Find dit kursus i mundtlig formidling

Se oversigten over alle kurser herunder

Mundtlig formidling

Lær at mestre mundtlig kommunikation Selvom vi alle kommunikerer dagligt, så er det ikke altid lige succesfuld kommunikation. Lige meget hvilken stilling du har, om du er nyuddannet eller har flere års erfaring på arbejdsmarkedet, så kan et mundtligt kommunikationskursus styrke din mundtlige formidling.

Hvad er mundtlig kommunikation? Helt overordnet handler mundtlig kommunikation om at fange modtagerens opmærksomhed og formidle et budskab. Dette kan både være i form af præsentationer, forhandlinger mv. Mundtlig kommunikation spænder derfor bredt, og lige netop derfor tilbyder vi mange forskellige kurser inden for mundtlig formidling. Hvad enten du har brug for et kursus i mundtlig kommunikation helt generelt, et kursus i præsentationsteknik, et kursus i præsentationsteknik for nervøse, et kursus i forhandling, et kursus i konflikthåndtering, et kursus i stemmetræning, et kursus i medietræning osv., så finder du det hos os.

Internt kursus i mundtlig kommunikation Vores kurser i mundtlig kommunikation kan også køres som interne kurser, hvis I er flere fra virksomheden, som ønsker at deltage. Der er mange fordele ved et internt kursus, da I får mulighed for at tage udgangspunkt I lige netop de områder, der er mest relevante for jer. Et internt kursus i mundtlig kommunikation kan dermed skræddersyes til lige netop jeres behov. Ønsker I at høre mere om et internt kursus i mundtlig kommunikation, er I meget velkomne til at ringe til os på 70 278 279.

Et løfte til dig...
........................................................................................
Vi lover, at undervisningen er tilpasset dine problemer og udfordringer

Hos Aros er vi store modstandere af at køre på rutinen med det samme gamle materiale. Vi tror på, at du får mest ud af kurset eller uddannelsen, hvis teorien sættes i perspektiv af de problemer, du møder i hverdagen. Derfor modtager du inden kurset et kort e-kursus om læring. Og vi sender et spørgeskema omkring dine forudsætninger og udfordringer, så underviseren og vores eksperter sammen kan tilpasse kursusmaterialet til lige præcis dine behov.

... for femte gang

Når Børsen fem gange har kåret os til Gazelle-virksomhed, er det nok fordi, vi kan noget helt særligt

Læs mere
97,9%
... af alle kursister

mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem

Se alle udtalelser
De bedste undervisere

Du skal lære så længe, du arbejder. Og underviseren er afgørende for din læring – så vi har ansat de bedste

Mød alle undervisere
Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
om kommunikation GRATIS!
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.