Find dit kursus i hr & personale

Se oversigten over alle kurser herunder

HR & Personale

Kursus i HR og personale Få styrket dine kompetencer inden for HR og deltag i et af vores HR-kurser. Hvad enten du arbejder decideret med HR, er leder for en gruppe medarbejdere eller bare er interesseret i HR-kurser, så har vi masser af spændende kurser inden for HR og personale.   Hvem bør tage på et kursus i HR og personale? Vores kurser inden for HR og personale henvender sig ikke blot til deciderede HR-medarbejdere i en HR-afdeling. Kurserne inden for HR og personale henvender sig i lige så høj grad til f.eks. ledere, der har et personaleansvar. Her kan et kursus i coaching eller et kursus i, hvordan man leder andre uden at være chef være to oplagte muligheder.   Vi tilbyder også kurser i positiv psykologi eller personlig udvikling, som ikke nødvendigvis henvender sig til ledere, men også til alle, der interesserer sig for mennesker og udvikling.   Internt kursus i HR og personale Vores kurser i HR og personale kan også køres som interne kurser, hvis I er flere fra virksomheden, som ønsker at deltage. Der er mange fordele ved et internt kursus, da I får mulighed for at tage udgangspunkt I lige netop de områder, der er mest relevante for jer. Et internt kursus inden for HR og personale kan dermed skræddersyes til lige netop jeres behov. Ønsker I at høre mere om et internt kursus i HR og personale, er I meget velkomne til at ringe til os på 70 278 279.
Et løfte til dig...
........................................................................................
Vi lover, at undervisningen er tilpasset dine problemer og udfordringer

Hos Aros er vi store modstandere af at køre på rutinen med det samme gamle materiale. Vi tror på, at du får mest ud af kurset eller uddannelsen, hvis teorien sættes i perspektiv af de problemer, du møder i hverdagen. Derfor modtager du inden kurset et kort e-kursus om læring. Og vi sender et spørgeskema omkring dine forudsætninger og udfordringer, så underviseren og vores eksperter sammen kan tilpasse kursusmaterialet til lige præcis dine behov.

... for femte gang

Når Børsen fem gange har kåret os til Gazelle-virksomhed, er det nok fordi, vi kan noget helt særligt

Læs mere
97,9%
... af alle kursister

mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem

Se alle udtalelser
De bedste undervisere

Du skal lære så længe, du arbejder. Og underviseren er afgørende for din læring – så vi har ansat de bedste

Mød alle undervisere
Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
om kommunikation GRATIS!
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.