DisruptionUddannelsen - Digitalisering og disruption i praksis

Lær kunsten at omdanne viden om disruption og digitalisering til konkret værdi på din arbejdsplads!

DisruptionUddannelsen er udviklet i tæt samarbejde med landets absolut førende hjerner indenfor disruption, digitalisering og digital forretningsudvikling. Du bliver klædt på til at skabe og implementere digitalisering og disruption på din arbejdsplads!

 

 

Lidt af det du får på denne uddannelse:

  • 6 undervisningsdage over 6 måneder i København eller Aarhus
  • Pensum til uddannelsens seks moduler (bog, artikler og videoer)
  • Møder med nogle af Danmarks mest disruptive virksomheder
  • Individuelle disruptionsøvelser efter hvert modul
  • En eksamen der bygger på dit eget disruption-/digitaliseringsprojekt
  • … Og så får du selvfølgelig en rygsæk propfyldt med værktøjer, modeller, inspiration og gode ideer med hjem fra DisruptionUddannelsen.

 

Næste kursusstart Se alle datoer 28. august 2018, København 29. august 2018, Aarhus
Varighed 6 dage over 6 mdr.
Pris 28.500kr. ekskl. moms.
Scroll down

Bliv undervist af Danmarks absolut stærkeste team inden for digitalisering og disruption!

Uddannelsen er udviklet i tæt samarbejde med landets absolut førende hjerner og praktikere indenfor disruption, digitalisering og digital forretningsudvikling.

Designerne af uddannelsen er samtidig dine faste undervisere og sparringspartnere undervejs. De har en baggrund og uddannelse fra steder som Singularity University, Silicon Valley, Google, Accelerace, MyC4 m.fl. Tilsammen har de modtaget et utal af priser såsom Top 100 danske ledere, Årets IT-virksomhed, Årets Iværksætter m.v.

Disrpt! Bliv ekspert inden for 6 essentielle områder!

Disruptionuddannelsen er bygget op over 6 moduler. Hvert modul består af pensumlæsning, en undervisningsdag, individuelle disruptionøvelser og et møde med studiegruppen. 

Ikke en traditionel akademisk uddannelse!

Denne uddannelse handler ikke kun om at fylde viden og værktøjer på dig. Det vil vi selvfølgelig også gerne. Men vi vil også bringe den nye viden i spil undervejs. Du kommer med andre ord til at digitalisere, disrupte og udvikle nye forretningsmuligheder – og vi hjælper dig også med at implementere de nye tiltag og gøre organisationen klar til fremtiden.

Er det jeres virksomhed, der bliver taberen i den internationale konkurrence?

En undersøgelse fra Dansk Industri viser, at danske virksomheder i dag er udsat for disruption uden at reagere på det i tilstrækkelig grad. Det er faretruende for Danmarks position på det internationale marked. Gælder det også for jer?

Vi skal ikke kun snakke om Uber og AirBnB!

Uddannelsen er specialdesignet til nordisk baserede virksomheder. Det betyder, at det er os magtpåliggende at ‘oversætte’ de spændende globale teknologier og strømninger til en nordisk kontekst – og at præsentere dig for en masse dansk digitalisering og disruption! Det gør vi for at sikre, at du hurtigt og effektivt kan omsætte din viden og læring fra uddannelsen til din konkrete hverdag. 

Hvad skal der ske, og hvordan foregår det?

Uddannelsen strækker sig over 6 måneder med i alt 6 undervisningsdage. Den består af en blanding af interaktive præsentationer og foredrag, indsigtsfulde diskussioner, arbejde med hands-on cases, afprøvning af de seneste nye teknologier i praksis samt et møde med nogle af Danmarks mest disruptive virksomheder.

Du kommer til at deltage på en uddannelse med andre ambitiøse kvinder og mænd fra en lang række forskellige brancher, hvilket også naturligt medfører spændende dialoger, netværk og debatter med ligesindede.

Du kommer (heldigvis) ikke sovende til det!

Uddannelsen foregår på et højt niveau – både hvad angår undervisning, litteratur og praktik. Du får indblik i disruptive teknologier, organisationsformer, muligheder og lederskab. Vi arbejder med en konstant vekselvirkning imellem teori og praksis.

Og i mellem hver undervisningsgang er der 200-300 siders pensumlæsning, individuelle øvelser rettet mod din arbejdsplads samt et møde med studiegruppen.

Fagligt stærkt pensum

Forud for hver af uddannelsens seks undervisningsdage vil du få cirka 300 sider, som du frit kan læse løbende i de frirum, du har i måneden mellem hver af modulerne. Det lyder måske af meget, men det godt kan lade sig gøre. Også selvom du ikke er vant til at læse meget. Og også selvom du har meget travlt.

Pensum består desuden udelukkende af bøger, artikler og uddrag fra bøger af velrespekterede forfattere. Pensum og materiale indgår i prisen og vil blive udleveret ved uddannelsens start. Pensum til første modul bliver tilsendt inden første dag, så du har god tid til at læse det. Tilmelder du dig tæt op ad uddannelsens start, og er du i tvivl om, hvorvidt du kan nå at modtage materialet til første dag? Så kontakt os på chat eller mail, og så finder vi en løsning. Se hele dit pensum her.

Øvelser med udgangspunkt i dig!

For os handler uddannelsen om, at du får et reelt kompetenceløft. Og et nøgleelement i dette er, at du får konkret træning. Derfor har vi lagt øvelser ind mellem alle undervisningsdagene. Øvelserne handler alle om at relatere teorien og de nye værktøjer til dig og til din arbejdsplads – så du og din arbejdsgiver får fuldt udbytte af din uddannelse. Øvelserne er ikke obligatoriske, og du bestemmer selv, hvor meget arbejde, du lægger i dem. Øvelserne danner udgangspunkt for møderne med din studiegruppe (også valgfri).

Få masser af sparring i din studiegruppe

Vi inddeler de studerende i studiegrupper, der mødes 5-6 gange i løbet af uddannelsen. Studiegrupperne giver dig mulighed for at vende pensum og øvelser – og for at få masser af sparring på din egen situation. Det er frivilligt, om du deltager i studiegruppen. Men vi anbefaler det, da det giver stort læringsudbytte.

Eksamen (pitch)

Eksamen på uddannelsen er en mundtlig pitch af en idé til et konkret disruption-/digitaliseringsprojekt, du ønsker at iværksætte (25 min.). Du vil skulle trække på den viden, du har erhvervet dig under uddannelsen. Eksaminator vil være en af uddannelsens undervisere.

​Hvis du ønsker det, kan du fravælge eksamen og få et diplom på, at du har deltaget på DisruptionUddannelsen. Tager du eksamen og består, får du i stedet et underskrevet eksamensbevis.

Undervisere
Jesper Se profil
Jesper Bove-Nielsen er forfatter til bøgerne “Den nye deleøkonomi – digitale strategier i adgangssamfundet” og “E-business – digitale forretningsstrategier”.
Han står i spidsen for Rema 1000’s spændende nye satsning Vigo, der vil kombinere nethandel og dagligvarer med deleøkonomi.
Jesper har tidligere været Senior Advisor ved konsulentfirmaet Hildebrandt & Brandi.
Johan Se profil
Johan er managing partner hos Kring (People, Planet, Profit), der eksekverer disruptive strategier via danske og internationale virksomheder.
Han har en CBA fra Copenhagen Business School  og en Executive MBA fra INSEAD.
Susanne Se profil
Susanne Odgaard er direktør hos Institute of Innovative Thinking og en passioneret ekspert inden for disruption, teknologi og ledelse.
Hun er uddannet fra Københavns Universitet og fra Columbus State University.
Susanne er desuden stifter af CURIE, der arbejder for at få flere kvinder ind i flere danske og internationale topledelser.
Tim Se profil
Han er en yderst succesfuld serieiværksætter med mere end 20 års erfaring med innovation bag sig.
Tim er CEO hos pree.to, der hjælper store internationale virksomheder med at få de rigtige idéer på markedet – hurtigere, billigere og nemmere.
Tim er en eftertragtet international foredragsholder. Og han vandt Schwab Foundation’s “Social Entrepreneurs of the Year”-prisen i 2013.
Tune Se profil
Tune Hein er forfatter til bogen “Disrupt eller dø!” (2016) og en række andre bøger om ledelse og strategi.
Han er en af Danmarks mest erfarne rådgivere inden for strategisk ledelse og disruption. Tune er uddannet på DTU, CBS samt IMD og har selv 18 år bag sig som leder, hvor han har arbejdet globalt i Accenture og Right Management.
Han har desuden deltaget i DR’s program “Mission Ledelse”.
Hvem bør deltage?

Uddannelsen er for dig, der vil tage det næste skridt i din karriere! Du er typen, der ser fremad og tænker ud af boksen. Du har et drive, og du har ambitioner – på dine egne vegne, og på vegne af din arbejdsplads og dine kolleger!

Det er vores klare erfaring, at du vil have stor gevinst af at sparre med andre disruptors fra forskellige brancher og trin i organisationerne. Det er kontraproduktivt for en uddannelse som denne at udelukke deltagere ud fra deres alder, erfaring eller branche. Der er derfor ingen formelle optagelseskrav til denne uddannelse.

Fagområde 1

1. Strategiske modeller i arbejdet med digitalisering og disruption

Hvilke danske og globale trends og megatrends driver disruption – og hvilke strategiske modeller er i spil? Modulet give dig et klart overblik over de aktuelle lokale og internationale trends og begreber (herunder AI, robotteknologi og meget andet). Og du bliver klogere på, hvilke strategier, der skal drive præcis jeres projekter frem.

Underviser: Tune Hein, forfatter til blandt andet “Disrupt – eller dø!”

Fagområde 2

2. Dual Growth Capability. Organisatoriske og ledelsesmæssige krav til at skabe eksponentiel vækst

Man behøver ikke at risikere hele sin kerneforretning på et disruptivt projekt! Dual vækstledelse lærer jer at skabe parallelle spor, der ikke disrupter jeres egen kerneforretning (i hvert fald ikke før, det nye har vist sig værd). Vi ser på de organisatoriske og ledelsesmæssige krav til at skabe en eksponentiel vækstmotor. Desuden ser vi på, hvordan du kan pitche dette til bestyrelsen eller ledelsen.

Underviser: Johan Rosengreen Kringel, managing partner i konsulenthuset Kring (People, Planet, Profit).

Fagområde 3

3. Digital og disruptiv forretningsudvikling. Digitale og disruptive forretningsmodeller. Deleøkonomi

I verdenshistorien har pendulet svinget imellem centralisering og decentralisering. Men med internettet er der skabt en tredje vej: Den distribuerede løsning. Vi ser på forretningsmodeller og forretningsudvikling, der er særligt anvendelige ift. disruption og digitalisering, og vi arbejder med deleøkonomi som fænomen og strategi.

Underviser: Jesper Bove-Nielsen, forfatter til bøgerne “Den nye deleøkonomi – digitale strategier i adgangssamfundet” og “E-business – digitale forretningsstrategier”.

Fagområde 4

4. Toolbox til disruption og digitalisering. Good failure vs. bad failure. Pretotyping (udvikl det rigtige produkt på den billigste måde!)

Pretotyping er Googles egen innovationsmetode til at teste og vurdere ideer til nye produkter og services. Den baserer sig på det faktum, at 80 % af alle nye projekter fejler. Og metoden hjælper jer til at fejle langt hurtigere og billigere, så I lynhurtigt kan kanalisere ressourcerne hen til de sidste 20 % af projekterne.

Underviser: Tim Vang, serieiværksætter og CEO i den internationale konsulentvirksomhed pree.to.

Fagområde 5

5. Hvordan sikrer vi en kompetent, modig og innovativt tænkende organisation? Og hvordan får vi projekterne i mål?

Fremtiden kræver andre kernekompetencer, og vi skal sikre et stimuleret læringsmiljø. Men hvordan skaber vi et digitalt og nytænkende mindset. Og hvordan forankrer vi alle de nye tiltag – og fjerner den uundgåelige modstand mod forandring?

Underviser: Susanne Odgaard, direktør i Institute of Innovative Thinking.

Fagområde 6

6. Meet the disruptors! Besøg fra 5 danske virksomheder, der har vendt markedet på hovedet

Uddannelsens sidste dag står i praksissens tegn, med workshops hvor vi arbejder case-baseret. Her møder du en række danske virksomheder, der har disruptet deres branche og skabt nye forretningsmodeller og innovationer gennem brugen af disruptive teknologier.

 

Vi finder nye danske virksomheder til hver gang, men kan allerede nu løfte sløret for de første gæster på programmet. Tilmelder du dig januar-holdene kan du nemlig blandt andet glæde dig til at møde disse tre disruptors:

Danske Bank

Klavs Hjort – Innovationschef

Danske Bank har populært sagt åbnet kassen for it-iværksættere og afprøver med en kombination af iværksættermiljøer og særlige tiltag i
forhold til iværksætteri og innovation at udvikle fremtidens disruptive forretningsmodeller. Mød innovationschef hos Danske Bank, Klavs Hjort,
til en snak om fremtiden indenfor digitalisering, disruption og fintech.

 

Tryg

Michael Juhler-Nøttrup – Head of Innovation og New Business & Customer Innovation

Tryg er ét af Nordens største forsikringsselskaber og meget optaget af digital forretningsudvikling og disruption. Hør Michael Juhler-Nøttrup,
der er Innovationschef hos Tryg, fortælle om virksomhedens strategiske arbejde med disruption samt deres innovative tiltag The Camp –
et co-wokring space for startups beliggende i Tryg’s hovedkvarter i Ballerup.

 

GoMore København

Søren Riis – Co-founder 

GoMore er det absolutte flagskib i Danmark, når vi taler deleøkonomi. Dermed er virksomheden også frontløber indenfor disruptive og innovative
forretningsmodeller. Studerende på DisruptionUddannelsen i København hører medstifter Søren Riis fortælle om den fantastiske rejse og de udfordringer, der har været undervejs, med at bygge en
disruptiv og digital forretningsmodel.

 

Facilitator: Jonathan Løw, forfatter til bestselleren GuruBogen, hvor han har interviewet 100 iværksættere og virksomhedsledere.

Underviseren tager ansvar for din læring!

For AROS KURSER handler alting om at skabe en positiv forandring for dig! Vi spørger derfor ind til dine behov og forudsætninger inden kurset. Og underviseren hjælper dig til at overføre den nye viden og de nye færdigheder til din dagligdag efter kurset. 

 

Tilmeld dig, og få en gratis miniguide!

Når du tilmelder dig denne disruptionuddannelse, sender vi dig vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.

Bestil DisruptionUddannelsen som en intern uddannelse

Som virksomhed kan I bestille en særligt tilpasset udgave af uddannelsen i disruption og digitalisering med fokus på jeres medarbejdere, jeres organisation og jeres specifikke behov. Ring til uddannelseschef Anders Rosenlund og hør mere: Tlf. 70 278 279.

Medarbejderens udbytte
1

Du får en fagligt anerkendt uddannelse udviklet i samarbejde med landets førende eksperter inden for digitalisering og disruption.

2

Du får værktøjerne til at udvikle disruptive tiltag og prøve det af allerede under uddannelsen.

3

Du får papir på, at du har gennemført en professionel uddannelse bestående af det nyeste inden for digitalisering og disruption – udarbejdet og blåstemplet af 6 af landets ledende eksperter.

Arbejdsgiverens udbytte
1

Din arbejdsplads kommer forrest i feltet og får en medarbejder med den sidste nye viden om digitalisering, robotter, digital transformation, big data og ikke mindst disruption.

2

Din arbejdsplads får billet til digitaliseringens eksprestog, og I får et bedre udgangspunkt, så I ikke går glip af de mange nye muligheder teknologien tilbyder.

3

Du bliver med din nye teoretiske og praktiske baggrund til gavn for hele virksomheden – både som sparringspartner for den øverste ledelse, men også som inspirator for dine kolleger, så der udvikles nye tiltag, der sikrer virksomhedens økonomiske fundament fremadrettet.

Næste kursusstart

Vælg den dato & by der passer dig bedst
København 28. aug 2018
Radisson Blu Royal Hotel, København
9.00-17.00
Uddannelsen består af flere moduler
Modul 1 28.08.2018
Modul 2 25.09.2018
Modul 3 23.10.2018
Modul 4 20.11.2018
Modul 5 18.12.2018
Modul 6 22.01.2019
28.500 ekskl. moms. Tilmeld dig
Aarhus 29. aug 2018
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
9.00-17.00
Uddannelsen består af flere moduler
Modul 1 29.08.2018
Modul 2 26.09.2018
Modul 3 24.10.2018
Modul 4 21.11.2018
Modul 5 19.12.2018
Modul 6 23.01.2019
28.500 ekskl. moms. Tilmeld dig
København 22. jan 2019
Radisson Blu Royal Hotel, København
9.00-17.00
Uddannelsen består af flere moduler
Modul 1 22.01.2019
Modul 2 19.02.2019
Modul 3 19.03.2019
Modul 4 16.04.2019
Modul 5 14.05.2019
Modul 6 11.06.2019
28.500 ekskl. moms. Tilmeld dig
Aarhus 29. jan 2019
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
9.00-17.00
Uddannelsen består af flere moduler
Modul 1 29.01.2019
Modul 2 26.02.2019
Modul 3 26.03.2019
Modul 4 24.04.2019
Modul 5 21.05.2019
Modul 6 13.06.2019
28.500 ekskl. moms. Tilmeld dig
Swipe og se datoer ( 3 flere)
Tilmelding DisruptionUddannelsen
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse DisruptionUddannelsen - Digitalisering og disruption i praksis
Sted & Datoer
Uddannelsen består af flere moduler
Jeg vil gerne modtage et gratis eksemplar af e-bogen "99+1 tips, tricks og hemmeligheder,
der vil ændre din kommunikation", samt tilmeldes nyhedsbrevet, hvor jeg vil få yderligere gode råd.

Nu kan du godt begynde at glæde dig til at blive meget klogere!

Du vil senere i dag eller den næste hverdag få en mail fra en af vores kursussekretærer med alt det, du har brug for at vide.

Tag en kollega med – og få selv endnu større udbytte!

Hvis du tager en kollega med, får I begge en rabat (og du får en god sparringspartner, når du kommer tilbage fra kurset). I kan se rabatten i kursusbeskrivelsen (hvor du tilmeldte dig). Ved tilmelding skal din kollega blot gøre opmærksom på, at du også deltager. Så får I begge rabatten.

Har du spørgsmål?

Så henvend dig i chatten nede til højre, send en mail til info@arosbusinessacademy.dk eller ring til os på tlf. 70 278 279.

Vi ser frem til at møde dig

Aros
Tilmeldingbekræftelse
................................................................................................
Din besked er blevet sendt.

Vi bestræber os på at svare så hurtigt som muligt.

Har du yderligere spørgsmål er du også velkommen til at ringe til os på 70 278 279

Aros
Hent materiale
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse DisruptionUddannelsen - Digitalisering og disruption i praksis

Du får desuden en mail med ledige kursusdatoer.

Ja tak, sæt mig gerne på nyhedsbrevet
(ligesom 30.453 andre videbegærlige)
Lorem Ipsum.

Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet.

Aros
97,9%
af alle kursister

mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
om kommunikation GRATIS!
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.