Find dit kursus i projektledelse & effektivitet

Se oversigten over alle kurser herunder

Projektledelse & Effektivitet

Bliv en skarpere projektleder med et kursus eller uddannelse i projektledelse Med et kursus eller uddannelse i projektledelse lærer du, hvordan man leder et projekt. Du får både teorien om projektledelse samtidig med, at der også  er stort fokus på, hvordan du arbejder med projektledelse i praksis.   Hvad laver en projektleder? En projektleder skal lede et projekt og sørge for, at projektet bliver fuldført. En projektleders rolle kan variere meget, men det er vigtigt, at en projektleder kan gå forrest. Derudover skal en projektleder kunne planlægge faserne af projektet samt være i stand til at håndtere mulige konflikter og problemer undervejs. Alt dette, og meget mere, lærer du på vores projektlederuddannelse eller et af vores kurser i projektledelse.   Hvorfor tage en projektlederuddannelse eller et kursus i projektledelse? Hvis du gerne vil arbejde som projektleder, eller allerede gør det, så kan enten en projektlederuddannelse eller et kortere kursus i projektledelse være den oplagte mulighed. Her lærer du at forbedre dine kompetencer inden for projektledelse, så du kan styre og lede dine projekter effektivt.   Kursus i PRINCE2 Med et kursus i PRINCE2 lærer du at bruge denne projektledelsesmetode. Mange projektledere arbejder med PRINCE2, og derfor kan et kursus i PRINCE2 være en rigtig god ide. Efter det mere grundlæggende kursus i PRINCE2 er det også muligt at tage en overbygning, Kursus i PRINCE2 Practioner, hvor der er fokus på den praktiske anvendelse af metoden.   Internt kursus eller uddannelse i projektledelse Vores kurser og uddannelser i projektledelse kan også køres som interne kurser og uddannelser, hvis I er flere fra virksomheden, som ønsker at deltage. Der er mange fordele ved et internt kursus eller intern uddannelse, da I får mulighed for at tage udgangspunkt I lige netop de områder, der er mest relevante for jer. Et internt projektlederkursus eller projektlederuddannelse kan dermed skræddersyes til lige netop jeres behov. Ønsker I at høre mere om et internt kursus eller uddannelse i projektledelse, er I meget velkomne til at ringe til os på 70 278 279.
Et løfte til dig...
........................................................................................
Vi lover, at undervisningen er tilpasset dine problemer og udfordringer

Hos Aros er vi store modstandere af at køre på rutinen med det samme gamle materiale. Vi tror på, at du får mest ud af kurset eller uddannelsen, hvis teorien sættes i perspektiv af de problemer, du møder i hverdagen. Derfor modtager du inden kurset et kort e-kursus om læring. Og vi sender et spørgeskema omkring dine forudsætninger og udfordringer, så underviseren og vores eksperter sammen kan tilpasse kursusmaterialet til lige præcis dine behov.

... for femte gang

Når Børsen fem gange har kåret os til Gazelle-virksomhed, er det nok fordi, vi kan noget helt særligt

Læs mere
97,9%
... af alle kursister

mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem

Se alle udtalelser
De bedste undervisere

Du skal lære så længe, du arbejder. Og underviseren er afgørende for din læring – så vi har ansat de bedste

Mød alle undervisere
Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
om kommunikation GRATIS!
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.