dig.   Internt kursus i grammatik og korrekturlæsning Vores kurser i grammatik og korrekturlæsning kan også køres som interne kurser, hvis I er flere fra virksomheden, som ønsker at deltage. Der er mange fordele ved et internt kursus, da I får mulighed for at tage udgangspunkt I lige netop de områder, der er mest relevante for jer. Et internt kursus i grammatik eller korrekturlæsning kan dermed skræddersyes til lige netop jeres behov. Ønsker I at høre mere om et internt kursus i grammatik eller korrekturlæsning, er I meget velkomne til at ringe til os på 70 278 279.
Et løfte til dig...
........................................................................................
Vi lover, at undervisningen er tilpasset dine problemer og udfordringer

Hos Aros er vi store modstandere af at køre på rutinen med det samme gamle materiale. Vi tror på, at du får mest ud af kurset eller uddannelsen, hvis teorien sættes i perspektiv af de problemer, du møder i hverdagen. Derfor modtager du inden kurset et kort e-kursus om læring. Og vi sender et spørgeskema omkring dine forudsætninger og udfordringer, så underviseren og vores eksperter sammen kan tilpasse kursusmaterialet til lige præcis dine behov.

... for femte gang

Når Børsen fem gange har kåret os til Gazelle-virksomhed, er det nok fordi, vi kan noget helt særligt

Læs mere
97,9%
... af alle kursister

mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem

Se alle udtalelser
De bedste undervisere

Du skal lære så længe, du arbejder. Og underviseren er afgørende for din læring – så vi har ansat de bedste

Mød alle undervisere
Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
om kommunikation GRATIS!
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.