Find dit kursus i it, digitale medier og web

Se oversigten over alle kurser herunder

IT, digitale medier og web

Kursus i digitale medier Digitale medier har stor betydning for, at en virksomhed klarer sig godt på markedet. Derfor er det vigtigt, at det er den rette kommunikation, der bliver brugt på digitale medier. På vores kursus i bedre webkommunikation, lærer du at skrive fængende tekster til internettet samt hvordan du kan søgemaskineoptimere.   Har du i stedet brug for et kursus i kunstig intelligens, kan du tage på vores kursus i Machine Learning, AI og Big Data.   Internt kursus i digitale medier Vores kurser i digitale medier kan også køres som interne kurser, hvis I er flere fra virksomheden, som ønsker at deltage. Der er mange fordele ved et internt kursus, da I får mulighed for at tage udgangspunkt I lige netop de områder, der er mest relevante for jer. Et internt kursus i digitale medier kan dermed skræddersyes til lige netop jeres behov. Ønsker I at høre mere om et internt kursus i digitale medier, er I meget velkomne til at ringe til os på 70 278 279.   Tag et IT-kursus og få styr på MS Office, MS Teams eller Power Bi I dag kræver de fleste jobfunktioner, at du har gode IT-kompetencer. Vi tilbyder IT-kurser på flere niveauer, så lige meget om du søger et IT-kursus på begynderniveau eller et IT-kursus på et mere avanceret niveau, så har vi det rette kursus til dig.   Kursus i Excel Er du nybegynder i Excel? Eller er du mere rutineret? Så har vi forskellige Excel kurser alt efter, hvilket niveau du er på. Vi tilbyder både et kursus i grundlæggende Excel, et kursus i videregående Excel eller et kursus i avanceret Excel.   Excel uddannelse Hvis du derimod ønsker hele pakken og hellere vil have en hel Excel uddannelse, så kan du også finde denne uddannelse på siden.   Internt kursus i IT Vores kurser inden for IT kan også køres som interne kurser, hvis I er flere fra virksomheden, som ønsker at deltage. Der er mange fordele ved et internt kursus, da I får mulighed for at tage udgangspunkt I lige netop de områder, der er mest relevante for jer. Et internt kursus inden for IT kan dermed skræddersyes til lige netop jeres behov. Ønsker I at høre mere om et internt IT-kursus, er I meget velkomne til at ringe til os på 70 278 279.
Et løfte til dig...
........................................................................................
Vi lover, at undervisningen er tilpasset dine problemer og udfordringer

Hos Aros er vi store modstandere af at køre på rutinen med det samme gamle materiale. Vi tror på, at du får mest ud af kurset eller uddannelsen, hvis teorien sættes i perspektiv af de problemer, du møder i hverdagen, og at der er cases med fra din branche. Derfor modtager du inden kurset et kort e-kursus om læring. Og vi sender et spørgeskema omkring dine forudsætninger og udfordringer, så underviseren og vores eksperter sammen kan tilpasse kursusmaterialet til lige præcis dine behov.

... for femte gang

Når Børsen fem gange har kåret os til Gazelle-virksomhed, er det nok fordi, vi kan noget helt særligt

Læs mere
97,9%
... af alle kursister

mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem

Se alle udtalelser
De bedste undervisere

Du skal lære så længe, du arbejder. Og underviseren er afgørende for din læring – så vi har ansat de bedste

Mød alle undervisere
Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
om kommunikation GRATIS!
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.